Dodaj do ulubionych

WSPANIAŁA WRÓŻKA !!!

28.06.12, 23:31
Polecam i jeszcze raz polecam wróżkę Amalteę. Naprawdę cudowna kobieta, wymieniłam z nią mnóstwo maili. Dokładnie wszystko wyjaśnia i ustala, nie zbywa. Nie czuć dystansu, powiem szczerze zwierzałam się jej, a ona doradzała cierpliwie. Szybko dostaje się odpowiedź, korzystałam kilkakrotnie i za każdym razem byłam zadowolona.

Podaje jej e-mail: wrozka_amaltea@o2.pl
Obserwuj wątek
    • esmeraldas Re: WSPANIAŁA WRÓŻKA !!! 03.07.12, 22:26
      duze rozczarowanie,a ta pani sama sie tu opisuje i chwali
    • fikamika53 Re: WSPANIAŁA WRÓŻKA !!! 31.07.22, 00:14
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia
    • kalotylka12 Re: WSPANIAŁA WRÓŻKA !!! 31.08.22, 21:49
      podobnie jak inni od kilku lat korzystam z usług wróżki Sary - nie owija w bawełnę , jej wróżby są precyzyjne, nieraz przestrzegła mnie przed wieloma zdarzeniami,dzięki czemu udało mi się uniknąć nieprzyjemności,jej wróżby są szybkie,konkretne a przede wszystkim trafne i szczegółowe, decyzje oczywiście podejmuję samodzielnie natomiast w wielu problemach życiowych mi pomogła, email do niej -kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • kleopakarnsd Re: WSPANIAŁA WRÓŻKA !!! 27.12.22, 17:17
      Z początku podchodziłam dość sceptycznie, byłam rozklejona po rozstaniu z chłopakiem ale zadzwoniłam do Sary i dużo mi pomogła, patrząc z zupełnie innej strony na moją sytuację ,w przeciwieństwie do innych wróżek nie zadawała żadnych pytań tylko sama mówiła bardzo precyzyjnie, trafnie opisując sytuację i po 3 miesiącach już się prawie cała wróżba wypełniła, email do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka