Dodaj do ulubionych

konto firmowe

IP: *.54.rev.vline.pl 26.03.11, 15:42
Jakie polecacie konto firmowe dla jednoosobowej działalności (sprzedaż na allegro)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek1 Re: konto firmowe IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 19:21
      Jeśli nie potrzebujesz zaawansowanych produktów bankowych to mbank jest do tego dobry, tym bardziej że jesli ktoś do Ciebie przelewa pieniądze z tego banku to masz je w ciągu kilku sekund
      • Gość: colour_of_magic Re: konto firmowe IP: *.home.aster.pl 28.03.11, 13:56
        To zależy od tego ile robisz przelewów. Dla mnie mbank i przelewy po 1 zł był nieopłacalny. Wybrałam toyota bank, w którym płacę 10 zł i 1000 przelewów mam za darmo.
    • helena_5 niepotrzebne ci firmowe!!! 28.03.11, 14:05
      Jak masz 1os DG to możesz mieć normalnie rachunek osobisty.

Konto firmowe w mBanku jest drogie - każdy przelew inny niż do ZUS i US 1 zł, a na eKoncie 0 zł. Na mBiznes jak nie płacisz kartą to kosztuje ona co miesiąc 3,5 zł, a na eKoncie 0 zł.
      • Gość: bello Re: niepotrzebne ci firmowe!!! IP: *.54.rev.vline.pl 28.03.11, 19:12
        w regulaminie większości rachunków osobistych jest punkt o zakazie używania konta do rozliczeń z działalności gosp.
    • arkzawiercie Re: konto firmowe 29.03.11, 10:03
      Rekomendujemy porównanie ofert bankowych dla firm za pomocą porównywarki eBrokera.
      eBroker.pl to porównywarka finansowa, która pomoże Państwu odnaleźć się w natłoku niejasnych ofert oraz pozornych promocji. Zbadaliśmy wszystkie aspekty prezentowanych propozycji, dzięki czemu mogą mieć Państwo pewność, że nikt nie wykorzysta Waszej ewentualnej niewiedzy. Nasze porównanie banków, lokat i ubezpieczycieli pozwoli na zaoszczędzenie nie tylko cennego czasu, ale także pieniędzy. Wyeliminowaliśmy konieczność wędrówki pomiędzy poszczególnymi placówkami, a dzięki rzetelnej ocenie warunków eliminujemy także ewentualność brzemiennej w skutki pomyłki.
      tnij.org/porownywrkaebrokera
    • milejdi32 Re: konto firmowe 27.05.21, 12:02
      Zajrzyj na stronę wspieramyfirmy wspieramyfirmy.pl/. Jest tam dużo przydatnych informacji dla przedsiębiorców. Sama skorzystałam z pomocy ich rankingu kont firmowych.
    • Gość: karolina Re: konto firmowe IP: *.30.17.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.05.22, 13:51
      dla mnie na tą chwile top jest konto firmowe od Santandera, bo jest bezwarunkowo darmowe, ma darmowe przelewy ekspresowe i dużą premie na start. Przeglądałam ten ranking kont firmowych konta-firmowe.eu i tam też widzę, że jest teraz top1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka