donbas 14.10.17, 18:44 Jak wam się moi drodzy w dotychczasowej praktyce objawiało 5 mieczy? Czy na planie współżycia społecznego, czy duchowym tylko? Czy 5 mieczy pokazało się komuś jako wypadek? A jeśli tak to jaki? Złamanie? Oparzenie? Udar? Itd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adoptowany Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 18:53 ,.jeśli nieszczęściem nazwiemy jakiś wypadek,skutkujacy urazem fizycznym,to tak takie cos może mieć miejsce. jeśli dobrze pamiętam to te urocze 5 mieczykow wyszlo mi chyba tuz przed zawalem, moim zawalem serca x 2. Odpowiedz Link
tamara567 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 19:01 Nigdy mi nie pokazała wypadku, co najwyżej uszkodzenia sprzętu, złosliwość rzeczy martwych, coś się zepsuło, prądu brakło itp. Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 19:38 Mnie się pokazuje zwykle jako kopanie dołków pod kimś, plotki, złośliwości. Annas kiedyś widziała w tym jakas fascynacje internetowa. Odpowiedz Link
donbas Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 19:51 Czyli moja październikowa niespodzianka w 5 mieczach to nie wypadek mojego syna i złamanie? Bo to bardzo poeażne złamanie. Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 19:59 No może być jednak. Bo Ciebie bezpośrednio nie tyka ale pośrednio jest to sprawa nieprzyjemna dla Ciebie. W sumie rozumuję to tak, że 5 mieczy nie jest sama w sobie wypadkiem ale już tym nieprzyjemnym uczuciem jakie Cię dotknęło w związku z wypadkiem może być. I zawsze wynika nie z naszego wnętrza ale od innych osób. To by mogło pasować. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 20:08 ,..i ja odnoszę wrazenie,ze ta 5-ka mieczowa jest tu niestety jak najbardziej na miejscu. Odpowiedz Link
tamara567 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 20:19 5 mieczy na złamanie chyba może być. Nie wiem, bo jakoś nie spotkałam się z przypadkiem złamania w kartach, w życiu szczęśliwie też nie, więc mogę tylko teoretyzować. Jakby mnie ktoś spytał np. o wyjazd na narty i pokazałaby się taka karta na wynik, to na pewno by mi się skojarzyła ze złamaniem, więc bardzo jest to prawdopodobne. Odpowiedz Link
donbas Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 21:06 Odp do postu Rozsypki Tak jest to mega nieprzyjemne uczucie, ból setca, posypa ie się wszelkich planów i strach. Taki w zasadzie jak na mojej karcie ( paskudna ta karta jest i w swojej kolorystyce i wymowie gorsza niż Wieża i Śmierć). Tak straszna jak to złamanie- gorset i potem półroczna rehabilitacja . Oby tylko. Zupełnie niespodziewana " niespodzianka". Rozwaliło mnie to na łopatki i jest ciosem, którego bym się w życiu nie spodziewała. I jeszcze ta Śmierć na energię miesiąca. Rozsypka miała rację że wszystko wywróci się do góry nogami a Tamara że nie dojdzie do transakcji z mojego powodu. Tzn z naszego a nie potencjalnego kupca. A miałam podpisać w przyszłym tyvodniu umowę przedwstępną. Ech. Odpowiedz Link
donbas Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 20:53 Nie. Ale poniekąd, bo pytanie było jaki będzie dla mnie październik. Odpowiedz Link
donbas Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 20:55 Oczywiście ta odpowiedź była do poprzedniej wypowiedzi Tamary ale system lepiej wie gdzie umieścić mego posta i jest to wkurzające. Odpowiedz Link
tamara567 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 21:07 W pracy też uważaj, zdaje się, że miałaś tam 6 denarów i as pucharów? To silna zazdrość, może być nawet zaślepiająca, kiedy niektórzy uważają, że życie jest niesprawiedliwe, bo ktoś ma lepiej, więcej i posuwają się do nieuczciwości, żeby tak "wyrównać szanse". Odpowiedz Link
tamara567 Re: Hallo 5 mieczy 14.10.17, 20:57 Nic nie rozumiem, bo dla mnie to to samo, ale mniejsza z tym Złamania u dziecka szczerze współczuję Odpowiedz Link
an-na-s Re: Hallo 5 mieczy 15.10.17, 22:16 rrozsypana80 napisała: >Annas kiedyś widziała w tym jakas fascynacje internetowa. Jeśli piszesz o mnie to niczego takiego o 5 mieczy nie napisałam. Pisałam o 5 mieczy raz, w tym temacie: forum.gazeta.pl/forum/w,253851,164391623,164391623,5_mieczy_na_poczatku_rozkladu.html#p164394994 Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Hallo 5 mieczy 16.10.17, 08:53 O tak dokładnie ten wątek miałam na myśli. Nie pamiętałam dokładnie Twoich słów więc na szybko użyłam skrótu myślowego. Dobrze, że wkleiłaś go tutaj dziękuję Odpowiedz Link