ludmisia234 Re: dobra wróżka 01.06.14, 16:01 ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
mariolaila12 Re: dobra wróżka 01.06.15, 12:12 dzięki, korzystałam z niej kilka miesięcy temu i trzeba przyznać,że sporo się sprawdziło, także dodaje otuchy i umie pomóc w trudnych sprawach,gorąco polecam wróżkę sarę Odpowiedz Link
slodkarysia Re: dobra wróżka 24.09.15, 17:37 mogę wam polecić wróżkę sarę, bardzo wiele się sprawdza,dzieki niej udało mi się wiele negatywnych sytuacji uniknąć , zostawiam wam do niej teleofon 784 676 783 adres email kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
aniela2525 Re: dobra wróżka 16.03.17, 15:43 www.saloniskierka.pl polecam pani Małgosia Kraków 504 777 850 Odpowiedz Link
martusiamila Re: dobra wróżka 01.04.17, 12:43 po raz kolejny skorzytsałam z usług wróżki sary i jestem pod wrażeniem jej sprawdzalności, po niespełna 2 miesiącach większość mi się sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
milrita Re: dobra wróżka 08.03.18, 15:03 Wrózki dziela sie na oszustki i te króre rzeczywiscie bezblednie przepowiadaja terazniejszosc i bliska przyslosc. Wile razy tego doswiadczylam sprawdzlnosc w 100%, wystrzegajcie sie tych!!!!!. Zastanówcie sie skad maja ta wiedze, nie od Boga, oznacza to ze zly duch byc moze wam dobrze podpowie wile razy, zdobyje wasza ufnosc, by nastepnie zniszczyc wam Zycie. Wiem cos o tym, nigdy nie bylam osoba pobona, ludzie nie zdaja spobie sprawy jak to moze zaszkodzic,zniszczyc cala rodzine , modlcie sie do Boga, lub stawiennictwo Swietch , Swietej Rity. Odpowiedz Link
martxgh Re: dobra wróżka 31.03.18, 10:27 Mogę Ci polecić wróżkę Sarę, już kilkakrotnie korzystałam z jej wróżb i jak na razie się nie zawiodłam , dużo się z tego sprawdziło, zostawiam Ci do niej email- kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
kasiagruba Re: dobra wróżka 31.07.18, 11:29 a ja jak rozpadało się mi małżeństwo skorzystałam z wróżby i rytuału kobiety, która ma ogłoszenie na olx. Poleceń jest masa, ale uznałam, że takie osoby nie robią sobie marketinu a ci którzy korzystają raczej mało się chwalą. Zdałam się na los, wybrałam jakieś najmniej wyróżniające się ogłoszenie z portalu, bez dewastacji dla finansów, bo niektórzy liczą więcej niż lekarze. Teraz nie widzę jej ogłoszenia, pisałam do niej na email wrozba.olx@onet.pl Wiem, że przyjmuje w domu, ale ja miałam za daleko. Ja skorzystałam z rozkladu kart, kilka konkretnych pytań i rytuał na powrót męża. Było tak jak mi powiedziała, łącznie z próbami kontaktu tej drugiej kobiety, bardzo trudnym czasem ponownego docierania się, ale mąż jest z nami tzn ze mną i dziećmi. Odpowiedz Link
kasiagruba Re: dobra wróżka 02.08.18, 21:29 Jak widzę na tym ogólnopolskim portalu więcej niż 1 informację o tej samej wróżce to już wiem, że to autoreklama. Wróżek - tarocistek jest dużo, mało realne statystycznie że tyle osób stąd trafia do tej jednej. Nawet szukając wróżki trzeba myśleć. Ludzie korzystają z ich usług na potęgę, ale nie mówią o tym. Ja dotychczas na przestrzeni wielu lat byłam u około 10 rożnych, od dłuższego czasu po pewnej przerwie jest tylko p. Iwona spod Warszawy. Kiedyś była w Warszawie, urwał się kontakt, ale znalazłam ją i już tylko do niej jeżdżę. Prosto i na temat: konkretna, trafne przepowiednie, koszt standardowy. Ile razy jej nie posłuchałam to wyszło mi bokiem. Ciężko się dostać, czasami nie odbiera, ma wyłączony tel, ale według mnie warto choć spróbować, iść raz przekonać się. Ja mam ten nr 506709440. Być może ma też inny, bo ostatnio jak byłam widziałam 2 telefony. Odpowiedz Link
kalinkarysdyg12 Re: dobra wróżka 20.03.23, 22:40 Mnie pomogła Sara,bardzo konkretna,rzeczowa,bez zbędnych pytań szybko opisała sytuację faktycznie jaka jest dając później różne pomocne alternatywy, dzięki którym stanęłam w końcu na nogi,email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
jagodziankaris1 Re: dobra wróżka 16.05.23, 17:13 Mi też Sara sporo pomogła, w przeciwieństwie do innych,nie zadawała żadnych pytań dodatkowych,nie dopytywała i opisała mi zarówno co się dziś dzieje , przeszłość i przyszłość i ocena była bardzo słuszna wróżba była jasna ,klarowna,dokładna i wyczerpująca ,po 2 miesiącach sporo już się sprawdziło, kontakt bardzo szybki, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
kamilanajno12 Re: dobra wróżka 18.08.23, 18:12 Ja polecam Sarę - bardzo szybka trafna diagnoza i bardzo wysoka sprawdzalność email do niej-kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
martakucfgah12 Re: dobra wróżka 03.04.25, 09:45 ja polecam Sarę, korzystam już długo, bardzo wysoka sprawdzalność i szybki kontakt,email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link