mankencja 02.12.09, 21:16 jutro wieczorem moj kot ma usuwanie kamienia nazebnego w znieczuleniu ogolnym - trzymajcie kciuki poza tym poinformowany, ze ma sie dzis najesc, bo jutro nie dostanie (do zabiegu ma byc na czczo), olal sprawe i poszedl spac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkokos Re: offtop koci 02.12.09, 21:52 biedna kicia - cały dzień do wieczora o suchym pysku :( się nasłuchasz! Odpowiedz Link
yowah76 Re: offtop koci 02.12.09, 22:06 Wieczorem, to przynajmniej mozesz z domu wyjsc ;) ja zawsze glodzilam przez noc i musialam sie zamykac w pokoju z glodnym kotem, zeby innym zycia nie utrudniac;D Odpowiedz Link
mankencja Re: offtop koci 02.12.09, 22:10 nie tylko mioge, nawet musze. w domu zostaje konkubent/TŻ/jak zwał tak zwał i pewnie mnie ukatrupi, bo go kocie miauczenie wybitnie denerwuje (tak w każdym razie mówi. twierdzi także, że kota toleruje tylko dlatego, że był w pakiecie ze mną, ale to tylko pic na wodę fotomontaż - tak naprawdę oni się lubią, tylko udają, że nie) Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: offtop koci 02.12.09, 22:59 Pozdrawiam koziambra biednego i trzymam kciuki, zeby wszystko ladnie poszlo a jego zembiszcza pieknie potem lsnily, jak tarcza Odpowiedz Link
jottka Re: offtop koci 03.12.09, 13:34 biedne maleństwo:( ty też dostaniesz w kość, nie da sie ukryć - daj znać, jak już będzie po wszystkim Odpowiedz Link
mankencja Re: offtop koci 04.12.09, 14:25 dla porzadku - malenstwo ma 9lat i wazy 5,3kg :) Odpowiedz Link
mankencja Re: offtop koci 03.12.09, 21:26 niestety, okazało się, że trzeba usunąć jeden kieł. do 10dni wszystko ma sie zagoic. a kot jest jeszcze nieswój po narkozie i nawet pic nie chce, chociaz mu dalam. jedzenie (miękkie i niedużo) będzie mógł dostać dopiero po 23. Odpowiedz Link
klymenystra Re: offtop koci 03.12.09, 23:52 Biedna Kota :( No, ale lepsze to, niz inne czarne scenariusze, ktore Ci rysowalam przed diagnoza. Poglaskaj Rudego ode mnie, co. A Ciebie biore w sobote na piwo pocieszania. Bedziemy spiewac i w ogole :) Odpowiedz Link
mankencja Re: offtop koci 04.12.09, 10:07 a piwo na miescie, czy u mnie, zebys mogla pocieszac tez kota? (swoja droga, sprytna bestia - ostatnio wyplatal sie z szelek, ktore mu zalozylam, zeby z nim pohasac po balkonie) i nie krzycz na mnie chwilowo za mokra karme - dopóki nie zagoi sie zębodół, wolałabym nie podawać mu suchej, a w kazdym razie nie za czesto Odpowiedz Link
klymenystra Re: offtop koci 04.12.09, 13:20 Zebodol, brrr, fatalne slowo. Na miescie bym wolala, Ty mieszkasz w strasznej okolicy, strasznie daleko od autobusu. Pojdziemy na Kazimierz. Szczegoly w sms :^p Odpowiedz Link
mankencja Re: offtop koci 04.12.09, 14:20 Ty mieszkasz w strasznej okolicy, strasznie daleko od > autobusu. wole okreslenie "zaciszna", ale tak, masz racje :) Odpowiedz Link
yowah76 Re: offtop koci 04.12.09, 00:11 Biedny scerbaty kotecek... (moje tez scerbate byly, Mecka praktycznie od poczatku bo jej kiel krzywo urosl, a Klucha na starosc stracila kiel nie wiadomo w jaki sposob. Pewnie jej mlodsze wybily...) Odpowiedz Link
kkokos Re: offtop koci 04.12.09, 07:39 biedak - tym bardziej że sobie sam bólu nie zracjonalizuje. mam to na świeżo, bo rwałam ząb dwa tygodnie temu - szczęka mnie bolała tydzień, choć goiło się bardzo ładnie, ale bez prochów bym nie dała rady :( mój kot każdą wizytę u weterynarza odchorowywał w szafie - dwa dni tam siedział i tylko na chwilę posikać wychodził :( Odpowiedz Link
mankencja Re: offtop koci 04.12.09, 10:08 moj nadal jest troche osowialy, ale przynajmiej nie obrazony na caly swiat Odpowiedz Link
marslo55 Re: offtop koci 04.12.09, 16:10 mankencja: "moj nadal jest troche osowialy, ale przynajmiej nie obrazony na caly swiat" Nie zdążyłam potrzymać kciuków za pomyślny przebieg zabiegu, ale trzymam teraz za szybkie wyjście z osowiałości! Taki dorodny i nieobrażalski kotek powinien dać radę. PS. Mój kot przed wystawą też nie chciał jeść i pić, i też sobie absolutnie nie dał wytłumaczyć, że musi to zrobić właśnie teraz. Może Twój kotek wyczuwał, że szykuje się coś nieprzyjemnego, i nie jadł ani nie pił ze zdenerwowania. Wiadomo, że weterynarz to Wujek Samo Zło. Odpowiedz Link