viola61 24.06.08, 14:18 Jestem po operacji :-)) Chciałam podziękować moim wszystkim pocieszycielom za wsparcie i dodawanie odwagi-jesteście SUPER,pomogliście mi przetrzymać te straszne dni niepewności. DZIEKUJE WAM. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huckleberry75 Re: Dziękuję 16.07.08, 17:26 Violu, a może poleciłabyś klinikę, w której miałaś laparo i lekarza, który to robił? Odpowiedz Link
viola61 Re: Dziękuję 16.07.08, 19:38 Z czystym sumieniem moge polecic lekarza,który robił zabieg.Mam pewność.że zrobił naprawde dobrą robotę.Być może gdybym trafiła na kogoś z mniejszym doświadczeniem to mogło być różnie i skończyłoby się tradycyjnym cięciem.A to dlatego,że miałam kamienie-olbrzymy(ponad 3 cm),które się kruszyły.Po zabiegu nie potrzebowałam żadnych środków przeciwbólowych,obsługa super,pełen komfort.Aż nie chce się wierzyć,że to wszystko na kase chorych i w ciągu 1 dnia. Klinike i lekarza chętnie polecę tylko mam obawy czy ktoś mnie na forum nie posądzi o kryptoreklamę?i pociągnie do odpowiedzialności? Odpowiedz Link
huckleberry75 Re: Dziękuję 17.07.08, 12:43 > Z czystym sumieniem moge polecic lekarza,który robił zabieg. Fajnie, ale może podasz jakieś konkrety. Interesuje mnie miasto, nazwa kliniki i nazwisko lekarza. Jak sprawdzisz inne posty znajdziesz osoby polecające z nazwiska lekarzy. Po to między innymi również to forum istnieje. Nie rozumiem w jaki sposób ktos mógłby cię pociągnąć do odpowiedzialności? A jeśli naprawdę nie odpowiada ci ta forma przekazywania informacji, to wyślij mi email na: huckleberry75@gazeta.pl Odpowiedz Link
viola61 Re: Dziękuję 17.07.08, 19:29 Zabieg miałam robiony w Centrum Medycznym "Ventriculus" w Lesznie(woj.wielkopolskie)a ten cudowny lekarz to doktor Marek Barczyk-specjalista chirurg. Niestety od 1 lipca nie pracuje już w tej klinice :-( Miałam wielkie szczęście bo w ostatni dzień jego pracy 30 czerwca zdążył jeszcze zdjąć mi szwy. Podobno miał tak wiele pracy,że z czegoś musiał zrezygnować.Ale wiem,że napewno pracuje w szpitalu w Rawiczu i tam można go spotkać.Napewno nie odmówi pomocy.Też się do niego wybieram do kontroli-jutro mam koniec zwolnienia. Jestem bardzo mu wdzięczna za pomoc i serce które wkłada w to co robi. A tak na marginesie-z jakich jesteś rejonów? Daj znać jeśli zdecydujesz się na tego lekarza. Odpowiedz Link
huckleberry75 Re: Dziękuję 18.07.08, 17:41 Szkoda, że nie będę mogła skożystać. Jestem z Warszawy. Pozdrawiam i dziękuję! Odpowiedz Link
huckleberry75 Re: Dziękuję 18.07.08, 17:44 Miało być "skorzystać" :-) Ach ta ortografia. Odpowiedz Link
mgieuka Re: Dziękuję 18.07.08, 23:52 Viola, ja to się tak cieszę, że mam to już za sobą:) Odpowiedz Link