Dodaj do ulubionych

Wrozka Irena Gliwice

29.11.14, 14:05
Witam

prosze o opinie nt wiarygodnosci wrozb Pani Ireny,

dzieki

Obserwuj wątek
    • blackcat_44 Re: Wrozka Irena Gliwice 29.07.16, 15:04
      Ja polecam kogos innego, jest dobra wrozka on-line. Ma na imie Donata. Polecam ja, bo zna sie nie tylko na wrozeniu, dzięki niej odzyskałam kase z Zus. babka dzieli sie swoja wiedza, tacy ludzie to już rzadkość. Polecam ja bez mrugnięcia powieką; email do niej: tarot-wrozby@wp.pl
    • katarina898 Re: Wrozka Irena Gliwice 29.07.16, 20:02
      ostatnio miałam bardzo trudny okres w życiu, pomogła mi wróżka sara, jak dla mnie ( w moim przypadku) jest bardzo duża sprawdzalność jej wróżb, email do niej kobietamag@interia.pl, gorąco polecam!
    • serwus_33 Re: Wrozka Irena Gliwice 13.08.16, 17:05
      ja sprawdziłam wrozke na on-line, pobiera niewielkie oplaty i jest dobra, w tym co robi. Pomogła mi. Nawet wsparla mnie w trudnych dla mnie momentach, nie spodziewalam sie tego. Dlatego polecam ją. Ma na imię Donata
      Kontakt do niej: wrozka_donata@op.pl
    • fikamika53 Re: Wrozka Irena Gliwice 31.07.22, 00:15
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia
    • rakotkalinaj Re: Wrozka Irena Gliwice 11.09.22, 17:59
      Kilka razy pomogła mi już wróżka Sara, sprawdzalność 100% udało mi się ustalić bardzo szybki termin jeszcze tego samego dnia., odpowiedź szybka i merytoryczna, kontakt bardzo miły, potrafi każdego zrozumieć, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl w przeciwieństwie do innych nie owija w bawełnę, wszystko się sprawdza i bardzo miły kontakt polecam raz jeszcze ;)
    • kasiabudwer1 Re: Wrozka Irena Gliwice 21.01.23, 11:42
      Też podobnie jak wielu,mogę polecić dobrą wrózkę przez email- Sarę, miałam trudną sytuację - choroba ,problemy rodzinne ,nie wiedziałam co robić,w którym kierunku zmierzam,co zrobić, jasno i klarownie nakreśliła mi obecną sytuację oraz przyszłość i w przeciągu 2 miesięcy większość się sprawdziła, duża precyzja, zrozumienie i cierpliwość, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karolaluxi123 Re: Wrozka Irena Gliwice 23.05.23, 21:40
      Z całym sercem mogę polecić skuteczną wróżkę online- Sarę, bez opisywania czegokolwiek,bardzo trafnie oceniła obecną i przyszłą moją sytuacje. w ciągu 4 miesięcy większa część wróżby już się sprawdziła. Kontakt bardzo szybki, sprawdzalność bardzo wysoka, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • langustabudz Re: Wrozka Irena Gliwice 22.08.23, 09:32
      Mnie online wróżyła Sara, bardzo wysoka sprawdzalność bez dodatkowych pytań bez owijania w bawełnę, kontakt do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka