Dodaj do ulubionych

Dobra wróżka

26.09.18, 10:00
Kochane pomóżcie! Korzystam z usług świetnej wrozki telefonicznie poniewaz jest ona ze śląska a doklasnoe z jaeorzna ale ona jest zasypana ludźmi iż sprawdzalnosc jej wróżb jest niesamowicie duza , wymienia imiona , daty a ja w tym momencie potrzebuje pomocy czy ktoś ma namiar na wróżke ktora jest w stanie z dnia na dzień ze mną sie umówić??
Obserwuj wątek
    • kornelialipppj Re: Dobra wróżka 03.11.21, 19:19
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • safarikuki1 Re: Dobra wróżka 08.11.21, 20:51
      Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super telefon do niej - 784 676 783
      • gregzor Re: Dobra wróżka 16.11.21, 15:07
        A jakiś inny kontakt. Ten numer jakoś nie odpowiada
    • klementynawer1 Re: Dobra wróżka 15.11.21, 19:34
      Mogę zaproponować Wam wróżkę Sarę, z której usług korzystam już kilka lat, z początku korzystałam też z kilku innych jednak ich odpowiedzi nie były tak trafne i wiarygodne jak u niej, ponadto nie ma większych problemów z umówieniem się,odpowiedzi rzeczowe i precyzyjne, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • klaudynik1231a Re: Dobra wróżka 19.11.21, 17:15
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • kundzia1239a Re: Dobra wróżka 23.11.21, 17:10
      Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,które do niej miałam, co więcej bardzo szybko w przeciągu kilku miesięcy już prawie cała wróżba się spełniła, ponadto pełna zrozumienia, udało się bardzo szybko umówić na termin nawet w późnych godzinach nocnych jeśli sytuacja tego wymaga, gorąco polecam - email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klaryska12ab Re: Dobra wróżka 24.11.21, 20:21
      Mogę Polecić Wam dobra wrózkę -Sarę ,która wrózy nie tylko z tarota ale też z innych talii, w moim przypakdu bardzo duża sprawdzalność i są możliwe szybkie terminy,a poza ty to co chyba bardzo istotne- wróżba bardzo zbieżna z rzeczywistością, tel do niej -784 676 783, gorąco polecam ;)
    • charlotteedgar Re: Dobra wróżka 28.11.21, 16:01
      Mogę wam polecić wspaniała wróżkę Sarę - kobietę wartą każdej sumy, wróżby bardzo trafne ,trafiające w sedno poza tym skusiłam się tez na rytuał i w przeciągu kilku dni już widzę pierwsze efekty, rewelacja ,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • klementynasochacki Re: Dobra wróżka 19.12.21, 14:47
      Polecam Panią Sarę, od kilku lat korzystam z jej porad i bardzo celna trafność jej wróżb, nie owija w bawełnę i trafia w istotę od razu, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością nawet co do detali , których inne wróżki nie widziały, osoba warta uwagi, gorąco polecam ,email do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka