jariva123 Re: reklama firmy 09.12.16, 15:02 Jak dla mnie jedną z ciekawszych form reklamy są krówki z nadrukiem naszej firmy. Jest to bardzo prosta reklama, ale jakże skuteczna. Osoba, jeżeli dostanie za darmo coś innego niż tylko ulotkę, zawsze ma lepsze skojarzenia z daną firmą. Natury się nie oszuka. Dlatego właśnie uważam, że krówki z logiem naszej firmy to bardzo dobra opcja reklamy naszej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
maggy84 Re: reklama firmy 31.12.17, 15:59 Jeżeli już myślisz o kolportażu ulotek to zastanów się nad inwestycją w stojak na ulotki pozwalający na dokładne wyeksponowane materiałów reklamowych. Kiedy kupiłam swój nie wiedziałam, że to tak przydatna inwestycja. Zabieram go ze sobą kiedy potrzebuje! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1333 Re: reklama firmy 17.02.18, 18:03 Powiem ci tak moim zdaniem forma reklamy firmy poprzez plakaty czy też ulotki nie jest zbyt dobra. O wiele wygodniejsze i korzystniejsze jest założenie swojej strony internetowej do której każdy może mieć dostęp jak i również my mamy możliwość własnego rozwoju wprowadzając nowości a przy plakacie nie oszukujmy się , powiesimy go i nic więcej :) . Ja skorzystałem z usług Premium Digita www.premiumdigital.pl/ l i jestem bardzo zadowolony w skrócie opowiadając zajmują się oni głównie marketingiem online , promocją i tworzeniem właśnie stron o których wspomniałem dodatkowo wykorzystują oni najnowsze technologię co przykuwa bardzo uwagę i zachęca do odwiedzenia naszej strony . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil D Re: reklama firmy IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.18, 09:09 Ja również uważam, że w dzisiejszych czasach ulotki mogą już nie przynosić oczekiwanych efektów. Warto zastanowić się nad nowoczesnymi formami marketingu, np marketing smsowy, który w mojej firmie funkcjonuje znakomicie i przynosi rezultaty. Sprawa nie jest skomplikowana, bo korzystam z platformy playsms.pl/ która obsługuje tego typu narzędzia. Dodatkowo masz możliwość tworzenia sobie bazy kontaktów klientów lub formularzu zapisu do newslettera dopasowanego do Twojej firmy (logo, kolor). Takie szczegóły, ale klienci są wyczuleni i na wszystko zwracają uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
reklamowy123 Re: reklama firmy 20.03.18, 13:57 Trzeba czytać opinii o danej drukarni. Może czasem nas przyciagnąć cena na wydruk danej pracy, ale czasem odnoszę wrażenie, że te drukarnie drukują z zamknietymi oczami. Jesli potrzebujesz wykonać broszury i katalogi to zapraszam na stronę www.whiteart.pl/folder-reklamowy Odpowiedz Link Zgłoś
piekna43 Re: reklama firmy 05.09.18, 12:19 Super jeśli takie ulotki będą z kimś znanym np. Dawidem Krzyżowskim, który posiada także świetne umiejętności. Dawid wykonując swoje triki, może przyciągnąć ogromną uwagę, więc ulotki z jego wizerunkiem powinny przynieść korzyści kojakfree.com Odpowiedz Link Zgłoś
marwit03 Re: reklama firmy 30.01.19, 01:17 Ja mam swoją drukarnię A3extra w Poznaniu i już nie zmienię, a przeszłam przez kilka tego typu firm i zawsze było jakieś "ale" Najlepiej wybrać taką, która wykonuje kompleksowe zamówienia Odpowiedz Link Zgłoś
mixon12 Re: reklama firmy 19.03.24, 18:19 Sprawdź sobie www.baskreacja.pl na pewno będziesz zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś