irk-aaa 09.05.13, 00:32 Czy słyszał/korzystał kiedyś ktośi ? Jak sprawdzalność jej wróżb ? Dodam że czasem można dostać do niej maila i w sumie to z polecenia przyjmuje ale może ktoś słyszał i wie jak się do niej dostać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinka1223 Re: Eufemia 15.05.13, 20:14 Witam a czy to jest ta sama Eufemia która robi tez uroki miłosne ??, ja mam kontakt do niej tzn adres email. Odpowiedz Link
andromeda1a Re: Eufemia 22.05.14, 10:59 ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl. Odpowiedz Link
kleopakarnsd Re: Eufemia 27.12.22, 17:16 Z początku podchodziłam dość sceptycznie, byłam rozklejona po rozstaniu z chłopakiem ale zadzwoniłam do Sary i dużo mi pomogła, patrząc z zupełnie innej strony na moją sytuację ,w przeciwieństwie do innych wróżek nie zadawała żadnych pytań tylko sama mówiła bardzo precyzyjnie, trafnie opisując sytuację i po 3 miesiącach już się prawie cała wróżba wypełniła, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
lalunafc12 Re: Eufemia 20.04.23, 16:04 Mi w trudnej sytuacji życiowej pomogła Sara na telefon,w krótkim odstępie czasu wydarzyło się sporo złych zdarzeń w moim życiu, miałam dość mocno ograniczone zaufanie do tego typu usług ale spróbowałam i byłam mocno zdziwiona zarówno sprawdzalnością jak chodzi o przyszłość jak i opisanie obecnej sytuacji w punkt,bardzo mi pomogła, udało się też szybko umówić, od wtedy cyklicznie korzystam i nie żałuję, udało mi się dzięki temu wyjść i uniknąć wielu opresji, tel do niej -784 676 783., polecam;) Odpowiedz Link