kanoka 20.12.06, 07:35 wiadomosci.onet.pl/1453259,11,item.html Taka smutna wiadomość o poranku. (*)(*)(*) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Danuta Rinn nie żyje 20.12.06, 08:05 Właśnie weszłam na forum żeby się z Wami podzielić tą wiadomością... Zawsze Ją bardzo lubiłam jako artystkę i jako człowieka. www.youtube.com/watch?v=mUGVo0ULGbg Odpowiedz Link
kanoka Re: Danuta Rinn nie żyje 20.12.06, 08:23 Telewizja Plus "Żebro Adama" "Monika Białek: Jaka jest polska baba? Danuta Rinn: No, musi być silna, musi być pogodna, pełna pomysłów, ciepła i zaradna, ostra i oschła... No, musi, bo ona trzyma wszystko w rękach. Monika Białek: A czym się różni baba od kobiety? Danuta Rinn: Baba, to jest takie określenie, które mówi albo o babie takiej ze wsi, albo o babie, to znaczy, że to jest kobieta siły, kobieta trzymania się życia. Tak myślę. Monika Białek: A Pani, to jest baba, czy kobieta? Danuta Rinn: Ja bardziej baba, co nie znaczy, że nie wolałabym być kobietą. Ale tak się stało, że jestem raczej taką właśnie babą, która zbiera się i zbiera wszystko do kupy, żeby jakoś jeszcze pójść parę kroków dalej i cokolwiek zrobić sobie, czy komuś." www.pulstv.pl/index.php?t=polecamy&g=&p=396&o=349 Odpowiedz Link
jan.kran Re: Danuta Rinn nie żyje 20.12.06, 09:10 Kanoko , przeczytałam jednym tchem. Wrzuciłam do ulubionych bo tam wiele ciekawych wywiadów. Dziękuję! Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Danuta Rinn nie żyje 20.12.06, 11:09 w ub. roku natknęłam się na wywiad z Nią /chyba w Twoim Style/. Mieszkała w Domu Aktora, mówiła o swojej chorobie, o samotnosci. Smutna to była rozmowa. Odpowiedz Link
czubatek Re: Danuta Rinn nie żyje 20.12.06, 11:21 Cos sie dzieje z moim kompem , jeszcze nic nie na pisalam a powedrowalo puste.Smutna wiadomosc,mam jej nagranie,ktore chetnie slucham, ale na to nic nie poradzimy,jedni odchodza a nowi sie rodza(( Odpowiedz Link