Dodaj do ulubionych

Firmy sprzedają. Grupowo

• Gość: z_grupowany Firmy sprzedają. Grupowo IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 10:54
      moja opinia jest taka, kupiłem ostatnio kupon na sushi i co... poszedłem z dziewczyną na to sushi i niby wszystko ładnie pięknie, tylko fakt, że w tym samym momencie w knajpce kilkunastometrowej dwóch panów robiło sushi dla trzech par i widać, że kolejni składali zamówienia, a oni dwoili się i troili i jakoś chyba ilość kupionych kuponów ich przerósł... przecież jak dali zniżkę 60% to zarobili 40%, do tego cześć odpalili serwisowi za reklamę, więc na czysto... jedynie stracili... i klientów też, bo raczej do nich nie wrócą, po tym jak zostali w taki sposób obsłużeni... reklamę w necie trzeba planować z głową, dla niektórych firm (typu restauracje) lepsze są fajne strony www, katalogi internetowe, czy wizytówka w Panoramie Firm (moja firma ma taki zestaw, a pracuje w usługach - i na braki klientów nie narzekamy) bo jak ktoś będzie szukał lokalu na kolację to najpierw dobrze obejrzy ofertę takiego lokalu i opinie, a dopiero się wybierze, dlatego nie traktowałbym znowu zakupów grupowych jako czegoś super extra rewela, bo nie wszystkim to przyniesie oczekiwane przez nich korzyści, lepiej to przemyśleć, żeby tak jak ci z sushi nie zostać na lodzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka