Dodaj do ulubionych

POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ!

20.01.09, 21:59
POLECAM WRÓŻKĘ Z BIAŁEGOSTOKU TO P. RENATA JEST DOSKONAŁA. WIDAĆ ZE
TO CO ROBI TO JEJ DAR I PASJA.
Obserwuj wątek
    • dz66 Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 22.01.09, 16:50
      POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA Z E.STEIN.WRÓŻY Z WRÓŻEM GRZEGORZEM.DUŻO MI SIĘ SPRAWDZIŁO.PO WIZYCIE U WRÓŻA EMILA I JESZCZE KILKU WROCŁAWSKICH WRÓŻEK PRZESTAŁEM WIERZYĆ WE WRÓŻBY.KOLEŻANKA NAMÓWIŁA MNIE NA WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ I POSTANOWIŁEM JĄ SPRAWDZIĆ.WYSZEDŁEM OD NIEJ MILE ZASKOCZONY.WARTO.POLECAM
      • moni.a123 starczy reklamy 27.01.09, 18:34
        Pani Małgosiu! Heloł !!!!!????? już sie nie reklamuj :)
        żenada!!!!!!
        • dz66 WRÓŻKA MONIKA 31.01.09, 16:10
          ŻENADĄ JEST TO , ŻE PANI BĘDĄC WRÓŻKĄ ATAKUJE KLIENTÓW INNEJ WRÓŻKI.
          AŻ TAK ŹLE IDZIE?
          • aazz67 Re: WRÓŻKA MONIKA 23.02.09, 09:34
            Obiektywnie dodam uwagę, że p. Maria bierze ok 300 zł. za wrózbę.
            Warto to dodać, jesli się kogoś poleca ;)
    • andromeda1a Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 22.05.14, 11:27
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • majkiwhite Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 04.11.22, 14:06
      Co możecie więcej powiedzieć
    • majkiwhite Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 04.11.22, 16:27
      Ciekawe
    • matildkahcalusek Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 17.11.22, 22:32
      Korzystałam ostatnio z wróżki Sary i nie zawiodłam się, udało się szybko umówić na termin, potrafiła podnieść na duchu choć jest bardzo konkretna, rzeczowa, większa część wróżby spełniła się zaledwie w ciągu miesiąca, czekam na spełnienie reszty, póki co mogę ją polecić, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • dorotkowa1975 Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 14.05.23, 18:56
      Ja polecam z całą odpowiedzialnością osobę na której skończyłam szukać dobrej wróżki to wróżka zinaida. W mojej opinii to osoba szczera ,uczynna,uczciwa i sprawdza się prawie całą wróżba za każdym razem. To co odróżnia ja od innych,to empatia, zawsze mi doradzi,coś pomoże nawet w święto czy niedzielę późny wieczór itp . Interesuje się problemem nie jest jak inne,jak automat..Warto napisać jak jesteś naprawdę
      w potrzebie i liczysz na człowieka.. wrozkazinaida@wp.pl
    • martynnmka16 Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 07.09.24, 09:40
      Też polecam Sarę,bardzo dużo sprawdziło się już po kilku tygodniach, opisała także bieżącą sytuację bez pytań, polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • robert.norwegia Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 19.09.24, 22:39
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista.
      Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • adam-australia Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 18.11.24, 15:32
      Korzystałem z wielu pseudo wróżek, w najtrudniejszych momentach życia i wiele razy byłem oszukany. Straciłem na nie kupę kasy.
      Trafiłem na panią pod nr tel 500 273 383 kilka lat temu z dużymi problemami miłosnymi, byłem u schyłku rozstania.
      Od tamtej pory korzystam tylko z jej pomocy na sesjach telefonicznych, co jest dla mnie udogodnieniem z racji odległości.
      Nie dość, że wszystko zawsze się sprawdza i ta pani widzi rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć, to jeszcze otoczyła mnie opieką psychologiczną, dzięki której przetrwałem ten okropny czas. Pomaga w kwestiach zdrowia, wykonuje oczyszczanie i rytuały. U mnie dzięki jej zdolnościom nie doszło ostatecznie do rozstania a żona wróciła.
      Nie jest droga. Polecam z czystym sumieniem. Nie zamienię na żadną inną.
    • malinkamja12 Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 30.05.25, 19:24
      ja polecam Sarę, bardzo szybki i mily kontakt,wrózba rzeczowa i bardzo wysoka sprawdzalność,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • adam-australia Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 14.07.25, 12:38
      Niektórzy wybierają zawód, inni rodzą się z powołaniem – i pani Agnieszka zdecydowanie należy do tej drugiej grupy.
      To osoba który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Człowiek, który potrafi być obecny z drugim człowiekiem w jego bólu, zagubieniu, zmaganiach. Kiedy życie rzuciło mi wyzwania, które wydawały się ponad moje siły – pani Agnieszka była obok. Z uważnością, spokojem i zrozumieniem, którego wtedy tak bardzo potrzebowałem.
      Jej dar to coś więcej niż zwykły rozkład kart. To umiejętność pływania w sercach innych ludzi – z czułością, pokorą i niesamowitym wyczuciem. Pani Agnieszka ma w sobie niezwykły dar towarzyszenia, który zostaje z człowiekiem na długo po zakończonej rozmowie.
      Jej wskazówki ratują życie, związki, relacje z innymi ale też biznesy.
      Ona widzi co i dlaczego się dzieje. Co zrobić, co zmienić, co poprawić.
      Widzi każdy szczegół i rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć.
      Wszystko się sprawdza. Korzystam od lat z sesji telefonicznych i stwierdzam to z czystym sumieniem.
      Przyjmuje juz tylko telefonicznie ale to ma taką samą moc.
      Podaję nr 500 273 383
    • adam-australia Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 12.09.25, 10:04
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, prowadzi sesje telefoniczne, co działa tak samo jak wizyta osobista.

Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • klementynka12ghg Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 02.02.26, 17:42
      Mi Sara tez ostatnio wróżyła i bez pytań, trafiła w sedno opisując sytuację z teraz, po 2 miesiącach większa część wróżby się sprawdziła też, email do niej -kobietamag@interia.pl
      • klientka-zadowolona Re: POLECAM SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ! 22.02.26, 20:36
        Ja polecam Panią z OLX ma zdjęcie z kartami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka