sanyu 09.10.07, 21:07 czy ktos z was czytuje tego pana? i jesli tak to co sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motyvvacja Re: Deepak Chopra 11.10.07, 20:39 Mam jego ''Droga do milosci'' fajnie nastawiona ksiazka terapeltycznie i duchowo.Jego cd i kursy...co moge wiecej powiedziec,,wszystko sie powtarza...Wszedzie dudnia to samo... Wlas do srodka i szukaj u siebie Odpowiedzi oczywiscie Odpowiedz Link
sanyu Re: Deepak Chopra 06.01.08, 19:19 tak, ja na razie zgłębiam literaturę fajnie się czyta ''7 duchowych praw sukcesu'' Odpowiedz Link
sanyu Re: Deepak Chopra POSZUKUJĘ! 23.10.08, 23:18 Czy ktoś ma może odsprzedać 7 spiritual laws of success po angielsku? Pilnie poszukuję. Odpowiedz Link
sanyu Re: Deepak Chopra POSZUKUJĘ! 25.10.08, 13:20 Hmm..dzięi ale tam są chyba tylko pliki w wersji elektronicznej. Ja szukam książki fizycznie Odpowiedz Link
motyvvacja Re: Deepak Chopra POSZUKUJĘ! 26.10.08, 14:43 a jak ten pan pieknie spiewal z demi moore-''desire'' ..no i z madonna tez spiewac to on potrafi ciekawe czy cos jeszcze Odpowiedz Link
sanyu Re: Deepak Chopra POSZUKUJĘ! 03.11.08, 20:07 No tak, ładnie śpiewa, ale czy ktoś wie gdzie zdobyć książke której szukam?? Odpowiedz Link
asaofetida Re: Deepak Chopra POSZUKUJĘ! 23.11.08, 18:56 ja mam dwie jego ksiazki : Zdrowie doskonale i Zycie po smierci. Pisze bardzo ciekawie...z punktu widzenia ayurwedy i hinduizmu. W zyciu po smierci spodobalo mi sie, jego tlumaczenie dlaczego w czasie smierci klinicznej kazdy ma widzenia wedlug wlasnych wyobrazen. Chrzescijanin zobaczy Jezusa , buddysta co innego itd...Otoz w astralu mamy zdolnosc do tworzenia wlasnego swiata. I tak jak sobie cos wymyslimy lub jak cos znamy..tak nam sie to objawi. Indianie pojda do krainy wielkich lowow a chrzescijanie do nieba a buddysci w cos innego. Astral dostosowuje sie do naszych mysli. To tlumaczenie wyjasnilo mi dlaczego sa tak rozne przezycia po tamtej stronie. Odpowiedz Link
by_imagine Re: Deepak Chopra 12.12.08, 18:24 ten pan to niesamowity tytan ze wschodu ... prawdziwie duchowy czlowiek ... Odpowiedz Link