Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 13:16 szukam jakiegoś uniwersalnego programu któy będzie generował faktury w firmie, najlepiej z opcją ich wyysłki i personalizacji (logo firmy) ktoś korzystał z jakiegoś, któy może polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiki Re: program do fakturowania IP: *.swidnica.mm.pl 18.06.14, 22:34 polecam program do fakturowania -faktura vat 2014r.firmy rafsoft.net w wersji standart i professional Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia87 Re: program do fakturowania IP: 185.21.151.* 18.07.14, 10:01 Ja osobiście korzystam z fakturowania online i bardzo cenię sobie taki sposób przechowywania moich danych. Jest na rynku kilka dobrze przygotowanych serwisów, ja polecam biuro24.pl. Rozsądna cena, a na początek miesiąc testowania za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkooo Re: program do fakturowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 19:02 ja polecam program bizin. Jest wersja darmowa i płatna, zależnie od potrzeb. Ale bardzo intuicyjny i dobry program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Re: program do fakturowania IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.19, 13:15 Używam program Rafsoft od lat. Teraz jest wersja 2019. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronka Re: program do fakturowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.14, 13:00 bizin jest świetny pod tym względem - ma mnóstwo przydatnych funkcji faktury są jedną z nich. u mnie w firmie koryzstamy z bizina i jestem z niego zadowolona, wcześniej miałam okazję przetestować kilka innych programów ale bizin jest najlepszy z nich Odpowiedz Link Zgłoś
fakturaxl.pl Re: program do fakturowania 29.09.16, 11:29 Polecamy nasz program do faktur online, można w nim wystawić 12 różnych typów faktur, jest również opcja wysyłki faktury do klienta, bezpośrednio z programu, ustawienia własnego lofa firmy na fakturze i wiele innych opcji. Pełna funkcjonalność do 10 dokumentów miesięcznie jest za darmo, nielimitowana za 6zł/mc. Tutaj można sobie porównać pakiety: www.fakturaxl.pl/cennik Pozdrawiamy Fakturaxl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: program do fakturowania 28.10.16, 13:55 Może ten: <a href="www.twojprogram.pl/Opis-Programow/darmowy-program-faktura.html" a> Żona go używa i jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek-byczk Re: program do fakturowania 10.11.16, 12:20 witam ,polecam Faktura Small Business HANDEL, można grać swoje logo firmy, można skonfigurować program z skrzynką mailową i wysyłać fv zaraz po wystawieniu, można ten program mieć w wersji sieciowej czyli wielostanowiskowej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANKA Re: program do fakturowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.16, 13:38 Polecam faktoring z Centrum Wspierania Polskiego Biznesu w Katowicach, świetni fachowcy, a przede wszystkim nie naciągają. Godna firma do polecenia. Pozdrawiam Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
fakturaxl.pl Re: program do fakturowania 14.11.16, 15:16 faktoring to nie to samo co fakturowanie, nie ten temat panie Janie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu81 Re: program do fakturowania IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.16, 11:36 wszystkie opisane przez Ciebie funkcje posiada program Faktura VAT Pakiet Przedsiębiorcy - pobrać możesz wersję testową i sprawdzić sam czy będzie Tobie odpowiadał. Dla mnie jest idealny www.pakietprzedsiebiorcy.pl/faktura-vat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: program do fakturowania IP: 31.179.169.* 29.12.16, 10:04 Witam Polecam www.faktury.co bardzo fajne rozwiązanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wapro user Re: program do fakturowania IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.17, 14:04 WAPRO , zarówno Mag jak i Fakturka. Drukuje, działa szybko, nadąża za zmianami w przepisach. Polecam bo mam a nie słyszałem że działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenaa Re: program do fakturowania IP: *.43.152.253.ipv4.supernova.orange.pl 14.12.18, 08:21 Jeżeli szukasz takiego programu to najlepszy będzie program do faktur Faktura Small Business od Mega - Tech: www.mega-tech.com.pl/faktura-small-business/ możesz w nim wysłać dokumenty mailem do kontrahenta, spersonalizować wygląd fv, pracować na wielu stanowiskach, być na czas ze wszystkimi regulacjami. Program stale jest rozwijany przy czym bardzo tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FinExpert Re: program do fakturowania IP: *.gdansk.vectranet.pl 16.12.18, 12:22 A ja mogę polecić program w serwisie: FakturyOnline.biz.pl Prosty, przejrzysty, pozwala na wystawienie różnych dokumentów jak faktury, korekty, proformy (także bez VAT), różne noty księgowe, odsetkowe, wezwania do zapłaty, oferty czy zamówienia. Już bez rejestracji wystawiasz tyle, ile potrzebujesz, ale po darmowej rejestracji masz wiele udogodnień i ułatwień w wystawianiu kolejnych dokumentów. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
autozagrosze Re: program do fakturowania 15.01.19, 11:23 Ja korzystam ze SMART-a i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
eve_ja Re: program do fakturowania 18.01.19, 08:43 Ja bym dopisała Chmurę Faktur chmurafaktur.pl, bo jest całkowicie darmowa i wygodnie się z niej korzysta. :) W końcu coś, co ułatwia życie, a nie komplikuje przedsiębiorcom. Odpowiedz Link Zgłoś
malinarek70 Re: program do fakturowania 11.05.19, 13:57 Pobierz sobie Pakiet Przedsiębiorcy Faktura VAT. Zawiera wszystkie elementy o których piszesz :) Pobierzesz go bezpłatnie stąd: www.pakietprzedsiebiorcy.pl/faktura-vat Odpowiedz Link Zgłoś