Dodaj do ulubionych

Tania wróżka

09.08.18, 03:47
Xalachtaquest@gmail.com oferuje tanie wróżby. Korzystałam sama i jestem bardzo zadowolona :) bardzo goraco polecam, fuzo fatkow wyczytanych z kart mialo pokrycie w moim zyciu i wrozba mi sie sprawdzila, dodatkowo dostalam gratis skryot runiczny , jestem mega zadowolona
Obserwuj wątek
    • gabrysia1hjn1 Re: Tania wróżka 13.07.21, 15:53
      Mogę Wam polecić wróżkę Sarę , bardzo dobry kontakt szybko realizacja i przede wszystkim bardzo wysoka sprawdzalność, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: Tania wróżka 16.09.21, 14:26
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • grazynahagb Re: Tania wróżka 09.10.21, 14:51
      Korzystałam z rady wróżki przez internet. Jestem bardzo zadowolona.
      Polecam gorąco - pisz na adres kobietamag@interia.pl . wróżba została potraktowana jako priorytetowa i bardzo szybko zrealizowana po przystępnej cenie, gorąco polecam ;)
    • kleopatrawikka3 Re: Tania wróżka 20.10.21, 18:31
      polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna a przy tym merytoryczna i konkretna osoba!
      korzystam z jej usług od kilku lat i prawie wszystko się sprawdziło nawet sprawy, które z początku wydawały mi się niedorzeczne, także się sprawdziły , email do niej : kobietamag@interia.pl serdecznie polecam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka