Gość: Kleo Re: Komputerów nie macie?! IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.08.02, 22:09 myślę, że po prostu nie wiedzą o tym forum, ja też zobaczyłam dopiero teraz przypadkowo- pozdr-Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: Komputerów nie macie?! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.08.02, 22:05 No to do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Komputerów nie macie?! IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.08.02, 22:29 tzn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Komputerów nie macie?! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 22:25 rozgłoś kolegom, i rozkręćcie to forum my pomożemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Komputerów nie macie?! IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.08.02, 21:42 Tak właśnie robię>robimy, a za pomoc z góry dziękuję :) pozdr-Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Komputerów nie macie?! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 16:05 Równiez pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwestia Re: Komputerów nie macie?! IP: *.reverse.qdsl-home.de 21.11.02, 13:05 Jkos slabo rozkrecacie to wasze forum Zobaczcie co sie dzieje w innych miastach Pozrawim wszystkich w Malborku Piszcie wiecej Bede tu czasem zagladac i jesli moja obecnosc nikomu nie przeszkadza to czasem cos napisze Jeszcze raz pozdro dla wszystkich ;0))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwestia Re: Komputerów nie macie?! IP: *.reverse.qdsl-home.de 21.11.02, 17:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwestia Re: Komputerów nie macie?! IP: *.reverse.qdsl-home.de 21.11.02, 17:24 No gdzie wy sie chowacie Jak w taki sposob chcecie rozkrecac to zycze powodzenia Jak sie namyslicie to dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Komputerów nie macie?! 03.12.02, 23:47 czesc! z tego co widze naprawde Malbork zamiera, cale szczescie ze mozna sprowadzic drugi raz Zakon na pomoc!!! tak czy tak pozdrawiam wszystkich ktorzy tu zagladaja czyli ta nast.osobe za pol roku. moze pomozesz mi osobo w wyszukaniu ksiazek na temat Zakonu (tego od waszego zameczku)(ochodzi o bardziej naukowe POZDRAWIAM!!!!!!! marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Komputerów nie macie?! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.12.02, 14:30 Hehe, może sa jakieś inne ciekawsze fora, z których korzystamy my- Malborczycy??? ;) pozdr- Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK.H Re: Komputerów nie macie?! IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 31.12.02, 16:16 gosia-s napisał(a): > ????? mamy Odpowiedz Link Zgłoś