24.07.05, 19:13
sluchajcie, moze ktos zorientowany - wiem troszeczke o urokach, w jaki sposob
mozna je odczynan, ale niestety bardzo malutko orientuje sie w temacie,,,
napiszcie mi prosze jezeli ktos sie orientuje
- skad bede wiedziala ze ktos na mnie rzucil urok, w jaki sposob mam przkonac
sie o tym, czy mam sie tego obawiac.
Moze orientujecie sie rowniez w jaki sposob rozpoznac osobe ktora stosuje
magie przeciwko innym osobom, rzuca uroki??
Prosze o rady, z gory wielkie dzieki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • striga Re: uroki 26.07.05, 12:39

Kwestia tego czy ktos rzucil na CIebie urok - to sie skąds bierze, wyczuwasz czy cos jest nie tak? jezeli tak Ci sie z jakiegos powodu wydaje to trzeba skonsltowac sie z osobą która np widzi aury, posluguje sie wahadelkiem,ma zdolonosci jasnowidzenia lub inne zdolności które dobrze wykorzystuje .Moze sprawdzic twoja ochrone lub jej przerwanie, osoby z twojego otoczenia, ich motywy działan,całośc twojej osoby- analize problemu.
      Jezeli chodzi o rozpoznaie takiej osoby ,to kwestia wyczucia, intuicji, wiedzi i moze nawet pewngo rodzaju jasnowidzenia osoby.
      Jezeli juz cos takiego by sie zdarzylo jak "urok", to tak jak w leczeniu, po jego "zdiagnozowaniu" odczynienie jest wykonalne, ale to juz calkiem inny etap.
    • sc200 Re: uroki 26.07.05, 12:56
      Hej smile
      Mysle ze to pytanie nadaje się na inne forum. Np. na Wróżbiarstwo lub Ezoteryka
      i bioterapia. Pewno Marlena udzieli Ci na tym ostatnim fachowej pomocy.
      • eevvaa Re: uroki 26.07.05, 13:37

myślę, że to wszystko w podświadomości naszej jest - albo w nie wierzymy, albo nie.
        Wystarczy oczyścić podświadomość i po urokach. smile

pozdrawiam
        ewa
        Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć.
        • kizia13 Re: uroki 26.07.05, 13:45
          a jak to zrobić??
          • eevvaa Re: uroki 26.07.05, 14:16

Ja swoją oczyszczam pozytywnym myśleniem, pozytywnymi afirmacjami. Są też osoby,
            które się tym zamują ( ale z tym ostrożnie powinny to być osoby sprawdzone ).

Pozdrawiam smile
            ewa
            Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć.
      • deja.vu Re: uroki 27.07.05, 22:22
        A ja mysle ze na to forum smile chocby ze wzgledu na moje obserwacje ludzi, ktorzy
        podczas swojej drogi duchowej posluguja sie pojawiajacymi sie u nich nowymi
        instrumentami w tak nieodpowiedzialny sposob, ze robia cos co odpowiada
        potocznej nazwie 'urok'. Tu przestroga dla kazdego. Wg mnie szczegolnie adepci
        Reiki2 namaszczeni przez nieodpowiedzialne osoby chodza po ulicach (i nie
        tylko wink z przenosna bronia, ktorej nie umieja uzywac sad

Co zas do tematu glownego... Urok - no dobra przyjmijmy juz zastana
        noimenklature - to negatywna energia, ktora z jakiegos powodu nas dotyczy. W
        najprostrzym wydaniu bedzie to mysloksztalt w najciezszym cos co moze
        przypominac voodoo sad Kazdy 'urok' mozna odczynic to tylko kwestia nakladu
        energii smile W necie znajdziesz namiary na osoby, ktore zajmuja sie takimi
        rzeczami od diagnozy po zlecenie wink
        Pzdr
        • sc200 Re: uroki 27.07.05, 22:53
          deja.vu ok smile na to forum smile

Nie od dziś wiadomo, że po Reiki stała się w Polsce biznesem, a prawdziwych
          Mistrzów można policzyć na palcach... jednej ręki.
          Toć pierwszy stopień, drugi i trzeci hmmm nie jest trudno zrobić. Wiem, bo mam
          koleżankę, która... to udowodniła mi. Przegrałem z Nią zakład o to, że nie zrobi
          "łatwo" tych stopni. Obecnie ma Drugi stopień i jest blisko zrobienia trzeciego.
          Zrobiła to tylko dla "kasy" jak powiada uczciwie.

Mniejsza o to.
          Moje zdanie na temat uroku jest takie. Tak długo urok działa jak długo osoba
          jest tak zaprogramowana. Po oczyszczeniu niższego Ja, urok i jego moc znika smile
          • deja.vu Re: uroki 02.08.05, 00:24
            Skro pisales o Reiki to domniemuje ze wierzysz ze to nie sa zwykle banialuki.
            Dobrze mysle? W takim razie zakladajac ze energie mozna transferowac, a jej
            zabarwienie moze byc biegunowe to jak to odnosisz do nizszego ja, jego
            oczyszczania i kwestii urokow o ktorych pisales?
            Pzdr
            DejaVu
    • karol.zawadzki4 Re: uroki 02.09.05, 20:56
      chcesz rzucać czy odczyniać uroki?
      sprecyzuj i jak chcesz napisz na moj mail.
      Pozdrawiam
      Karol Zawadzki
    • barbara602 Re: uroki 24.08.14, 21:51
      Jeżeli masz cos takiego to polecam p Sylwię Jacewicz ze mnie zdjęła klątwę trochę to trwało ale wreszcie żyję i chce mi się życ i wszystko się w moim zyciu odmieniło......
      • eevvaa Re: uroki 25.08.14, 13:11
        wszystko mamy w głowie-jeśli ktoś w to wierzy to na niego działa-dokładnie jest to w naszej podświadomości.
      • basia506 Re: uroki 09.12.15, 23:09
        Ja też jestem Baśka i też będę korzystać z pomocy P. Sylwi uważam, że miła kobieta do niczego nie zmusza i nie namawia chce to mi pomoże nie to nie moja decyzja i to mi się bardzo podoba bo inni tylko naciągają byle by zapłacić a ja już sie napłaciłam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka