Dodaj do ulubionych

Tarot dla Ciebie

10.04.12, 19:00
Witaj!

Jeśli masz problem, trapi Cię jakaś sytuacja - postaram się ukazać Ci drogę, dzięki której pozbędziesz się wszystkich rozterek, lub odnajdziesz światło i ukojenie. Korzystam z Tarota i kart anielskich.
Wszystkich korzystających z wróżby, proszę o krótki opis sytuacji i problemu, oraz pytania (maksymalnie 2 - 3). Obowiązkowe również imiona i daty urodzenia osób, o które pytacie. Zaznaczam, że niedopuszczalne jest wróżenie o osobach trzecich bez ich zgody.
Zapłata, którą mi udzielisz, będzie tylko i wyłącznie Twoim życzeniem. Być może będzie to pozytywny komentarz, 50 groszy lub 10 złotych. Na końcu każdej odpowiedzi otrzymasz numer bankowy, na który możesz przesłać ewentualne sumy. ZAZNACZAM, że płatność jest nieobowiązkowa, pozostawiam to twoim rozważaniom.
Jeśli będzie trzeba - wymienimy więcej maili, ale pamiętaj, aby o podobnym lub tym samym problemie nie pisać częściej niż co miesiąc!
Oczekuję na wasze pytania pod adresem mailowym 1elefant@gazeta.pl.

Pozdrawiam,
1Elefant.
Obserwuj wątek
    • larysa21 Re: Tarot dla Ciebie 11.04.12, 18:59
      Witam
      Po rocznej znajomosci rozstalam sie z mezczyzna, z ktorym mialam zalozyc rodzine.
      Jak Pani widzi moja przyszlosc? Czy mam szanse spotkac kogos i byc szczesliwa?
      Sylwia 21.09.1978.
      Z gory dziekuje sa poswiecony mi czas.
    • euzebiabio Re: Tarot dla Ciebie 01.05.14, 16:21
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: Tarot dla Ciebie 07.05.16, 13:31
      polecam wróżke z Krakowa www.saloniskierka.pl tel 504 777 850 rewelacja
    • adriankamila Re: Tarot dla Ciebie 13.06.16, 09:33
      polecam wrózkę sarę,sama często korzystam z jej pomocy, wiele mi pomogła, email do niej kobietamag@interia.pl
    • kalinkamia Re: Tarot dla Ciebie 23.06.16, 14:52
      korzystałam ostatnio z wróżki sary, po kilku miesiącach muszę stwierdzić,że jej wróżby są trafne i jest to dobra wróżka, skorzystam z niej pewnie niebawem ;) email do niej kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka