Dodaj do ulubionych

Warsztaty rozwoju duchowego

07.01.06, 15:33
Witam!

Od niedawna interesuję się duchowością, rozwojem duchowym,. Wiem, że są to
sprawy, którym chciałabym pośięcić większą część mojego zycia..
Jakiś czas temu, podczas studiów, prowadziłam z dziećmi zajęcia z
wizualizacji, relaksacji, metody Dennisona. Był to fajny okres w moim życiu.
Chciałabym to kontynuować..
Skończyłam pedagogikę na AB i psychopedagogikę na WSHE i bardzo zależy mi na
kontakcie z osobami, które prowadzą warsztaty związane z rozwojem duchowym,
tematyka dowolna, z chęcią poznam wszystko, a potem wybiorę to, co
najbardziej będzie mi pasowało smile

Więc piszcie piszcie piszcie... Poznam te wszystkie osóbki, które podobnie
jak ja "uwikłały" się całkie sympatycznie w dziedzinę duchowości smile

Pozdrawiam serdecznie i czekam na info zwrotne

gg: 557124 smile
Obserwuj wątek
    • tora83 Re: Warsztaty rozwoju duchowego 07.01.06, 17:36
      Warsztaty organizuje napewno ISI - Ewa Foley - www.foley.com.pl/.
      Pozdrawiam.
      • czakra_serca Re: Warsztaty rozwoju duchowego 07.01.06, 17:42
        dzieki wielkie.. smile pozdrawiam również..
    • aga.joanna Re: Warsztaty rozwoju duchowego 08.01.06, 18:12
      Wszystkim osobom rozwijajacym sie i nie tylko polecam super stronke z ksiazkami
      do sciagniecia w wersji elektronicznej. Moze cos sobie znajdziesz co pomoze ci
      w rozwoju: spartakus.t35.com/duch.html
      Ja ze swej strony polecam ci M. Newtona 'Wedrowka dusz'. Pozdrawiam i zycze
      owocnego i oswieconego zycia.
      • czakra_serca Re: Warsztaty rozwoju duchowego 08.01.06, 18:32
        dzięki, a tę stronkę znasz:
        www.kippin.focus-x.org/index.php
        tez mozna pościagać parę książek..

co jeszcze czytałaś ciekawego?
        • tora83 Re: Warsztaty rozwoju duchowego 08.01.06, 19:05
          Czakra_serca - ja ze swojej strony moge polecic Ci Ewe Foley. Zaczynalam od
          jej "Zakochaj sie w z zyciu", Louis L.Hay <mam gdzies w wersji elektornicznej,
          jesli bys chciala>. Teraz jestem na etapie B.Hellingera.
          • czakra_serca Re: Warsztaty rozwoju duchowego 08.01.06, 19:13
            L. Hay mam.. teraz jestem na etapie Leczenia uzależnionego umysłu... narazie
            wiele czytam, ale chciałabym spróbować wykorzystać tę wiedzę w praktyce i zająć
            się warsztatami...
            • tora83 Re: Warsztaty rozwoju duchowego 08.01.06, 19:28
              Zdecydowanie. Ksiazki i teoria to jedno, a co innego praktyka.
        • aga.joanna Do Czakry Serca 08.01.06, 19:33
          Dzieki za link do kippin, kiedys na niego juz trafilam, niestety nie ma tam juz
          dostepu do wszystkich ksiazek, poblokowane ze wzgl. na prawa autorskie i cos
          tam...
          Przyznam ci sie, ze na 'spartakusa' trafilam jakis miesiac temu i posciagalam
          mnostwo ksiazek ale jeszcze ich nie przeczytalam. Obecnie jestem w trakcie
          czytania 'Przeznaczenie dusz' Newtona. Tak w ogole to ostatnio duzo czytam na
          temat karmy i reinkarnacji. Polecam ci A. Wasilewskiego 'Karma- los czlowieka',
          ale to juz w wersji papierowej, bo nie trafilam na to na internecie. Jesli
          jestes na poczatku drogi rozwojowej to warto poczytac A. de Mello (jesli
          jeszcze tego nie mialas w rekach). Daj znak jak sama trafisz na fajna ksiazke
          ze 'spartakusa',bo dla mnie wiekszosc z nich nie jest znana. Pozdrawiam
          • poyelka Re: Do Aga.Joanna 08.01.06, 19:39
            Witaj, wlasnie koncze czytac ksiazke : Wedrowki Dusz -dzieki Tobie, bo
            sciagnelam ta ksiazke ze stronki, ktora mi podalas smile Widze, ze Ty obecnie
            czytasz przeznaczenie dusz ? czy ona jest podobna do wedrowki ? Pozdrawiam.
            • aga.joanna Re: Do Poyelka 09.01.06, 11:21
              Tak, wzielam sie za czytanie 'Przeznaczenia dusz'. Powiem ci ze zawartosc tej
              ksiazki jest mniej wiecej taka sama jak w 'Wedrowce' ale z wiekszymi
              szczegolami. Pzreczytam ja do konca, ale uwazam ze jak nie interesuje cie ten
              temat to nie zaglebiaj sie w nia, strata czasu. Jest tam wiele ciekawych
              rzeczy, ktorych nie bylo w 'Wedrowce' mimo tego czasem jest az za bardzo
              szczegolowa. Jedank moge stwierdzic, ze te ksiazki naleza do tych, ktore
              zmienily moje zycie. Mam nadzieje, ze trafie jeszcze na jakies inne o ktorych
              powiem to samo, bo to takie ekscytujace, kiedy wyjasnia ci sie sens zycia.
              Pozdrawiam.
          • czakra_serca Re: Do Czakry Serca 08.01.06, 19:43
            de Mello czytałam... a Pochwałę skrzydeł znasz? Napisała ją Elżbieta Liszewska,
            polecam.. Poza tym oczywiście Sisson, Tipping.. L. Hay...

na warsztaty jaieś uczęszczasz? bo ja z miłą checią bym poczuła to wszystko w
            praktyce...
            • aga.joanna Re: Do Czakry Serca 09.01.06, 11:12
              Rowniez chcialabym wziac udzial w jakis warsztatach. Pare miesiecy temu bylam
              na regresingu metoda niehipnotyczna, ale uwazam ze to strata pieniedzy. Wiem,
              ze ktos moze powiedziec ze jedno zajecie nie wystarcza, ale taki sam efekt
              mozna osiagnac przez afirmacje i wizualizacje. Nie wiem, moze regresing nie
              jest dla mnie. Chcialabym na pewno zdobyc inicjacje w reiki. Poczytalam sporo
              ksiazek na ten temat i wydaje mi sie to bardzo pomocne w rozwoju duchowym.
              Bardzo bym chciala nauczyc sie widzenia aury, wydaje mi sie ze kurs jest tu
              zbedny. Ponoc wraz z rozwojem przychodzi to samo, wymaga to tylko pewnej
              praktyki i systematycznosci w cwiczeniach. Wiele jest ksiazek na ten temat.
              Wiesz Czakra ja jestem zdania, ze nie ma nic przypadkiem i pewne rzezczy sa nam
              pisane, wiec jesli 'przypadkiem' trafisz na jakis kurs i bedziesz miala
              wewnetrzna potrzebe uczestniczenia w nim, to oczywiscie sprobuj. Wszystkie
              doswiadczenia w zyciu nas wzbogacaja i dzieki temu stajemy sie lepsi.
              Pozdrawiam.
              • czakra_serca Re: Do Czakry Serca 09.01.06, 11:19
                własnie udało mi się zdobyć informacje na temat kursów orgaznizowanych w Łodzi,
                zapewne na jakiś sie skuszę...

też chciałabym się nauczyć widzenia aury, ale skoro mówisz, że to przychodzi z
                czasem.. zaczekam smile

w "zabiegu" reiki już brałam udział i zadziałał na mnie bardzo mocno...
                wspaniale się po nim czułam..

jest tak wiele rzeczy, które chciałabym jeszcze poznać, wierzę, że się uda..

pozdrawiam smile
              • czakra_serca Do agi.joanny :) 09.01.06, 11:23
                aha, jeszcze jedno, dlaczego uważasz, że regresing to strata kasy? chciałabym
                pojechać na takie warsztaty, napisz, jakie są Twoje wrażenia po tych
                zajęciach.. z góry dziękuję
              • poyelka Re: Do Aga.Joanna 09.01.06, 13:47
                jesli interesujesz sie Reiki zwroc sie do deja.vu - on zna wiarygosnego
                mistrza. Pozdrawiam.
                • poyelka Re: Do Aga.Joanna 09.01.06, 13:50
                  a bralas moze udzial w kursach Silva ?? wybieram sie na nego i ciekawa jestem
                  opinii smile
    • czakra_serca Re: Warsztaty rozwoju duchowego 08.01.06, 23:34
      najbardziej byłabym zainteresowana warsztatami z relaksacji, wizualizacji,
      regresingu, widzenia aury.. może reiki też...

dzięki za info, na pewno poszperam w necie smile
      • deja.vu Re: Warsztaty rozwoju duchowego 09.01.06, 08:59
        Na tym forum nie reklamujemy nikogo. Jezeli beda sie pojawialy nazwiska lub
        kursy to niestety posty trzeba bedzie ciac. Jezeli ktos chcialby kogos polecic
        to prosze to robic poza forum.
    • tom40gda Re: Warsztaty rozwoju duchowego 09.01.06, 00:35
      Hm..... po takiej wypowiedzi, moze faktycznie warto sie zastanowic.... ja byłem
      na tych warsztatach 3-4 lata temu. Bylo ok.... Ale moze cos sie zmieniło....

No to polecam przejrzenie "Charakterów", tam są ogłoszenia kursów....
      Pozdrawiamsmile
    • tom40gda Re: Warsztaty rozwoju duchowego 09.01.06, 00:36
      A! Ja ne szczęscie nie prowadze zadnych warsztatów i szkoleń....smile
      Ucze sie samsmile
      Pozdrowieniasmile
    • jasno-ciemno Re: Warsztaty rozwoju duchowego 17.09.13, 23:44
      Witaj!

Tu znajdziesz warsztaty i wykłady i takie tam inne. Niektóre całkiem inspirujące... wink Właśnie z zakresu szeroko pojętego rozwoju duchowego. Sprawa jest o tyle fajna, że niektóre wykłady są za darmo wink

AstroVita, Kraków, ul. Zacisze 14, tel.: 604 945 199

W najbliższym czasie:
      18.09. Telepatia – myślenie obrazami – wykład
      21.09. Telepatia – myślenie obrazami – warsztaty
      25.09. Linia Czasu – wykład wprowadzający – Wykład i ćwiczenia.
      5,6.10. Linia czasu – praca z przeszłymi wydarzeniami - warsztaty
      08.10. Przemebluj swoje życie – Feng Shui dla Twojego domu - mini warsztaty
      19,20.10. Kurs Kart Lenormand
      23.10. Poziomy BARDO. Przejście przez czyściec – Co dzieje się z nami po śmierci – wykład
      30.10. Ćwiczenia z energią – Wykład i ćwiczenia.
      październik 2013r Uzdrowienia drzewa genealogicznego – wykład
      pażdziernik 2013r Wielowymiarowa Transformacja Duszy i Ciała – warsztaty
      15.11. Jak demontować negatywne kody ziemskiego Matriksa – Wykład / Wstęp Wolny!
      16,17.11. Seminarium i warsztaty z Metody Odpinania przyczyn zaburzeń fizycznych i emocjonalnych

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka