nokata 15.06.06, 10:36 Jo, Jo-li Jo-sarnie slodycz w serduszko leje i calutka Nokata zycze duuuuzo roznych Josarnowych radosci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaja_1 Re: Jo-Jo-Jo 15.06.06, 10:42 Niech Ci chwila każda przemija wesoło, niech Cię zawsze otacza przyjaciół grono, Los niech Cię obdarowywuje pieniędzmi i zdrowiem Czołem Solenizantce, czołem!))) Odpowiedz Link
mantra1 Re: Jo-Jo-Jo 15.06.06, 10:54 Jedna Jole tu znam, druga Jolke znam tam dla obu dam zyczenia mam i skla - dam. Czestochowskim rymem pitole: Niech nam zyja wszystkie Jole! ) Olé ! Odpowiedz Link
kanoka Re: Jo-Jo-Jo 15.06.06, 11:53 Nasza miła Sarenko - wszystkiego najlepszego w dniu Twoich imienin. Co prawda, z takim imieniem, z natury i przeznaczenia, zawsze Ciebie czekają same sukcesy, ale dobrych i szczerych życzen - nigdy za wiele ) www.imiennik.pl/index.php?ids=1,176 Odpowiedz Link
mammaja Re: Jo-Jo-Jo 15.06.06, 14:02 Josarnie - pieknych dni letnich i lekkich zim, duzo sily i pieknych fotografii, jak te dochczasowe Odpowiedz Link
banitka51 Re: Jo-Jo-Jo 15.06.06, 13:19 Jo-jkom słonka w listopadzie, wody w upał i miłosci na rok cały! Odpowiedz Link
josarna Re: Jo-Jo-Jo 15.06.06, 16:33 O, rany!! Zaglądam - a tu taka niespodzianka!! Dziekuję wszystkim! Kanoko, przeczytałam. Chyba prawie sama prawda... Odpowiedz Link
mantra1 Re: Jo-Jo-Jo 15.06.06, 20:30 Poniewaz rzadko tu bywajaca Scoutek nie odpowiada na telefony, uskutecznie prywate i pozycze Jej najserdeczniej...Ty wiesz czego PaJolko ) Moze sie urlopujesz w dalekich krajach, moze balujesz, moze kiedys zajrzysz i przeczytasz. Buziaczki! ) Odpowiedz Link
scoutek Re: Jo-Jo-Jo 16.06.06, 10:42 dzieki wielkie za pamiec))) (manterko, odpowiedzialam na sms, moze nie doszlo? ten numer, o ktory pytalas to aktualny sluzbowy) Odpowiedz Link