the_dzidka 19.10.07, 23:22 Proszę o uwagi, czy tak może być, czy jednak wolicie status poprzedni. Ewentualnie, jaką modyfikację WY proponujecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkw98 Re: Zmiana nagłówka Forum 20.10.07, 11:45 Zmiana OK, ale dorzuciłabym jeszcze jakieś zdanie ocieplające. Żeby było wiadomo, że książki MM dużo nam w życiu dały, a jeśli krytykujemy, to dlatego, że mamy wysokie oczekiwania. ;-) Odpowiedz Link
uccello Re: Zmiana nagłówka Forum 20.10.07, 12:33 Miło, że zapytałaś nas o zdanie. Dla mnie jest trochę niejasne, kto mianowicie miałby oczekiwać "pochlebstw i pokłonów", fan- dyskutant? Czy raczej chodzi o to, że forum nie jest li i jedynie strzelistym aktem uwielbienia dla Jeżycjady? Zdanie ocieplające, o którym pisała Mkw98, to moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Odpowiedz Link
laura-gomez Re: Zmiana nagłówka Forum 20.10.07, 17:48 Mnie się bardziej podobał poprzedni nagłówek, obecny jest przydługi Odpowiedz Link
sowca Re: Zmiana nagłówka Forum 20.10.07, 22:27 A ja popieram dodanie zdania ocieplającego. Mimo emotki tekst sprawia wrazenie troche... odpierającego atak, a przecież nie można zakladac, ze kazdy nowy forumowicz od razu zaatakuje :D takie są moje odczucia, moze jestem przewrazliwiona :P Odpowiedz Link
nioszka Re: Zmiana nagłówka Forum 24.10.07, 11:23 "Dopuszczamy krytykę, ale konstruktywną. Bez wyzwisk, bez jadu." "Krytykujemy aż miło, ale bez wrednych złośliwości." Czym się różni jedno od drugiego? Odpowiedz Link
onion68 Re: Zmiana nagłówka Forum 24.10.07, 16:18 Różnym stopniem intensywności. Drugie zdanie niesie informację, że krytyka nie jest bynajmniej incydentalnym zjawiskiem tutaj. BTW, mnie się podoba, dobrze oddaje charakter forum i nasz ;-) Odpowiedz Link