Dodaj do ulubionych

fakturowanie

09.05.10, 16:11
Jakich programów/narzędzi używacie Państwo do zarządzania płatnościami w
firmie, wystawiania faktur etc.?

Ja ze swojej strony mogę polecić internetowe narzędzie faktury.iwystaw.pl/
Sam z niego korzystam i jestem bardzo zadowolony. Wszystkie funkcje opisane są
na stronie i oferowany jest również 45 dniowy okres próbny, by móc
przetestować aplikację.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ignasek Re: fakturowanie 24.05.10, 18:41
      Tylko i wyłącznie biura rachunkowe. U mnie w Warszawie dobre jest to
      www.ckdhetman.pl/. Robią świetną pracę przy bardzo niskich prowizjach. A
      programy komputerowe sa moim zdaniem dobre dla małych firm - dla dużych już nie
      są:-/.
      • wojcik_al Re: fakturowanie 05.06.10, 23:43
        Zgodze sie z kolega ignaskiem ze programy komputerowe są dla małych firm, a
        nawet dla jednoosobowych. Przy większych dobre są (albo odpowiedniejsze) biura
        rachunkowe typu np Hetman jak tu kolega wspomniał (choć nie korzystałem z ich i
        usług jeszcze) - bo dają bezpieczeństwa wykonanej pracy i generalnie...jakoś
        dają pewność tego co robią.
        • pall.mall Re: fakturowanie 09.07.10, 01:48
          że co proszę ?
          Dla małych firm programy ?
          Tak średnie, jak i duże przedsiębiorstwa mają własne działy finansowe i w
          zdecydowanej większości same zajmują się wystawianiem faktur.
          Nie róbcie ludziom wody z mózgu przy okazji reklamując firmę, która chce 600 zł
          za wystawienie 20 faktur dla VATowca...śmiech na sali.
          • icforumowicz Re: fakturowanie 01.02.11, 13:42
            Doskonałym rozwiązaniem jest program do fakturowania online iFaktury24. Jest on dostępny przez przeglądarkę internetową, a użytkowanie go przez firmy jest bazpłatne.
            www.insoftconsulting.pl/pl/oferta/wdrozenia/systemy_comarch/icomarch24/ifaktury24
          • maverick413 Re: fakturowanie 16.04.13, 09:51
            witam
            ja w firmie mam system sprzedaży i magazynu Bizin
            dostęp online za darmo 3mc póżniej grosze w skali roku
            można polubić wystawianie faktur
            polecam każdemu kto chce mieć uporządkowane papiery w firmie
            www.bizin.pl
    • obiektywna_online Re: fakturowanie 07.02.11, 09:47
      Własnego autorstwa. Helpdesk pod ręką a jak się coś zepsuje to serwis na miejscu :)
    • maverick413 Re: fakturowanie 16.04.13, 09:58
      ja w firmie mam system Bizin do wystawiania faktur i magazynu
      polecam szybki, czytelny za darmo 3mc.
    • marcysia_30 Re: fakturowanie 22.04.13, 08:18
      ja też mam ten system i za darmo wystawiam faktury
      www.bizin.pl
    • pampkina Re: fakturowanie 31.07.13, 17:35
      Potwierdzam najlepszy program, najmniej skomplikowany :) i do tego darmowy okres próbny
      • maverick413 Re: fakturowanie 22.08.13, 09:13
        Moja firma działa jakieś 1,5 roku. Od tej pory w firmie działam na tym systemie BizIn www.bizin.pl/ i jestem bardzo zadowolony z pracy. System sprzedaży z obsługa magazynu jest bardzo intuicyjny oraz czytelny. Szczerze polecam.
    • monika1523 Re: fakturowanie 03.09.13, 18:42
      Ja założyłam konto firmowe w Idea banku i dostałam w prezencie program do fakturowania.
      • zapytajksiegowego.pl Re: fakturowanie 15.10.13, 12:34
        Program do fakturowania jest faktycznie ciekawą zaletą konta w Idea Banku. Mimo wszystko polecałbym korzystanie z wsparcia biura księgowego, szczególnie na początku działalności firmy. Dodatkowym plusem jest fakt, że wiele biur w Warszawie również oferuje własne programy do fakturowania, np. Wierny Księgowy.
    • 13basco Re: fakturowanie 27.11.13, 14:36
      Ja korzystam z tego programu do fakturowania - www.infakt.pl/program_do_fakturowania . Bardzo dobrze mi się na nim pracuje i polecam wypróbować go każdemu, dostępna jest wersja testowa.
      • karrol38 Re: fakturowanie 06.02.14, 22:10
        Od jakiegoś czasu korzystam z systemu do fakturowania online BizIn i uważam, że jest to najlepszy program na rynku. Prosty, z wieloma funkcjonalnościami i co dla mnie najważniejsze dostępny online. Polecam.
    • ifirma Re: fakturowanie 24.02.14, 11:10
      Jeśli ktoś poszukuje programu do fakturowania dla małych firm, to zapraszamy do sprawdzenia naszego programu do faktur i rachunków ifirma.pl. Program jest za free.
      Pozdrawiamy.
      • peggy_b_undy Re: fakturowanie 06.05.14, 15:01
        A ja wszędzie polecam Lefthand Mała Firma: CBS - ten mam- lub Mała Księgowość :) łatwo pobrać wersje demo z ich strony czy tam innych i przez ponad miesiąc testować sobie. A jak się już kupi to przerzucić tą bazę testową do komercyjnej wersji i miesiąc księgowania za darmo. Przypominają też o kończącym się abonamencie, więc nie jest tak, ze czekają aż klient się zagapi, żeby więcej kasy ściągnąć.
        • aniakam32 Re: fakturowanie 03.06.14, 16:22
          Teraz jest wiele takich narzędzi dostępnych online np. afaktury.pl gdzie wszytko robimy przez stronę www aplikacji. Ogólnie takie aplikacje maja tą zaletę że wszytko ułatwiają np., archiwizowanie FV.
      • Gość: Czesław Re: fakturowanie IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.19, 13:20
        Ja z kolei mogę z czystym sumieniem polecić program do fakturowania Faktura VAT 2019. Program za free w wersji demo ale wersje płatne też nie są jakieś drogie.
    • Gość: stef Re: fakturowanie IP: *.pe3ny.net 28.04.19, 07:46
      nie boicie się korzystać z internetowych systemów fakturowania? przecież wtedy wszystkie dane krążą nie wiadomo gdzie. Czy nie lepiej korzystać z rozwiązań instalowanych na komputerze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka