Dodaj do ulubionych

Komputerów nie macie?!

29.04.02, 09:42
?????
Obserwuj wątek
    • Gość: Kleo Re: Komputerów nie macie?! IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.08.02, 22:09
      myślę, że po prostu nie wiedzą o tym forum, ja też zobaczyłam dopiero teraz
      przypadkowo- pozdr-Kleo
      • Gość: gosia-s Re: Komputerów nie macie?! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.08.02, 22:05
        No to do roboty!
        • Gość: Kleo Re: Komputerów nie macie?! IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.08.02, 22:29
          tzn?
          • Gość: Muminek Re: Komputerów nie macie?! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 22:25
            rozgłoś kolegom, i rozkręćcie to forum my pomożemy :))
            • Gość: Kleo Re: Komputerów nie macie?! IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.08.02, 21:42
              Tak właśnie robię>robimy, a za pomoc z góry dziękuję :) pozdr-Kleo
              • Gość: Muminek Re: Komputerów nie macie?! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 16:05
                Równiez pozdrawiam :)))
                • Gość: kwestia Re: Komputerów nie macie?! IP: *.reverse.qdsl-home.de 21.11.02, 13:05
                  Jkos slabo rozkrecacie to wasze forum
                  Zobaczcie co sie dzieje w innych miastach
                  Pozrawim wszystkich w Malborku
                  Piszcie wiecej
                  Bede tu czasem zagladac i jesli moja obecnosc
                  nikomu nie przeszkadza to czasem cos napisze
                  Jeszcze raz pozdro dla wszystkich ;0)))
                  • Gość: kwestia Re: Komputerów nie macie?! IP: *.reverse.qdsl-home.de 21.11.02, 17:19
                    • Gość: kwestia Re: Komputerów nie macie?! IP: *.reverse.qdsl-home.de 21.11.02, 17:24
                      No gdzie wy sie chowacie
                      Jak w taki sposob chcecie rozkrecac to zycze powodzenia
                      Jak sie namyslicie to dajcie znac
                      • agatafil Re: Komputerów nie macie?! 03.12.02, 20:11
                        bardzo sie rozpisaliscie
                        • marxx Re: Komputerów nie macie?! 03.12.02, 23:47
                          czesc!
                          z tego co widze naprawde Malbork zamiera, cale szczescie ze mozna sprowadzic
                          drugi raz Zakon na pomoc!!!
                          tak czy tak pozdrawiam wszystkich ktorzy tu zagladaja czyli ta nast.osobe za
                          pol roku.
                          moze pomozesz mi osobo w wyszukaniu ksiazek na temat Zakonu (tego od waszego
                          zameczku)(ochodzi o bardziej naukowe
                          POZDRAWIAM!!!!!!!
                          marek
                          • Gość: kleo Re: Komputerów nie macie?! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.12.02, 14:30
                            Hehe, może sa jakieś inne ciekawsze fora, z których korzystamy my-
                            Malborczycy??? ;)
                            pozdr- Kleo
    • Gość: AREK.H Re: Komputerów nie macie?! IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 31.12.02, 16:16
      gosia-s napisał(a):

> ?????
      mamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka