Dodaj do ulubionych

Wróżka Fallona Poznań

15.04.14, 18:00
BARDZO DOBRA WROZKA NIE DO WIARY PO PROSTU WSZYSTKO MI POWIEDZIALA O MNIE Wróżka Fallona wrozkafallona.blox.pl/html tel. 517 533 873 jest naprawde dobra...... Wrozy z kart tarota to jest nieslychane ile wiedziala ile mi powiedziala prawdziwych rzeczy
Obserwuj wątek
    • andromeda1a Re: Wróżka Fallona Poznań 22.05.14, 10:51
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • majkiwhite Re: Wróżka Fallona Poznań 04.11.22, 14:16
      To fascynujące
    • matildkahcalusek Re: Wróżka Fallona Poznań 17.11.22, 22:34
      Korzystałam ostatnio z wróżki Sary, bardzo merytoryczna i rzeczowa, trafnie oceniła sama z siebie gdzie nie musiałam nic mówić jak innym, obecną sytuację i przyszłość i bardzo dużą część wróżby już się zdążyła spełnić , email do niej -kobietamag@interia.pl
    • papkinjuzi123 Re: Wróżka Fallona Poznań 04.05.23, 19:59
      też polecam Sarę, dużo mi pomogła, podnosząc na duchu, bez zbędnych pytań opisała moją obecną sytuację w relacji ,gdzie nie było lekko ale zamiast cukrzyć jak wiele innych, opisała jak się sytuacja ma, zarówno teraz jak i potem okazało się,że tak się właśnie wydarzyło... mimo,że nic wcześniej nie wskazywało na rozwój zdarzeń w tym kierunku,zapewne nieraz jeszcze skorzystam, email to : kobietamag@interia.pl
    • karolaluxi123 Re: Wróżka Fallona Poznań 23.05.23, 21:34
      Z całym sercem mogę polecić skuteczną wróżkę online- Sarę, bez opisywania czegokolwiek,bardzo trafnie oceniła obecną i przyszłą moją sytuacje. w ciągu 4 miesięcy większa część wróżby już się sprawdziła. Kontakt bardzo szybki, sprawdzalność bardzo wysoka, email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka