Dodaj do ulubionych

dobra wróżka wrocław

12.05.20, 12:58
ja ogólnie skorzystałam odpowiedz dostałam w około 2 godzinki 3 pytanka zamówiłam na stronie wrozkaagnieszka.pl , całkiem trafne odpowiedzi wiec wróżka Agnieszka tak jak mówiła moja koleżanka, że ta pani jest najlepsza i moge sie zgodzić, podobno robi najlepsze rytuały miłosne ale osobiście nie korzystałam
Obserwuj wątek
    • marika_w Re: dobra wróżka wrocław 03.09.20, 09:42
      Z tej strony nie korzystałam, ale serdecznie polecam www.ezoliniawrozby.com/wrozki/tarocistka-agnelya Bardzo rzetelnie postawiony tarot i w zupełności zaspokaja moje pytania.
    • slonce77 Re: dobra wróżka wrocław 04.09.20, 07:41
      ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
      korzystam z oczyszczania energetycznego który przyniósł boski efekt, pech który przesladował mnie kilka lat ustąpił, jestems zczesliwa od pół roku gdzies, nidawno spodobał mi się pewien facet wolny ale po przejsciach, zamówiłam u wróżki rytuał miłosny na niego i co po około 2 tygodniach facet mnie zauważył i wczoraj była super randka wiec polecam ja, mi bardzo pomogła,
      jej strona to allsh.net/wrozka-alicja lub www.wrozka alicja.pl
    • tadeusz1960 Re: dobra wróżka wrocław 11.10.20, 20:47
      Jedyna PRAWDZIWA wróżka godna polecenia to p. Agnieszka tel 500 273 383
      Trafiłem do niej przez polecenie kilka lat temu i wracam do dziś. Korzystam z prywatnych sesji telefonicznych u niej. Wszystko przez te lata się sprawdziło, pomogła mi niejednokrotnie bo nie tylko rozkłada karty ale jest też psychologiem , naturopata i coachem par. Specjalizuje się też w prawie przyciągania dzięki jej wiedzy nauczyłem przyciągać do życia szczęście. Pokazała błędy jakie nieświadomie popełniałem.
      Jej wróżby to nie tylko odczyt kart ale wartościowa duchowa rozmowa , po której człowiek dostaje skrzydeł i chce się żyć. Pani Agnieszka mówi o przyczynach, pomaga w wielu kwestiach ( mnie postawiła diagnozę którą potwierdziłem w badaniach), wskazuje drogę i możliwości, podaje konkretne rozwiązania a nie zostawia człowieka z niczym jak inne...Jest niedroga. Dusza człowiek.
    • spragnionanauczycielka Re: dobra wróżka wrocław 04.06.21, 16:53
      trochę drogo sobie liczy za te pytanka:)
    • dariadar1234 Re: dobra wróżka wrocław 08.06.21, 20:14
      Szczerze moge polecić wróżkę Sarę, kolejny raz korzystałam z jej usług i zapewne nie ostatni,większa częśc wróżby zarówno merytorycznie jak i terminowo zdążyła się już sprawdzić, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)
      • nadzorwarszawa Re: dobra wróżka wrocław 09.06.21, 07:49
        czemu
    • agnieszkanowwwb Re: dobra wróżka wrocław 23.09.21, 18:12
      polecam sesje telefoniczne z Panią Sarą . Rozmowa z nią wpłynęła na mnie bardzo kojąco. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałam. Tel do niej 784 676 783
    • kornelialipppj Re: dobra wróżka wrocław 03.11.21, 19:14
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • mariettazik Re: dobra wróżka wrocław 23.12.21, 21:11
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • joplciabuziakkot1 Re: dobra wróżka wrocław 11.01.22, 20:18
      Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja i sprawdzalność, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • laaara Re: dobra wróżka wrocław 20.02.22, 18:39
      Tarot i rytuał na miłość Inez zrobiły robotę. Dla mnie to najlepsza rytualistka pod słońcem i najlepsza osoba. Wielkie serce. Bardzo trafne czytania z tarota i kart wyroczni. Jakby znała mnie od lat. No a rytuał zaowocował powrotem ukochanego. Przerobiłam wiele wróżek. Straciłam sporo kasy. Tylko u Inez nie żałowałam wydanych pieniędzy. jej adres: care.for.you@op.pl Polecam ją Wam z ręką na sercu
    • martusiaoliwka12 Re: dobra wróżka wrocław 23.02.22, 17:04
      Ja korzystam z wróżki Sary już od ponad 5 lat i wszystko z bardzo duża precyzją się sprawdza. początkowo z przymrużenie oka zastanawiałam się czy korzystać z tego typu usług czy nie,gdyż sprawdzalność bywała różna, tutaj jest zupełnie inaczej,w przeciwieństwie do innych nie zadaje żadnych pytań pomocniczych, nie dopytuję tylko od razu stawia rozkłady co podkreśla jej wielki talent, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam a co ważne ,też jest bardzo kontaktowa oraz elastyczna i idzie się w róznych syytuacjach dogadać
    • martynkakloska124 Re: dobra wróżka wrocław 13.03.22, 14:53
      Mogę Wam polecić sprawdzoną wróżkę online, korzystam z niej od ponad 5 lat i praktycznie wszystko się sprawdziło z bardzo dużą precyzją i dokładnością, od dłuższego czasu nie powodziło mi się też w życiu,nie wiedziałam czym to może być spowodowane i kwartał temu skorzystałam z oczyszczenia energetycznego u niej i znacznie mi się od wtedy już poprawiło, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam:)
    • martynkajulka11 Re: dobra wróżka wrocław 20.03.22, 15:42
      Niesamowita warta polecenia jest wróżka online Sara, korzystałam już kilka razy z jej porad z polecenia koleżanki,która korzysta z jej wróżb już od dawna i bardzo trafna wróżba opisująca stan obecny bez jakichkolwiek pytań, szybko rzeczowo,merytorycznie, bardzo jestem zadowolona,email do niej-kobietamag@interia.pl;)
    • martusiaskorka12 Re: dobra wróżka wrocław 09.04.22, 20:59
      Mogę polecić Wam świetną tarocistkę- Sarę, szybkie terminy, bardzo szczegółowo i merytorycznie odpisuje na pytania i trafia w punkt, nic nie mówiłam i czytała z mnie jak z książki, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • basiakowalczyk Re: dobra wróżka wrocław 24.04.22, 15:28
      Ja korzystałam z wielu różnych wróżek, ale tylko jedna była tak profesjonalna w tym co robi, że wystarczyło jej tylko moje imię. Od lat najmłodszych korzystam z Wróżki Santilli, jest dostępna telefonicznie codziennie, dlatego też mogę z niej korzystać gdzie tylko zechcę. Podaję wam jej numer 886-897-413, Polecam z całego serca :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka