Dodaj do ulubionych

Hallo 5 mieczy

14.10.17, 18:44
Jak wam się moi drodzy w dotychczasowej praktyce objawiało 5 mieczy? Czy na planie współżycia społecznego, czy duchowym tylko?
Czy 5 mieczy pokazało się komuś jako wypadek? A jeśli tak to jaki? Złamanie? Oparzenie? Udar? Itd
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 18:53
      ,.jeśli nieszczęściem nazwiemy jakiś wypadek,skutkujacy urazem fizycznym,to tak takie cos może mieć miejsce. jeśli dobrze pamiętam to te urocze 5 mieczykow wyszlo mi chyba tuz przed zawalem, moim zawalem serca x 2.
    • tamara567 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 19:01
      Nigdy mi nie pokazała wypadku, co najwyżej uszkodzenia sprzętu, złosliwość rzeczy martwych, coś się zepsuło, prądu brakło itp.
    • rrozsypana80 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 19:38
      Mnie się pokazuje zwykle jako kopanie dołków pod kimś, plotki, złośliwości. Annas kiedyś widziała w tym jakas fascynacje internetowa.
      • donbas Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 19:51
        Czyli moja październikowa niespodzianka w 5 mieczach to nie wypadek mojego syna i złamanie? Bo to bardzo poeażne złamanie.
        • tamara567 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 19:54
          Pisałaś, że to nie są karty na Ciebie?
          • rrozsypana80 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 19:59
            No może być jednak. Bo Ciebie bezpośrednio nie tyka ale pośrednio jest to sprawa nieprzyjemna dla Ciebie. W sumie rozumuję to tak, że 5 mieczy nie jest sama w sobie wypadkiem ale już tym nieprzyjemnym uczuciem jakie Cię dotknęło w związku z wypadkiem może być. I zawsze wynika nie z naszego wnętrza ale od innych osób. To by mogło pasować.
            • adoptowany Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 20:08
              ,..i ja odnoszę wrazenie,ze ta 5-ka mieczowa jest tu niestety jak najbardziej na miejscu.
              • tamara567 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 20:19
                5 mieczy na złamanie chyba może być. Nie wiem, bo jakoś nie spotkałam się z przypadkiem złamania w kartach, w życiu szczęśliwie też nie, więc mogę tylko teoretyzować. Jakby mnie ktoś spytał np. o wyjazd na narty i pokazałaby się taka karta na wynik, to na pewno by mi się skojarzyła ze złamaniem, więc bardzo jest to prawdopodobne.
            • donbas Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 21:06
              Odp do postu Rozsypki
              Tak jest to mega nieprzyjemne uczucie, ból setca, posypa ie się wszelkich planów i strach. Taki w zasadzie jak na mojej karcie ( paskudna ta karta jest i w swojej kolorystyce i wymowie gorsza niż Wieża i Śmierć).
              Tak straszna jak to złamanie- gorset i potem półroczna rehabilitacja . Oby tylko.
              Zupełnie niespodziewana " niespodzianka". Rozwaliło mnie to na łopatki i jest ciosem, którego bym się w życiu nie spodziewała.
              I jeszcze ta Śmierć na energię miesiąca. Rozsypka miała rację że wszystko wywróci się do góry nogami a Tamara że nie dojdzie do transakcji z mojego powodu. Tzn z naszego a nie potencjalnego kupca. A miałam podpisać w przyszłym tyvodniu umowę przedwstępną. Ech.
          • donbas Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 20:53
            Nie. Ale poniekąd, bo pytanie było jaki będzie dla mnie październik.
            • donbas Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 20:55
              Oczywiście ta odpowiedź była do poprzedniej wypowiedzi Tamary ale system lepiej wie gdzie umieścić mego posta i jest to wkurzające.
              • tamara567 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 21:07
                W pracy też uważaj, zdaje się, że miałaś tam 6 denarów i as pucharów? To silna zazdrość, może być nawet zaślepiająca, kiedy niektórzy uważają, że życie jest niesprawiedliwe, bo ktoś ma lepiej, więcej i posuwają się do nieuczciwości, żeby tak "wyrównać szanse".
            • tamara567 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 20:57
              Nic nie rozumiem, bo dla mnie to to samo, ale mniejsza z tym smile
              Złamania u dziecka szczerze współczuję sad
              • donbas Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 21:07
                Dziecko jest dorosłe ale to dziecko.
      • an-na-s Re: Hallo 5 mieczy 15.10.17, 22:16
        rrozsypana80 napisała:

>Annas kiedyś widziała w tym jakas fascynacje internetowa.

Jeśli piszesz o mnie to niczego takiego o 5 mieczy nie napisałam.
        Pisałam o 5 mieczy raz, w tym temacie:
        forum.gazeta.pl/forum/w,253851,164391623,164391623,5_mieczy_na_poczatku_rozkladu.html#p164394994
        • rrozsypana80 Re: Hallo 5 mieczy 16.10.17, 08:53
          O tak dokładnie ten wątek miałam na myśli. Nie pamiętałam dokładnie Twoich słów więc na szybko użyłam skrótu myślowego. Dobrze, że wkleiłaś go tutaj smile dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka