felix_yusupov 10.08.06, 19:03 Naprawdę taki straszny??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankq74 Re: Przeszczep 11.08.06, 09:20 taaaaaaaa a facet to już obowiązkowo metroseksualny musi być?! ;-) Odpowiedz Link
felix_yusupov Re: Przeszczep 11.08.06, 10:03 Był moją ulubioną postacią w Jeżycjadzie... Odpowiedz Link
liliaweneda Re: Przeszczep 11.08.06, 10:07 ja też lubię Przeszczepa i wcale nie uważam, że jest straszny. To bardzo wrażliwy, oczytany i madry chłopak.. a że nieładny - nie tylko on Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Przeszczep 11.08.06, 23:24 niech mi ktos podpowie z laski swojej, gdzie ow Przeszczep (czy to imie, zawod ew. pozycja spoleczna?) sie pojawia? jesli jest strasznie straszny, chetnie sie zapoznam. ale ma byc naprawde straszny - moj nick zobowiazuje! Odpowiedz Link
jottka Re: Przeszczep 12.08.06, 00:09 jeden z bohaterow 'córki robrojka', pseudo ma takie, bo jest paskudny wizualnie, a w końcu musi odegrać role bestii (piękną gra w/w córka o wdzięcznem imieniu arabella) - ale on zasadniczo nie jest straszny, tylko mojem zdaniem nieco męczący:) a z całej książki najlepsze są monologi idy do józinka oraz motyw krasnala w wyzwolonej ojczyźnie Odpowiedz Link