Dodaj do ulubionych

Sprawa sądowa

08.02.20, 12:51
Dzień dobry. Bardzo proszę ponownie o odpowiedź na pytanie. 11 lutego mam sprawę o podwyższenie alimentów na córkę. Jaki będzie rezultat tej sprawy? Ja Lidia, Moja data urodzenia 9.02.1973, ex przeciwko któremu będzie sprawa Leszek 3.10.1963.
Obserwuj wątek
    • rangula_shan Re: Sprawa sądowa 08.02.20, 12:54
      Prawidłowa data urodzenia ex 2.10.1963
    • oyala Re: Sprawa sądowa 08.02.20, 15:24
      do - rangula_shan

Cesarz + Umiarkowanie + 10 monet - Sprawa nie jest jednoznaczna i oczywista. Wygląda na to, że Leszek będzie przeciw i nie pójdzie to w kierunku twoich oczekiwań. Karta Umiarkowanie pokazuje stabilizację, wyważenie, kompromis, łagodzenie konfliktów. Może to znaczyć, że sąd nie przychyli się stanowczo do prośby/żądań jednej lub drugiej strony. Alimenty ew. mogą być przyznane, jednak w innej kwocie. Jeśli któreś z was się z tym nie zgadza, może będzie kolejna sprawa. Wyciagnelam jeszcze jedną kartę dla pewności: pokazał się Rydwan - mam więc przypuszczenia o odroczeniu. Nie wiem, czy macie stawić się osobiście na sprawie. Absencja powoduje odroczenie. Może to mieć również inne znaczenie, domysłów jest zbyt wiele, aby interpretować.
      Ciekawa jestem jaki będzie tego wynik, bo te karty nie dają pewności, że pójdzie szybko, gładko i tak jak chcesz.
      • rangula_shan Re: Sprawa sądowa 08.02.20, 16:50
        Ech szkoda, że to tak niejednoznacznie. Cóż, zobaczymy...
    • rangula_shan Re: Sprawa sądowa 13.02.20, 10:55
      Sprawa była długa, dwie godziny, mój ex upierał się o oddalenie powództwa w całości, ja z 1600 zeszłam z żądaniem do 1300 (alimenty były przyznane w kwocie 1000 zł) Rozprawa była uciązliwa dla mnie, ale sędzia był w porządku, nie zadawał podchwytliwych pytań, czego się obawiałam. Faktycznie, sędzia odroczył ogłoszenie wyroku. do dzisiaj. A alimenty podwyższył do 200 zł, nie dokładnie tyle co chciałam, ale i tak się cieszę.
      • oyala Re: Sprawa sądowa 13.02.20, 14:16
        dziękuję za weryikację, wróżba była trafna. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka