logopytanie 09.05.10, 12:45 Znacie jakiegoś dobrego logopedę w Malborku? Ponoć dobra jest poradnia logo-art. Podaję stronę www.logo-art.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabinet.wojczyk Re: logopeda w Malborku 10.05.10, 09:21 Ja znam lepszy ------------------------- www.gwiazdor.pl/strona/51003,logos/ Odpowiedz Link
emilianeczka Re: logopeda w Malborku 08.02.11, 11:55 Ja bym nie polecała tego gabinetu. (logo-art). Rozmawiałam z mamami (bo aktualnie też szukam logopedy dla mojej małej) i mam mieszane uczucia. Niby wszystko jest ok, ale zajęcia opierają sie głównie na ćw. narządów artykulacyjnych (które jak wiadomo można robić w nieskończoność), brakuje natomiast porządnego wywoływania głosek, utrwalania ich i konsekwentnego budowania systemu. Szkoda mi płacić za ćwiczenia, które nie wymagają fachowego przygotowania, ale też jestem bezradna, bo każdy omija wywoływanie głosek skupiając się na bezsensownych ćwiczeniach (szczególnie u dziec które mają sprawny aparat mowy). Odpowiedz Link