poszukiwaczka0 Re: sluze pomoca za darmo 15.03.13, 21:14 anna 21.03.1984 kiedy wkoncu znajde tego wlasciwego faceta ??kandydata na meza?? Odpowiedz Link
bubusia Re: sluze pomoca za darmo 15.03.13, 22:59 Witam,czy maja nowa firma będzie sukcesem,jakie będą losy moich byłych wspólniczek,czy to co się daje to wraca ? Dziękuję 28.10.1974 r Odpowiedz Link
sieeeema Re: sluze pomoca za darmo 01.10.13, 23:27 Witam, w moim życiu ostatnio dzieje sie naprawdę dziwnie, chciałabym wiedziec co on do mnie czuje ? Czyjest to coś więcej czy zwykłe kolezenstwo ? Odpowiedz Link
sylwia506433 Re: sluze pomoca za darmo 05.10.13, 16:00 Witam Sylwia 09011975 kiedy Andrzej powie, że mu na mnie zależy, kiedy się odezwie i czy martwi się o mnie? Odpowiedz Link
zane-ta13 Re: sluze pomoca za darmo 09.10.13, 18:00 Witam urodzilam sie 13.12.1980 rozstalam sie z mezem nadal bardzo go kocham i chce ratowac nasze malzenstwo.Mamy mala coreczke.Prosze chce wiedziec czy uda nam sie to posklejac? Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 05.11.13, 21:14 Nie jestem osobą, która założyła wątek, ale postanowiłam odpowiedzieć. Pani zane-ta13, mam bardzo mało danych dotyczących Pani związku i w związku z tym może się mylę. Ale.. Moim zdaniem zadała Pani złe pytanie, ale to Pani je zadała. To czym dysponuję to tylko Pani data urodzenia, zakładając, że jest prawdziwa oraz pytanie. Problem w związku zaistniał z cała siłą na przełomie jesieni i zimy ub. roku, Decyzje zapadły w lecie tego roku. Spokój nadejdzie jesienią roku następnego. Mam tak mało - tylko Pani datę urodzenia i moje karty. Sama wątpię czy to się uda, bo nie jestem wróżką z tv, która operuje danymi na potrzeby o ustawie o danych osobowych i programu. Pani zane-ta13 moim zdaniem sytuacja wygląda następująco: Wszystko co będzie Was łączyć to alimenty - taki będzie efekt końcowy. Pani w chwili obecnej jest na zasadzie osiołka, który zaparł się kopytami i nie rusza się w żadną stronę (to miłe porównanie - nie ma w sobie nic złego). Żyje Pani w swoim wewnętrznym świecie - świecie ułudy. W całości sytuacji odegrała dużą rolę trzecia osoba. Oczywiści nawet z Pani pytania wynika chęć naprawy, ale tu wchodzi w grę w przyszłości kłamstwo/nałóg/knowanie. To nic nie da. Bardzo bym chciała, aby brak danych sprawił, że to co piszę to bzdura. Pani zant-ta13 proszę nie wsiadać na rumaka i jak na skrzydłach pędzić, bo jest Pani na to gotowa, ale to nic nie da. Pozdrawiam, życzę przebudzenia, Ola Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 05.11.13, 21:33 Widzę, że ktoś tym postem obiecał dużo i dał nadzieję, a nie pojawił się nigdy w odpowiedziach, zapomniał dodać jak zadawać pytania i jak ważna jest prywatność. Rzucił na szalę uczucia i niepewność osób. Zaznaczam, że nie jestem panią z TV i nie mam zamiaru ogarniać tysiąca pytań. Odpowiem tylko na te właściwie zadane i wybaczcie, ale nie idiotyczne dla mnie, dla Was pewnie wszystkie są ważne. Nie mam zamiaru tu być non stop i nie mam misji. Mam swoje życie. Kocham karty bo są jak wskazówka kompasu przy właściwie zadanym pytaniu. Ola Odpowiedz Link
sieeeema Re: sluze pomoca za darmo 05.11.13, 21:53 Witam, czy również Pani może mi pomóc ? Chciałabym wiedzieć jak wczesniej zadałam pytanie czy on dalej coś do mnie czuje, byliśmy razem przez pewien czas ale nie udało sie, zawiodłam, następnie on zawiódł, teraz on jest w związku a ja nie wiem na czym w ogóle stoję. Ela - 05.06.1990 Michał - 29.05.1993 Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 07.11.13, 14:57 Poproszę o adres e-mail. Odpowiedź jest dosyć długa i skomplikowana. Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 07.11.13, 16:43 Odpisałam. Decyzja po Twojej stronie. Odpowiedz Link
angelika_k77 Re: sluze pomoca za darmo 07.11.13, 23:12 Witam serdecznie, czy Krystian jest osobą która będzie ze mną do końca życia? Czy ktoś inny jest mi pisany? Angelika 26.09.1988 Krystian 04.06. 1983 Odpowiedz Link
angelika_k77 Re: sluze pomoca za darmo 07.11.13, 23:20 angelika_k77 napisał(a): > Witam serdecznie, > czy Krystian jest osobą która będzie ze mną do końca życia? Czy ktoś inny jest > mi pisany? > Angelika 26.09.1988 > Krystian 04.06. 1983 angelika_k77@wp.pl Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 09.11.13, 13:13 Pamiętajcie zadając pytanie, że nie powinno być na całe życie, bo ono płata figle i karty też, gdy takie zadajecie. Ważne jest to na czym Wam zależy. Najczęściej zadawane pytania dotyczą uczuć. Przykłady: 1. Źle zadane pytanie: Czy będziemy razem? Czy on/ona do mnie wróci? 2. Prawidłowo zadane pytanie: Co należy zrobić, żebyśmy byli razem jeżeli to jest możliwe. Jakie są możliwości i przestrogi? Nie odpowiadam na pytania o numery totka, jeżeli jesteś w ciąży lub karmisz nawet nie próbuj. Karty są jak kod, a nie recepta. Są drogą,czasem wyboistą, a nie odpowiedzią na marzenia i gwarancją, że coś się samo zrobi, gdy "leżysz na kanapie i nic nie robisz". Ola Odpowiedz Link
2agnieszka94 Re: sluze pomoca za darmo 11.11.13, 14:36 Czy znajde kogoś kto mnie pokocha i kiedy to bedzie?? bardzo proszę o odpowiedz Odpowiedz Link
2agnieszka94 Re: sluze pomoca za darmo 11.11.13, 14:38 czy znajde kogoś kto mnie pokocha i kiedy to bedzie?? 29 pazdziernik 1994r. Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 12.11.13, 01:02 Kobietko, Przecież Ty się nie zadowolisz byle kim, a jeżeli tak zrobisz to popadniesz w frustrację i będziesz nieszczęśliwa. Do jesieni nie zaczynaj nic, bo i tak skończy się klapą. Twoja niecierpliwość nic tu nie pomoże. Zacznij naprawdę rozglądać się w październiku, ale rozglądać, nie decydować. Wtedy zobaczysz pomysły same przyjdą do głowy, samo zacznie się układać życie, plany, zjawiać zaczną się mężczyźni i to Ty będziesz tą która wybiera. Teraz to zły czas. Wszystko się sypie. Nie szukaj na siłę, nie rób na siłę. Jesteś bardzo pozytywną osobą, ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Teraz pozamykaj całą przeszłość, nie zaczynaj nic nowego, bo się rozwali. Trzymam kciuki dzielna i niebanalna. Cierpliwości. Miłość ta prawdziwa za 2-3 lata. :)) Odpowiedz Link
olagrayn Złe i dobre pytania 12.11.13, 01:20 Najczęściej to kłopoty, smutek lub rozpacz kierują was tutaj. Oczekujecie rozwiązania problemów, bo "wróżka to zrobi". To nie prawda. Tylko Wy możecie podjąć decyzje, wyznaczyć cele. Są dnie, miesiące, czy lata. gdy cokolwiek nie zrobicie- to nic się nie uda. Tak jest i nikt nie ma na to wpływu. W tych "słabych" czasach można przetrwać. Zadawanie pytań: Zadajecie pytanie i oczkujecie odpowiedzi: tak/nie Dlaczego nie zadacie pytania: "w jaki sposób?", lub "co się stanie gdy zrobię tak(1) lub tak(2)?"- czyli jaki będzie wynik waszych działań. Przemyślcie to. Odpowiedz Link
edda12 Re: sluze pomoca za darmo 09.11.13, 14:30 Powiedz czy wrocimy jeszcze do siebie? Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 12.11.13, 00:46 Proszę podać daty urodzenia obu osób. Imiona są mniej ważne. Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 25.11.13, 18:23 Edyto, to nie najlepszy wybór. On jest w swoim postępowaniu, zachowaniu jak dąb zakorzeniony i pękniesz, a nie przejdziesz. Ty jak gracz stawiasz na uczucia i podejmujesz grę. Ty stawiasz na różną psyche od Twojej. Ty go przyciągasz, ale on ma swoje cele i swoje ważności. Nie poświęci ich. Nie licz na to. Ty prezentujesz miłość i przyjaźń, on wg Ciebie stabilizację. Ty się będziesz się łudzić, a on twardy jak dąb realizuje swoje cele. Dla Ciebie miłość, dla niego twardy grunt pod stopami. I każde z Was chce po swojemu :) Ola Grayn Odpowiedz Link
sachmet_sachmet Re: sluze pomoca za darmo 25.11.13, 18:33 Ponawiam pytanie,bo ostatnio nie uzyskalam chyba w pelni odpowiedzi...jesli bylabys tak mila i poswiecila mi raz jeszcze chwilke:-) Zerknij w karty i powiedz co mowia na temat tego zwiazku: ja 22.10.1975 , on 26.08.1963 Czy to ma jakis sens? Pozdrawiam Odpowiedz Link
sachmet_sachmet Re: sluze pomoca za darmo 25.11.13, 20:32 Hmmm...no wlasnie nie wiem,jak to nazwac...niby nie,ale chcialabym wiedziec,co na to karty:-) Odpowiedz Link
edda12 Re: sluze pomoca za darmo 27.11.13, 14:54 Rozumie ale czy odezwie sie do mnie ?Czy wrócimy do tego co było? Odpowiedz Link
sachmet_sachmet Re: sluze pomoca za darmo 11.11.13, 14:42 Jaka jest nadzieja,ze bede z Waldkiem? 22.10.1975 Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 12.11.13, 00:37 Ze strony osoby o podanej dacie bardzo duża, bo jest skłonna do wielu poświęceń, jest osobą bardzo uczuciową, zgadzającą się na kompromisy, nawet gdy te działają na jej niekorzyść i ranią. Karty dla tej osoby pokazują, że jej pragnienia znajdą spełnienie, aczkolwiek, może się poczuć "poparzona" i to będzie wymagało czasu i wiary w to, że się uda. A jaka jest data urodzenia drugiej osoby? Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 12.11.13, 00:42 Dodam: Ktoś kogoś chce ujarzmić. Ale moim zdaniem jest uczucie. Ktoś z Państwa gna i idzie do przodu, ktoś pójdzie w ogień za tą drugą osobą. To nie koniec nerwów,one jeszcze będą, ale spokoju nie będzie, bo jest miłość.:) To naprawdę ładne karty :) tu nie będzie nudy. To potrwa. Odpowiedz Link
karmigo Re: sluze pomoca za darmo 13.11.13, 16:49 planujemy budowę domu. mamy wszystko wybrane. chiałabym zapytać czy to dobra decyzja i dobra lokalizacja? czy nasze zycie zmieni się na lepsze? co zrobić aby było lepiej pod względem uczuc jak i finansów. ostatnie finansowe przedsięwzięcia bez sukcesów. nowe plany już w głowie ale i strach przed porazką. proszę o wskazówki. nasze daty: 16.09.1983 09.11.1983 i 05.04.2012 Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 15.11.13, 07:54 karmigo napisał(a): > planujemy budowę domu. mamy wszystko wybrane. chiałabym zapytać czy to dobra de > cyzja i dobra lokalizacja? czy nasze zycie zmieni się na lepsze? co zrobić aby > było lepiej pod względem uczuc jak i finansów. ostatnie finansowe przedsięwzięc > ia bez sukcesów. nowe plany już w głowie ale i strach przed porazką. proszę o w > skazówki. nasze daty: 16.09.1983 09.11.1983 i 05.04.2012 rozumiem że: Ty, ja jako osoba stawiająca karty i osóbka, która ma rok i 7 miesięcy ma wg Ciebie też ponosić odpowiedzialność za decyzję? Nawet nie rozłożę. Nie ma opcji. Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 15.11.13, 08:10 miało być "jako osoba oczekująca rozkładu kart". Nie ma manipulacji. Tak nie będzie. Ależ mnie rozwścieczyłaś. Choćbyś napisała nie wiem jakie wytłumaczenie to to jest na trzeczy i ja nie rozłożę kart. Nie ma opcji. Nie potrzebuję ich, aby wiedzieć, że potrzebujesz ofiary, gdy coś pójdzie nie tak. Pójdziesz jak czołg na kogoś, kto będzie najlepszą ofiarą. Ja Ci mówię: Nie. Odpowiedz Link
karmigo Re: sluze pomoca za darmo 15.11.13, 11:49 nigdy w zyciu nie chciałabym obciążać swojego dziecka jakąkolwiek odpowiedzialnością za własne decyzje,błędy etc wręcz przeciwnie chciałabym go uchronić przed konsekwencjami własnych nietrafionych decyzji. szanuję Twoja decyzję. a nawet cieszy mnie, ze sa ludzie którzy reprezentuja tak wysoki poziom etyki. date dziecka napisałam tylko dlatego ze mamy pewne obawy z jego zdrowiem i myślałam ze może karty cos o tym powiedzą. tylko dlatego. poza tym pytałam o nasze domowe szczęście a ono jest jego wielką czescia składową. nie znam się na tarocie - nie wiem co to oznacza jeśli się poda date urodzenia. na pewno niemiałam na celu postawienia tarota własnemu dziecku. pierwszy raz proszę o pomoc kogos z obszaru ezoteryki. widocznie mój los,przeznaczenie nie chce abym miała postawionego tarota. z całego serca zyczę Ci wszystkiego dobrego. dziekuje Odpowiedz Link
monia-7721 Re: sluze pomoca za darmo 13.11.13, 20:06 Monika 7 lutego 1984 Mam problem ze sfera zawodowa nie wiem w jakim kierunku teraz sie udac. Czy cos sie zmieni, czy znajde odpowiednia prace i ja dostane i w jakim charakterze? Odpowiedz Link
monia-7721 Re: sluze pomoca za darmo 14.11.13, 14:45 Monika 7 lutego 1984 Mam problem ze sfera zawodowa nie wiem w jakim kierunku teraz sie udac. Czy cos sie zmieni, czy znajde odpowiednia prace i ja dostane i w jakim charakterze? monia77212@wp.pl Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 15.11.13, 06:15 Moniko, Ty to Twoja firma, Twoja pasja, chociaż nie to co wszyscy myślą. Tak przeżyjesz prawie upadek, dno, ale za chwilę do góry i do góry i coraz lepiej, coraz wyżej i bardziej i mocniej i zaświeci słońce. Tylko nie za blisko bo poparzy. Umiarkowanie. Wtedy nastąpi upadek, bo zawiedziesz osobę, która tak bardzo jest przy Tobie gdy jest Ci źle, bo gdy zacznie być dobrze, to będziesz wrogiem. Ty będziesz szła już dalej,. lub alternatywa -druga strona "czy coś się stanie - cud?" - nie. Gorzej niż szarość delikatnie mówiąc. Przykro mi ale tak karty moje to widzą. A skoro one to i ja. Odpowiedz Link
zatroskana0 Re: sluze pomoca za darmo 22.11.13, 18:18 Witam, chciałabym zapytać o przyszłość związaną ze sferą uczuć. Mianowicie kiedy spotkam miłość mojego życia, czy już go znam? kim będzie? Odpowiedz Link
ass-am Re: sluze pomoca za darmo 24.11.13, 17:31 Od kilku lat jestem wdową, ale przyszedł czas, że samotne życie zaczyna mi dokuczać coraz bardziej i dlatego pytam się i proszę o odpowiedź, jeżeli to jest możliwe, czy spotkam kogoś z kim stworze wspólny dom? Aż boje się podać daty urodzenia, bo może się komuś wydać to śmieszne, że w moim wieku jeszcze mam jakieś marzenia o wspólnym życiu z męzczyzną, ale raz kozie śmierć, urodziłam się 4.09.1944 r. Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 25.11.13, 17:57 Każdy człowiek zasługuje na miłość bez względu na wiek. Tu nie ma nic do wstydzenia. Gratuluję odwagi :) stawiam i: Nadzieja, bo pierwszą kartą jest właśnie ta. Ktoś coś knuje w spawach finansowych .- taka przestroga. Ok już przechodzę do sedna: Coś się potłukło i zakończyło. Teraz jest koniec, poturbowanie, ale, proszę się nie dać. Na swojej drodze spotkasz człowieka, którego celem jest Twoja destrukcja. Będziesz go prosić, prawie błagać o uwagę. On będzie knuł w sprawie Twoich finansów, ale los się odwróci. Koło zatoczysz. Kiedy zaczniesz miłość? Karty tu mówią przewrotnie. Wtedy gdy poczujesz się bezpiecznie, gdy uznasz, że możesz usiąść i odpocząć, wtedy zobaczysz kogoś stabilnego, ale nie ma wody bez ognia :), będziesz jego przeciwieństwem, będziecie się kłócić, mieć odmienne zdania, tematy i to bardzo. Kidy? On już jest, a Ty go nie widzisz. To nie będzie stabilne, to będzie huśtawka.:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
ass-am Re: sluze pomoca za darmo 28.11.13, 00:07 olagrayn napisała: > Kiedy zaczniesz miłość? > Karty tu mówią przewrotnie. > Wtedy gdy poczujesz się bezpiecznie, gdy uznasz, że możesz usiąść i odpocząć, w > tedy zobaczysz kogoś stabilnego, ale nie ma wody bez ognia :), będziesz jego pr > zeciwieństwem, będziecie się kłócić, mieć odmienne zdania, tematy i to bardzo. > Kidy? > On już jest, a Ty go nie widzisz. > To nie będzie stabilne, to będzie huśtawka.:) > Pozdrawiam Dziękuję za postawienie kart. Trochę mnie przestraszyłaś, muszę się przyznać, ale przestrzegłaś mnie i będę uważała. Ktoś jest koło mnie? Nie wiem kto, ale jeśli jest ktoś taki, to zapewne się dowiem, a jeżeli chodzi o kłótnie, cóż bardzo nie lubię się klócić. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
juteuxx Re: sluze pomoca za darmo 05.12.13, 23:53 Witam, chcialabym skorzystac z Pani pomocy. Czy jest mozliwosc napisania do Pani maila? Pozdrawiam Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 06.12.13, 02:03 proszę pisać na adres e-mail: olagrayn@gazeta.pl Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 25.11.13, 17:41 Witam i poproszę o datę urodzenia lub prawdziwe jakieś dane, zawsze można też wysłać prywatną wiadomość Odpowiedz Link
zatroskana0 Re: sluze pomoca za darmo 25.11.13, 19:50 Jeśli jest taka możliwość, to czy mogłabym otrzymać Pani adres e-mail, aby wysłać prywatną wiadomość. Będę wdzięczna za odpowiedź Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 25.11.13, 18:09 A teraz sobie wyobraź, że nic nie spersonalizujesz i musisz powiedzieć jak ktoś wygląda. Nie jestem jasnowidzem. Moim przewodnikiem są moja karty i numerologia. To one dają odpowiedź na Twoje pytania. Teraz sobie wyobraź, że stawiam karty i zadaję im pytanie, które Ty zadajesz. Jak myślisz do ilu osób na świecie może się ono odnosić? Ola Grayn Odpowiedz Link
olagrayn zadajesz pytanie? 25.11.13, 18:43 Zasady: 1. Żadnych ciężarnych i małych dzieci - nie ma opcji. 2. Coś osobistego identyfikującego: data to najważniejsze, bo kłamiecie; 3. Dziękuję za maile, ale czarna magia to nie ja; 4. Karty i numerologia to tylko drogowskazy, to Ty decydujesz o życiu. Jak zadawać pytania: 1. Pamiętaj, że możesz coś zrobić lub czegoś nie zrobić. Zadaj pytanie co się wydarzy, jeżeli to zrobisz lub odpuścisz. 2. Masz pytanie miłosne. Podaj daty. Napisz "układ miłosny" 3. Nie leczę i nie żeruję na takim nieszczęściu. Gdy napiszesz o chorobie lub ją zobaczę wyślę Cię do lekarza, ja nim nie jestem. Karty postawię. Przecież i tak tu je stawiam za darmo. Zadając pytanie zadaj je dokładnie. Jeżeli chcesz napisz na pocztę, ale nie zawsze jestem miła - tzn dostaniesz odpowiedź jak mi to wskazują moje karty i liczby. Ostatnia zasada: Nigdy nie dziękuj!- stara szkoła:) Odpowiedz Link
martajlwt Re: zadajesz pytanie? 26.11.13, 14:16 Witam serdecznie, Pani Olu. Czy może Pani jest w stanie udzielić mi odpowiedzi na poniższe pytania: 1. Co jaki okres można wróżyć? Słyszałam różne opienie, od miesiąca, do trzech, do spełnienia wróżby itd. Niestety już sama nie wiem jak to jest. 2. Karty są drogowskazem, jak najbardziej. Ale spotkałam się też z opinią, że uwidaczniają nasze podświadome obawy lub pragnienia. Czy faktycznie tak jest? POkazują to czego najbardziej się boimy lub najbardziej pragniemy, stąd pewne wróżby się nie sprawdzają... Czy mogłaby Pani rozwiać moje wątpliwości? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Odpowiedz Link
edda12 Re: zadajesz pytanie? 26.11.13, 18:56 Przyszłość relacji 12.12.71 edyta 23.03.67 wojtek Odpowiedz Link
olagrayn Re: zadajesz pytanie? 27.11.13, 15:07 Pani Marto, Wróżyć można zawsze gdy tego potrzebujemy. Tutaj nie ma granic czasowych pod warunkiem, że nie chcemy wymusić odpowiedź nam wygodną. Możemy stawiać kilka razy dziennie karty dopytując, pytając o różne osoby, ale ni przesadzajmy. W wypadku wróżby, która nas osobiście dotyczy, a katy pokazują coś innego niż oczekujemy i stawiając je bez końca sami sobie robimy krzywdę. Oczekujemy od nich, że pokażą to co chcemy zobaczyć i stawiamy bez końca. Błędne koło. I tu sprawdza się mit o złej ich aurze. To inny temat. Dlaczego? Bo nie staramy się sami zadać pytań jakie widzimy rozwiązania i jakie będą ich skutki. To od kart wymagamy tak lub nie. A dlaczego? Coś musi być winne, bo źle wskazało, a ja tak szłam/szedłem . Już wcześniej pisałam, że podstawą jest zadanie pytań, nawet wielu na jeden rozkład. Zapiszmy to co widzimy. Przykłady: Co powinnam zrobić? - źle zadane Czy ona/on/my będziemy razem - źle zadane. Dlaczego? Bo karty nie rozróżniają często bycia na spacerze od bycia w pościeli czy na wspólnej imprezie i pokazują spotkanie/ kontakt/ sex zwłaszcza, gdy brak osoby zadającej pytanie w pobliżu. I tu ktoś powie "wróżka się pomyliła". Jesteś w danej sytuacji i przecież masz pomysły. Czyli masz plan A i najczęściej zły B. Dlaczego nie zadasz pytania złożonego: Wynik wg planu A, a wynik wg planu B, który jest lepszy? i jaki będzie wynik podążania każdą z dróg. Przyjmowanie postawy roszczeniowej gubi, podobnie jak w życiu. Lepiej nie zadawaj pytań tylko podaj to, o co zapyta osoba, która wróży. Inaczej jest z numerologią, ale nie tutaj miejsce na ten temat.:) Czasami chcemy zobaczyć tak dużo i tutaj uważamy, że do danej sytuacji jest adekwatny jakiś szablonowy rozkład? Dlaczego? Bo w życiu używamy szablonów i tak uważamy, że jeżeli ktoś napisał, że taki ma być rozkład to to kopiujemy. Jeżeli ktoś napisał, że dana karta oznacza to i to - to to bierzemy za pewnik. Moim zdaniem błąd. Ale ja dziwna jestem:) Mam swoje poglądy jak powinna zaczynać się praca/przygoda/fascynacja kartami. I tu rzut na głęboką wodę nowicjusza. Praca z kartami to intuicja i wnętrze osoby. Jedna karta w rozkładzie nic nie znaczy sama. Dziękuję za to pytanie i pozdrawiam :) Odpowiedz Link
2agnieszka94 Re: zadajesz pytanie? 26.11.13, 19:03 Witam. Chciałabym się dowiedzieć co będzie dalej z moim zdrowiem? Agnieszka 29.10.1994 Odpowiedz Link
blueberry88 Re: zadajesz pytanie? 28.11.13, 15:15 Pani Olu, czy mogłabym prosić o sprawdzenie układu milosnego: jagoda 22.06.1988 rafał 11.05.1987 oraz jako, że szukam pracy...czy coś się zmieni w mojej sferze zawodowej? w którym kierunku szukać? mój mail: berry_88@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
zania83 Re: sluze pomoca za darmo 27.11.13, 09:29 Witam!! Czy może nam Pai pomóc, chcemy z męzem wymienić mieszkanie na dom i wiąże się to z wzięciem kredytu 250tys.. Kwota nas troche przeraża i boimy się czy damy rade. Czy może nam Pani powiedzieć czy powinniśmy wziąć ten kredyt, czy damy rade go spłacać. Mam 30 lat maż 33, mamy 2 dzieci. Będe bardzo wdzięczna za odpowiedz Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 27.11.13, 15:32 Tutaj będę odpowiadała na podstawie numerologii. Nie chcesz pisać tu napisz na mój adres e-mail wasze daty urodzenia . Planowany rok i miesiąc zakupu oraz to samo dotyczy kredytu. Tutaj nawet ni rozłożyłam kart, bo to wg mnie zbyt ogóle by było. Odpowiedz Link
zania83 Re: sluze pomoca za darmo 27.11.13, 15:45 Witam! Przepraszam że tak mało udzieliłam informacji po prostu nie wiedziałam co napisać. Mąż Marcin ur 01.04.1980 ja ur 08.03.1983. Zakup domu jest planowany jeszcze w tym roku mozliwe ze nawet w listopadzie jeszcze. Dzisiaj maja przyjsc właściciele domu obejżeć mieszkanie jeśli im się spodoba to bedziemy starac sie o kredyt Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 27.11.13, 16:49 Partner do budowania stałego domu bardzo dobry, oczekujący stałości i korzeni. Twoje lęki tu będą bardzo ważne. On jest na początku drogi i budowania. Stworzenia takiego wieloletniego dębu z dziuplą dla rodziny, która ochroni. On ma perspektywy i wizje, że to to. Ty ponosisz konsekwencje. Masz świadomość, że coś się wlecze z przeszłości i może zagrozić i to teraz zamkniesz. Związek bardzo empatyczny, oparty na uczuciach - tego jestem pewna. Ale pojawia mi się w kartach coś co mogłabym określić "dam się udusić za 1 zł" - tu widzę walkę o dominację, czyli mieszkanie kupujecie razem, ale spłacacie na jasno określonych zasadach,tu nie będzie, że ktoś płaci za kogoś, bo to wyjdzie w życiu bokiem. Ale uwaga: tak jak możecie stworzyć rodzinę i kupić dom tak szybko ją możecie zniszczyć idąc po trupach. Radzę: Ty zakończ przeszłość i zdaj się na jego budowanie. Miejcie dzieci - to Wam wyjdzie świetnie. Spłacajcie zobowiązania osobno. Ola Odpowiedz Link
humex Re: sluze pomoca za darmo 27.11.13, 17:26 Droga pani Olu, pozwoliłam sobie napisać do Pani wiadomość na maila gazety. Zbyt dużo osobistych informacji musiałam Pani przekazać, żeby mogła ułożyć się z tego logiczna całość. Proszę o wskazówkę, drogowskaz na dalszą wędrówkę przez życie ... Pozdrawiam ciepło i ... nie dziękuję ... Odpowiedz Link
zania83 Re: sluze pomoca za darmo 27.11.13, 18:46 Bardzo dziekuję za odpowiedz w dodatku taką szybką. Wiele z tego jest prawda, chodzi o mojego męża i nasz związek nie zgadza mi się to płacenie każdy za siebie bo ja nie pracuje zarabia tylko mąż i nigdy nie sprzeczamy się o pieniądze. Ale czy może widzi Pani w kartach czy to będzie dobra decyzja kupno tego domu czy lepiej nic nie zmieniac i zostać w mieszkaniu Odpowiedz Link
2agnieszka94 Re: sluze pomoca za darmo 27.11.13, 21:32 Witam Czy mogła by mi Pani powiedzieć co bedzie dalej z miom zdrowiem Agnieszka 29.10.1994 Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 02.12.13, 23:08 Pani Agnieszko proszę napisać na e-mail. Podać w tytule Agnieszka. Odpowiedz Link
anek282 Re: sluze pomoca za darmo 29.11.13, 14:19 witam prosze o pomoc Anna(27.03.85)Michał(23.01.90)czy mamy wspólna przyszłość? Odpowiedz Link
angelika_k77 Re: sluze pomoca za darmo 01.12.13, 12:38 Witam serdecznie, Czy obecny partner będzie przy mnie także w przyszłości czy ktoś inny jest mi pisany? Chodzi mi o prawdziwy związek, miłość? Angelika 26.09.1988 Krystian 04.06.1983 angelika_k77@wp.pl Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 16.12.13, 22:25 Kochani :) Od dziś odpowiadam tylko na pytania przesłane na maila. Wybaczcie, ale drzewko rozmów wymaga śledzenia wielu postów, co zwyczajnie jest w moim wypadku niemożliwe. Ola Grayn Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 02.12.13, 22:19 Kochani :) Przepraszam, ale mam paskudną anginę i moje karty chorują ze mną :( czyli nie pokażą nic sensownego poza moim samopoczuciem. Proszę o ociupinkę cierpliwości, aż wyzdrowiejemy :) A do Was mam prośbą. Skoro ja wróżę, to może Wy zechcecie odpowiedzieć na moje pytania :) Dlaczego wolicie wróżkę na odległość niż pójść do niej, nawiązać kontakt z nią i jej kartami? Czy główną barierą jest cena? Czy odległość? A może brak zaufania? A może jeszcze inne powody? Napiszecie coś do mnie? :) Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 02.12.13, 22:40 PS. wśród rozmówców, którzy nie chcą tylko brać, ale też dawać pisząc w tym temacie przewiduję 3 równorzędne nagrody w postaci: pełnego horoskopu numerologicznego dla niej/ osoby bliskiej (o ile ona wyrazi na to zgodę) / pary - jedna z trzech opcji, pełne rozłożenie Tarota i wróżbę zaprzyjaźnionej i sprawdzonej koleżanki Cyganki:). Nie wróżymy: babeczkom w ciąży i karmiącym - ale mają alternatywę - osobę, która jest im bliska i przychylna i o nie zapyta. Uwaga, nie wróżymy osobom, które szukają metody jak się zemścić, połamać, zdruzgotać kogoś, kogo uważają za wroga. Oczywiście w wyborze nie będziemy obiektywne, bo będziemy się kierowały własnymi odczuciami, ale nie chodzi nam o słodziakowanie, a o obiektywizm. :) Czas prowadzenia rozmowy: do 17.12.2013, aby ktoś otrzymał prezent świąteczny:) Odpowiedz Link
blueberry88 Re: sluze pomoca za darmo 02.12.13, 23:45 Myślę, że chodzi własnie o anonimowość oraz o szybki dostęp. Swego czasu jeździłam do pewnej Pani rozkładającej karty, wyprawa do niej zazwyczaj zajmowała mi cały dzień i ceniłam sobie właśnie bezpośredni kontakt oraz swobodną atmosferę, ale pewnego razu mnie nastraszyła oraz zgotowała niemiłą niespodziankę. Od tej pory wolę kontakt poprzez internet- jest szybszy i anonimowy a Panie/Panowie są mili i starają się pomóc. Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 02.12.13, 23:47 Wybacz,ale przeczytałam i nie rozumiem. Co to znaczy "nastraszyła"? Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 03.12.13, 00:04 I jeszcze dopytam. Czy chcąc uzyskać poradę liczysz tylko na dobre rozwiązania? Moim zdaniem gdy wychodzi źle należy zapytać o możliwości poprawy. O drogi wyjścia ze złej sytuacji. Anonimowość: Nawet przychodząc nie legitymujesz się dowodem, ale jest coś cenniejszego, więź z np. kartami. Czy myślisz, że jeżeli przyjdziesz w butach GUCCI to osoba, która pracuje z kartami uzna, że masz cash i wykorzysta? Ja mam takie osobiste doświadczenia, że czasami wygląd nie świadczy o możliwościach finansowych. Bo wychodzi, że marka na osobie, a prawie nędza grozi, gdy .... Ola Odpowiedz Link
blueberry88 Re: sluze pomoca za darmo 03.12.13, 00:26 wyślę Pani maila :) za chwilkę powinien dojść Odpowiedz Link
zatroskana0 Re: sluze pomoca za darmo 02.12.13, 23:07 Nie brak zaufania, a raczej bariera przed otwarciem się. Łatwiej prosić o poradę będąc osobą anonimową. Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 02.12.13, 23:39 Ok. Anonimowość- rozumiem. Ale ile osób rodzi się na całym świecie danego dnia, zwłaszcza ni znając roku? Ile w Polsce? I teraz darmowa wróżko namierz mnie. gdy nic Ci nie podam. Udowodnij. Podaj numery totka, a najlepiej napisz prywatnie jak się nazywam. Czy nie tak? Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link
zatroskana0 Re: sluze pomoca za darmo 03.12.13, 00:00 No fakt. Niestety człowiek jest istotą bardzo złożoną i bardzo często nie dostrzega drugiej strony medalu. Osoba, która prosi o pomoc nie dostrzega tego, że jest jedną z wielu urodzonych tego samego dnia. Sądzi, że skoro zadaje pytanie to to jest tożsame z tym że chodzi właśnie o nią. Trudno to wytłumaczyć ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 03.12.13, 00:11 Każdy jest niepowtarzalny, jedyny i ja w to wierzę. Ale żeby móc coś zrobić nie może być jednym z milionów udającym, że to osoba taka jak ja ma być "wszystko wiedzącym Bogiem". Ja jestem człowiekiem. Mam dar od prababci. Tyle ) Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 03.12.13, 00:17 Każdy jest wyjątkowy i nie ma takiej drugiej osoby. Czasami ktoś boi się podać daty urodzenia,czasami boi się imienia, a ja się zastanawiam czemu chcąc wróżby nie chce podać nic. Co wróżka może zrobić z tylko datą i to wielokrotni niepełną? Pozdrawiam, uciekam z anginką spać, całusy kochani Odpowiedz Link
zatroskana0 Re: sluze pomoca za darmo 02.12.13, 23:27 Raczej nie brak zaufania, a bariera przed otwarciem się. Tutaj istnienie świadomość bycia anonimowym olagrayn napisała: > Kochani :) > Przepraszam, ale mam paskudną anginę i moje karty chorują ze mną :( czyli nie p > okażą nic sensownego poza moim samopoczuciem. Proszę o ociupinkę cierpliwości, > aż wyzdrowiejemy :) > A do Was mam prośbą. Skoro ja wróżę, to może Wy zechcecie odpowiedzieć na moje > pytania :) > Dlaczego wolicie wróżkę na odległość niż pójść do niej, nawiązać kontakt z nią > i jej kartami? Czy główną barierą jest cena? Czy odległość? A może brak zaufan > ia? A może jeszcze inne powody? > Napiszecie coś do mnie? :) Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 02.12.13, 23:43 Dlatego jest mój adres mailowy, aby była prywatność. Odpowiedz Link
humex Re: sluze pomoca za darmo 03.12.13, 10:47 Witam. Dlaczego przez internet a nie bezpośrednio ? Moim zdaniem głównie z powodu odległości chcociaż dla osoby obdarzonej darem warto pokonać odległość ... Niestety nie do końca odpowiada mi taka forma kontaktu. Zdecydowanie wolałabym mieć bezpośredni kontakt z osobą stawiającą mi karty, widzieć karty, po prostu je czuć ... Czuć ich magię ... Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link
angelika_k77 Re: sluze pomoca za darmo 06.12.13, 12:16 Myślę, że czasem jest tak, że osoby pytające piszą dla sprawdzenia osoby wróżącej. Jest też tak, że nie sprawdzają a nie do końca wierzą w moc kart. Albo mają problem i oczekują, że karty pokażą tą lepszą drogę a nie inną ewentualność. W dzisiejszych czasach ludzie cierpią na brak czasu. Wolą napisać do wróżki niż jechać do niej (tracić czas). Ograniczają się do napisania pytania a potem do przeczytania odpowiedzi a w między czasie gotują obiad, pracują, idą na siłownie. Nie do końca wiedzą jak pracują karty. Trzecim problemem jest to że "wróżek", "jasnowidzów", "numerologów" jest tak wiele, że nie wiadomo do kogo się zgłosić z prośbą o pomoc tym bardziej, że wiele osób kupi sobie książkę o rozłożeniach klasycznych, tarotach różnego rodzaju, poczyta w necie kto jak interpretuje karty, "pobawi się " trochę nimi a potem dziwi się, że karty źle pokazują. Karty dla nich to forma zabawy, nie szanują ich. Długo by można pisać o różnych motywacjach wróżenia. Pewnie monitorujesz to czasem i widzisz co się wyrabia w tym internecie. Odpowiedz Link
angelika_k77 Re: sluze pomoca za darmo 09.12.13, 09:32 Dzień dobry :) Jak się czujesz? Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 08.12.13, 01:01 Oczywiście Ci się nie podoba, i to mnie wcale nie dziwi, bo mam Twoje maile :) Odpowiedz Link
ineska42 Re: sluze pomoca za darmo 10.12.13, 21:45 Pani Olu, uprzejmie proszę o napisanie do mnie na maila, chciałabym się z Panią spotkać, a jeśli to niemożliwe zadać pytanie drogą mejlową. ineska42@gazeta.pl Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 11.12.13, 03:00 podałam swój adres mailowy, ale będąc na tym forum nie liczę na klientki, a raczej staram się aby ktoś chciał wiedzieć, a nie szukał na oślep. Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 08.12.13, 01:08 Dlaczego coraz częściej widzę pseudo wróżki w pytaniach? :D Odpowiedz Link
bubusia Re: sluze pomoca za darmo 08.12.13, 22:03 Witam,rozstałam się z wspólnikami,jakie będą ich losy? czy była firma będzie jeszcze długo działać? czy sprawy sądowe rozstrzygną się na moją korzyść?ur 28 .10.1974 mój mail bubusia@gazeta.pl dziekuję Odpowiedz Link
olagrayn Małe zmiany 12.12.13, 18:02 Kochani, Proszę abyście pisali swoje wiadomości na mój adres e-mail: olagrayn@gazeta.pl Na wiadomości odpowiem, mail nie zawsze mnie powiadamia o nowych wpisach. Przypominam Wam również o moim i Ajgi konkursie. Czyli oczekujemy na wasze odpowiedzi i opowieści wróżbickie i jak na razie mamy już trójkę czołową, dziękujemy za wszystkie, a zwłaszcza Panu, który szukał pędzla i do mnie napisał :)), który okazał się pędzelkiem do farbowania włosów i to jego żony:D Grunt, że znaleźliśmy :D - dziękuję. Dziękuję dwóm kobietkom za bardzo jasne wyjaśnienia. Ola Odpowiedz Link
zatroskana0 Re: Małe zmiany 12.12.13, 20:00 najważniejsze, że są jeszcze osoby, które pomagają nawet w takich sprawach ;) a swoją drogą jeśli żona ma dominujący charakter to ta kwestia może była bardziej istotna niż mogłoby się to wydawać przeciętnemu człowiekowi olagrayn napisała: > Kochani, > Proszę abyście pisali swoje wiadomości na mój adres e-mail: olagrayn@gazeta.pl > Na wiadomości odpowiem, mail nie zawsze mnie powiadamia o nowych wpisach. > Przypominam Wam również o moim i Ajgi konkursie. Czyli oczekujemy na wasze odpo > wiedzi i opowieści wróżbickie i jak na razie mamy już trójkę czołową, dziękujem > y za wszystkie, a zwłaszcza Panu, który szukał pędzla i do mnie napisał :)), kt > óry okazał się pędzelkiem do farbowania włosów i to jego żony:D Grunt, że znale > źliśmy :D - dziękuję. > Dziękuję dwóm kobietkom za bardzo jasne wyjaśnienia. > Ola Odpowiedz Link
olagrayn Re: Małe zmiany 22.12.13, 08:07 Zatroskana : ) Takie fajne pytanie też się trafiają, ale karty pokazały: 9 kielichów, Król kielichów i giermek mieczy. kielichy - woda, król wiadomo w jakim pomieszczeniu siedzi :), miecze czyli powietrze. Szafka/półka/pojemnik nad sedesem ;D. Na zdrowy rozum w mieszkaniu. Odpowiedz Link
goslawa_c Re: Małe zmiany 07.01.14, 21:08 Witam Można jeszcze zadawać pytania? czy już nieaktualne? Odpowiedz Link
olagrayn Re: Małe zmiany 08.01.14, 16:54 Krótkie i na maila, tutaj sporadycznie zaglądam, Ola Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 17.01.14, 00:04 Dziewczyny:) Dziękuję za wszystkie wiadomości. Właśnie skończyłam odpowiadać. Przepraszam ale mój nastoletni gagatek korzystał z laptopa na wyjeździe i ściągnął nam się jakiś syfek. Laptopik musiał trafić do serwisu. Dzisiaj mam nadzieję nadrobiłam wszystko. Całusy i dobrych wyborów, Ola Odpowiedz Link
olagrayn Re: sluze pomoca za darmo 16.02.14, 17:25 życzę Wam dużo szczęścia i zamykam moje wróżby. powodzenia kochani Odpowiedz Link
nike2297 Re: sluze pomoca za darmo 01.05.14, 16:55 Witam Mam gorącą prośbę, od klikunastu lat nic mi się nie układa, odkąd związałam się z panem ur. 06,04,1960 ma na imię Bogdan wszystko zaczynam tracić, nie mogę znaleśc stałej pracy, nawet jeśli coś osiągnę wkrótce stracę, syn Dominik 22,09,1997 zaczyna być wobec mnie bardzo agresywny, mam na imię Grażyna ur 24,02,1962 Bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link
nike2297 Re: sluze pomoca za darmo 05.05.14, 23:01 nike2297 napisał(a): > Witam > Mam gorącą prośbę, od klikunastu lat nic mi się nie układa, odkąd związałam się > z panem ur. 06,04,1960 ma na imię Bogdan wszystko zaczynam tracić, nie mogę zn > aleśc stałej pracy, nawet jeśli coś osiągnę wkrótce stracę, syn Dominik 22,09,1 > 997 zaczyna być wobec mnie bardzo agresywny, mam na imię Grażyna ur 24,02,1962 > Bardzo proszę o pomoc Chće jeszcze podać adres e=mail grazyna.chojnacka6@wp.pl > Odpowiedz Link
nike2297 Re: sluze pomoca za darmo 06.05.14, 20:59 Witam Chciałam spytać jak ułożą się moje sprawy finanse, i relacje z synem Grazyna24,02,19632 Dominik 22,091997 Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link