i blokersi,czyli co takiego mieliśmy do powiedzenia w sprawach "psychologia", gdzie anikoleżanka, ani ja z założenia nie jesteśmy specjalistkami.
Ja podciągnęłam pod nowoczesne"syndromy" gdzie nie ma dymu bez ognia, cytuję ;D a rozzsypana ten sam syndrom kwalifikuje odwrotnie, w sferze"bo oni tak mają" Nie bardzo wiedziałam o co chodzi, ale kart zapytałam ,nie powiem pytamczęściej, nawet w sferze politycznej jak nie rozumiem. (np. na blogu artykuł "Wola narodu" i in. Zresztą, zawiesiłam komputer, więc jest szczątkowo dostępny tylko)
Lubię psychoanalizę, ale wydaje mi się,że nie dorastam do leków i "behawiorki", zwłaszcza wtym momencie, no i wychodzę z płaszczyzny bezrobocia powszechnego, a ja miałam w życiu trudne aspekty, no i jeszcze trudniejszą rodzinę, ludzi koło siebie.
Sg - RKiel/odwrócona,negatywna strona aż się prosi,żeby nazwać to "błędny rycerz"
4 Pentakli - kurka, idą za tym pieniądze, tak jakby ktoś robił do dla pieniędzy lub nagrody.
W sektach to częste, ludzie "dają się omamić", ale często pierwszym powodem oddziaływania na innych jest efekt piramidy finansowej (np. scjentologia), tylko niewiele ich różni od oszustów albo nawet - biznesmenów. Gdzie zatem ten "border"?
Za jakiś czas wrzucę następne,bo mi sklepy zamkną...a tymczasem, cholerka ze współczucia wielkiego nie popisałam się, podpisałam pod maniackim kupowaniem wszystkiego na jedno kopyto, znów była promocja, no i źryć nie ma co realnie, za to jest promo przecierów w wielkiej ilości.
Ratuuunku! Kasy brak,i Szydło jest powodem, żebyście mnie pod antydepresanty nie zakwalifikowali, są podwyżki ... a ja mam jak każdy człowiek (i jego kotek) mus na co innego niż wczoraj.

stare przysłowie Starożytnych Rzymian