Dodaj do ulubionych

szukam wróżki

07.02.07, 18:57
szukam dobrej wrózki w Lublinie
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: szukam wróżki 01.05.14, 16:50
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
      • maarciaa Re: szukam wróżki 28.12.22, 15:32
        To jak już tak polecacie to ja polece Dagmare 514 928 815. Bardzo sympatyczna i empatyczna kobieta, świetnie i szczegółowo tłumaczy, wróżby z kart się sprawdzają i wszystko co mowi pokrywa się z prawdą. Nie jest droga, robi sesję przez telefon, co według mnie jest wielkim plusem bo osobiście czuje się wtedy bardziej komfortowo. Polecam!
    • maryskaaa1 Re: szukam wróżki 07.05.14, 11:35
      Ja mogę polecić wrózkę z Warszawy, ale wrozy takze przez telefon i przez skype. wiec bez zadnej sciemy. kobieta ma 17 lat doswiadczenia i niewygorowane ceny. Ja bylam i moge naprawde polecic! Wrozka Wikka 516320370
      • ania-1898 Re: szukam wróżki 14.11.14, 00:18
        A ja Ci polecam Wróżbitę Bogumiła. Ten wróżbita ma ponad 25 letnie doświadczenie i jest prawdziwym profesjonalistą ;) Pozdrawiam!
    • katarimaklaus1 Re: szukam wróżki 27.10.21, 18:31
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, bardzo życzliwa kobieta, od dawna korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona, ostatnio skusiłam się też na skorzystanie z rytuału u niej i po kilku tygodniach już widzę poprawę, kontakt do niej - kobietamag@interia.pl
    • uleczkakukis1 Re: szukam wróżki 01.12.21, 20:57
      Mogę polecić Wam bardzo dobrą wróżkę Sarę, do której trafiłam w bardzo trudnym okresie w moim życiu,nie dość,że genialnie i trafnie przeczytała wszystko jak jest to jeszcze ostrzegła mnie w porę przed nieprzyjemnym zdarzeniem, którego wcześniej nawet w ogóle nie brałam pod uwagę, poza tym co chyba też ważne, bardzo miło się rozmawia i udaje się dogadać co do terminu dość szybko, polecam z całego serca,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • gabiwit1 Re: szukam wróżki 09.12.21, 14:03
      Mogę zarekomendować Wam wróżkę Sarę, u której 1,5 miesiąca skorzystałam z rytuału miłosnego .po 2-3 tygodniach pierwsze pozytywne zmiany już zaszły mimo ,że mówiła o dłuższym okresie oczekiwania , to bardzo pozytywnie mnie to zaskoczyło. Wcześniej dośc długo korzystałam u niej z wróżb ,które były bardzo trafne w mojej sytuacji nawet w przypadku pytań o krótki okres czasu, osoba godna polecenia ,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • helkawer123aa Re: szukam wróżki 27.12.21, 17:00
      Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy online też ma bardzo szybkie email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • joplciabuziakkot1 Re: szukam wróżki 11.01.22, 20:21
      Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja obszerna i trafna odpowiedź, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • anastazjahgh11 Re: szukam wróżki 19.01.22, 20:45
      Ja już od dawna z wróżb online u Sary korzystam,bardzo miła babeczka, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością, szczerze polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • julalula11 Re: szukam wróżki 26.01.22, 20:27
      Ja od dość dawna korzystam z usług wróżki Sary online i jestem bardzo zadowolona - szybkie terminy, merytoryczna odpowiedź bez owijania w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klaudynkawid12 Re: szukam wróżki 24.04.22, 20:36
      polecam Wam świetną wróżkę online Sarę- precyzyjna, konkretna ,bardzo miła i szybkie terminy, nic dodać nić ująć, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • rubinsonklikd12 Re: szukam wróżki 30.04.22, 15:39
      Ja polecam Sarę, gdzie w przeciwieństwie do innych o nic nie pyta tylko sama z siebie mówi i wykonuje wróżbę, bardzo wysoka precyzja i sprawdzalność nawet szczegóły o których poza mną nikt nie wiedział, eamail do niej -kobietamag@interia.pl
    • klaustynkavij1 Re: szukam wróżki 12.05.22, 20:35
      polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • migotka99m Re: szukam wróżki 06.12.22, 20:09
      Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Anna! Od kilku lat korzystam z wróżb. i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 60minut. Najlepiej zamówić pytania na stronie wrozkaania.pl
    • kleopakarnsd Re: szukam wróżki 27.12.22, 17:25
      ja jestem bardzo zadowolona jak wielu z Sary,była bezbłędna, bez opisywania sytuacji,wszystko trafnie powiedziała, po 3 miesiącach wróżba już się w większości sprawdziła, poza tym szybkie terminy i miły kontakt,email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)
    • pieczon.ka Re: szukam wróżki 19.01.23, 10:04
      ❗️Wróżka na telefon Dagmara 514 928 815
    • pieczon.ka Re: szukam wróżki 26.01.23, 16:08
      Zadzwoń do Dagmary! Naprawdę fantastyczna osoba zna się na rzeczy, niedroga i skuteczna. Wszystko się pokrywa i sprawdza. Przyjmuje na telefon 514 928 815.
    • beata.celina Re: szukam wróżki 08.02.23, 16:04
      Ile?
    • jagoda3033 Re: szukam wróżki 16.02.23, 19:19
      Polecam Panią Dagmarę, sprawdza się i dobrą cena. Kładzie karty przez telefon 514 928 815
    • beata.celina Re: szukam wróżki 27.02.23, 00:19
      Jaki koszt konsultacji?
      • dianaspencer1986 Re: szukam wróżki 04.03.23, 13:31
        Skorzystaj z wróżki Tamary, tamararytualmilosny@int.pl. Chyba po konsultacji dzwoni do klienta. Warto.
    • wkt.dz.122 Re: szukam wróżki 01.03.23, 16:47
      Ja już znalazłam dobrą, Pani Dagmara na telefon 514 928 815
    • jowita.witkovvska.95 Re: szukam wróżki 16.03.23, 14:46
      Też jestem z Lublina ale korzystałam z tarota Pani Dagmary przez telefon. Świetna sprawa. Polecam 514 928 815. Bardzo dokładna i sprawdza się.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka