the_dzidka 07.10.08, 16:00 Czy mnie się dobrze zdaje, że ostatnio coś się nie udziela? Ginestro, wszystko OK? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginestra Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 16:11 Jestem, jestem (odzywa się onieśmielona Ginestra). Tak jest w istocie, że jestem trochę onieśmielona osobnym wątkiem, ale bardzo dziękuję za pomyślenie o mnie. :) Ja trochę się zamotałam ogólnie i wielostronnie (trochę z powodów pracy i innych spraw codzienności, a trochę z jakiejś potrzeby oddechu), ale już do Was dołączam! A więc śpieszę uzupełnić lekturę wątków i dopisywać się! Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link
uccello Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 16:14 Ginestro -małpka ode mnie piszczy w Twojej skrzynce od dni kilku Odpowiedz Link
ginestra Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 16:23 Dziękuję Ci bardzo Uccello! Ja dziś odpisałam Tobie już wcześniej, dziękuję! :) :* Odpowiedz Link
nioszka Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 16:41 fajnie się masz Ginestro, osobne wątki Ci zakładają :) Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 17:34 bo to trzeba na chwile zniknac :) ja tez kiedys mialem taki watek, nieskromnie powiem ;) bardzo to mile :) Odpowiedz Link
klymenystra Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 18:19 Hehe, tym wpisem skojarzyles mi sie z Pongo, ktory skomplementowal Mimi, a po chwili pyta "A czy ja Twoim zdaniem tez dobrze wygladam?" :) Odpowiedz Link
ginestra Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 18:25 Ach, to miłe uczucie, ale naprawdę onieśmielające. :)) Już nie będę wobec tego znikać. :) Dziękuję Wam, fajni jesteście! Odpowiedz Link
szprota Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 19:02 Nie znikaj. Dobrze, że jesteś. Tak po prostu :) Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 18:27 urocze, ale kto/co to jest Pongo? :) ja sie sobie skojarzylem tylko z Johnnym Bravo: "but enough about me... let's talk about ME!" :) Odpowiedz Link
klymenystra Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 08.10.08, 11:31 Pongo. Dalmatynczyk. Z cudnej ksiazki pani Smith :) Odpowiedz Link
nioszka Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 21:25 oj, nie każdemu znikającemu otwiera się wątki, R4f, nienie ;) Trzeba być jednym z nielicznych facetów :P albo wnikliwą, analizującą wszystko Ginestrą, którą z powodu długości i jakości postów trudno pominąć :) Takie nioszki jak ja przemijają w forumowym niebycie... :( Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 21:54 Nioszka, ja jestem adminką, a też nikt nie zauważył, że długo mnie nie było. Zemszczę się :-) Odpowiedz Link
onion68 Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 22:43 O, za pozwoleniem, ja zauważyłam. I innych osób mrowie w wątku o poprzednim spotkaniu. Zachowałyśmy jedynie iście jeżycjadową dyskrecję, hm, hm. Odpowiedz Link
szprota Re: Gdzie jest Ginestra? Hop hooop! 07.10.08, 22:48 A ja będę udawać, że faktycznie nie zauważyłam, bo jestem ciekawa zemsty Dzidki. Odpowiedz Link