09.11.17, 20:10
Witamsmile nie mam zadnych planow na obecną chwile na sylwestra, nic kompletnie..chcialabym go jednak spedzic lepiej niz w tamtym roku....czy moglby ktos zerknac w karty i sprawdzic czy moze uda mi sie go fajnie spedzic?smilePozdrawiam i dziekuje za przeczytanie
Obserwuj wątek
    • ewkakonewka89 Re: sylwester 19.11.17, 14:54
      bardzo przepraszam ze sie upominam, ale moze ktos nie zauwazyl mojej prosby i mialby ochote postawic chciaz jedna karte czy bedzie udany?
      • rrozsypana80 Re: sylwester 19.11.17, 15:17
        Hej Ewa sorki za zwłokę. Karty na Twojego Sylwestra to:
        9 buław + Gwiazda + giermek kielichów

Tak sobie myślę, że Twoje podejście do Sylwestra będzie przepełnione obawami. Być może wejdziesz w jakieś nowe towarzystwo i będziesz początkowo patrzyła na wszystko spod byka i czekała na ewentualny cios. Takie wypatrywanie zagrożenia przed Tobą. Jednak sprawy potoczą się wyjątkowo pomyślnie i wprawią Cię w niekoniecznie zabawowy a bardziej miły i romantyczny nastrój. Dużo ciepła ktoś skieruje ku Tobie. Zabawa może nie szampańska ale na pewno ten wyjątkowy wieczór będzie dla Ciebie bardzo udany. Może zrodzą się nowe przyjaźnie albo na Twojej drodze pojawi się ktoś specjalny. Wejdziesz w Nowy Rok pełna nadziei 😊
        • rrozsypana80 Re: sylwester 19.11.17, 15:18
          Aaaa i tak sobie myślę, że to raczej prywatka niż wielki bal.
          • ewkakonewka89 Re: sylwester 19.11.17, 16:37
            dziekuje bardzo za wrozbe!! ciesze sie ze bedzie miło, na wileki bal nie licze nawet ale chociaz mila atmosfera sie zapowiadasmiledziekuje!
            • rrozsypana80 Re: sylwester 19.11.17, 16:55
              No tak atmosfera na pewno miła. I bardzo fajnie 😊
              • ewkakonewka89 Re: sylwester 02.01.18, 19:44
                Weryfikuje sylwestersmile atmosfera byla faktycznie mila, sylwester bardzo kameralny i duzo tez nie pilam ale rano mialam rewolucje jak po mega impreziebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka