Dodaj do ulubionych

Wróżka z Gdyni

19.03.21, 11:18
Witam, moja ciocia ok 15 lat temu była u starszej wróżki z Gdyni
Pani miała małego czarnego pieska, który prawdopodobnie miał zaćmę
Wróżka wróżyła z kart i bardzo dużo przepowiedni się sprawdziło ...
Mam nr telefonu 58 622 38 16, jest sygnał ale nikt nie odbiera
Czy ktoś był? Kojarzy ? Wie czy nadal przyjmuje ?
Obserwuj wątek
    • katrynarocka Re: Wróżka z Gdyni 04.06.21, 17:12
      Chciałam Wam polecić wróżkę Sarę z której usług już od dość dawna korzystam i sprawdzalność zarówno merytoryczna jak i czasowa jest bardzo duża, zostawiam Wam email do niej -kobietamag@interia.pl
    • beata.nawracala Re: Wróżka z Gdyni 06.06.21, 17:39
      Też byłam u tej Pani, miała na imię Wiesia, starsza Pani, wszystko mi się sprawdziło w ciągu 15 lat. Mam nadzieję ze jeszcze zyje. Gdyby Pani w jakiś sposób dostała do niej namiar to proszę mi przekazać. kasia.miedziejko@wp.pl
    • dariadar1234 Re: Wróżka z Gdyni 08.06.21, 20:14
      Szczerze moge polecić wróżkę Sarę, kolejny raz korzystałam z jej usług i zapewne nie ostatni,większa częśc wróżby zarówno merytorycznie jak i terminowo zdążyła się już sprawdzić, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)
    • hannik123 Re: Wróżka z Gdyni 29.07.21, 19:40
      Mi bardzo dużo pomogła Wróżka Sara , miałam spore rozterki i udało się dośc szybko umówić na kontakt i merytorycznie podeszła do sprawy. Co prawda nie należy do najtańszych,ale cena dość przystępna, natomiast przede wszystkim bardzo wysokaaa sprawdzalność,a to chyba w tym wszystkim najważniejsze,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: Wróżka z Gdyni 16.09.21, 12:50
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka