Dodaj do ulubionych

Promocja twojej Firmy w internecie

01.01.13, 18:15
Zwiększ zyski dodając darmowy wpis w katalogu firm www.wybieramy.eu

Dzięki Wpisowi Twoja firma:

■Dotrze do setek klientów.
■Będzie widoczna w Google.pl i innych wyszukiwarkach.
■Zaistnieje w Internecie

Sprawdź co oferujemy:

■Opis firmy – zwięzłą informację, która pozwoli klientom poznać Twoją działalność
■Dokładne dane, takie jak telefon, adres i godziny otwarcia ułatwią klientom kontakt z Twoją firmą
■Definiowanie słów kluczowych, które klienci wykorzystają szukając Twojego Wpisu
■Otrzymywanie opinii – zadowoleni klienci sprawią, że Twój Wpis przesunie się wyżej w rankingu
■Wsparcie techniczne – w przypadku pytań i problemów szybko i łatwo skontaktujesz się z Biurem Obsługi Klienta
■Link do strony Firmowej
■Możliwość dodania filmu
■Dodatkowe możliwości Promocji w serwisie wybieramy.eu
■Za darmo
■ Bez umów i formalności

Wybieramy.eu – Firmy, opinie, reklama
Obserwuj wątek
    • jolaviolaa Re: Promocja twojej Firmy w internecie 09.09.13, 14:45
      Promocja to nie tylko Internet! Klienci lubią dostawać darmowe gadżety, dlatego wykonanie kalendarzy brandowych znacznie zwiększa naszą reklamę :) Polecam firmę BASCO www.kalendarze.net.pl specjaliści w tej dziedzinie :)
      • justysia231 Re: Promocja twojej Firmy w internecie 12.02.14, 19:07
        a poza tym podstawą jest własna strona www, bo to zawsze zwiększa szanse dotarcia potencjalnego klienta, a długopisy, notesy itp gadżety, zawsze są lubiane :) nawet niektórzy klienci sami się o nie dopytują, co do strony internetowej to moją stworzyła firma www.biznespraktycznie.pl stronka ładna :), polecam bo warto!
    • adwo_kat Re: Promocja twojej Firmy w internecie 30.05.14, 22:54
      Wpis do jednego katalogu to trochę mało jak na promocję internetową firmy. Poczytajcie w necie na ten temat. Jest mnóstwo blogów. np. wykreuj.pl
      • tbur Re: Promocja twojej Firmy w internecie 05.09.14, 14:11
        Katalogi to faktycznie tylko jeden z niewielu elementów promocji, należy skupic sie na wielu źrodłach pozyskiwania klientów, opcji jest mnóstwo - trzeba tylko mierzyc skuteczność i skupic sie na najlepszych - poradnik w tym zakresie goo.gl/YRKLqX
    • aniakam32 Re: Promocja twojej Firmy w internecie 06.06.14, 21:19
      Inna sprawa że internet jest świetnym narzędziem komunikacji. Można np. istnieje bardzo wiele sposobów komunikacji przy użyciu internetu. WWW i SEO, social media, linki sponsorowane. Można też kupić bazę email www.bisnode.pl/topics/baza-maili/ i na jej podstawie wysyłać informacje handlowe.
      • purszafka Re: Promocja twojej Firmy w internecie 16.09.14, 23:19
        Pewnie, w dzisiejszych czasach promocja w Internecie jest niezwykle ważna. Ba!, może nawt najważniejsza! ;) Jeśli nie masz choćby strony internetowej, to dla bardzo dużej części konsumentów zwyczajnie nie istniejesz. I tak jak pisze @aniakam32, Internet jest bardzo dobrym kanałem komunikacji z klientem, chociaż nie zawsze najlepszym - wg mnie. Zależy oczywiście od rodzaju komunikatu, ale znacznie szybciej dotrzemy z istotną informacją za pomocą smsów. Oczywiście trzeba z tym uważać, żeby nasze działania nie były natrętne, ale jeśli wszystko przemyślimy dobrze, to może być bardzo opłacalne inwestycja. Ja sama korzystam z usług serwersms.pl/ Obsługa Panelu Klienta, jest prosta, a koszty niewielkie (za jednego smsa płacę tylko 0,03zł!) Jak dla mnie - świetny sposób na prowadzenie choćby newslettera odnośnie naszych promocji itp. Zresztą, na ich stronie mozecie znaleźć opis przykładowych zastosowań, nie tylko dla branży handlowej (dla mnie to była ciekawa lektura ;)).
    • magnol.ka Re: Promocja twojej Firmy w internecie 11.10.14, 15:32
      używam programu, który automatycznie dodaje do katalogow
    • portbiznesu Re: Promocja twojej Firmy w internecie 25.06.15, 15:14
      Słabej jakości Page Rank posiada ten katalog, już nie mówiąc o Page Authority. Nie polecam, nic wartościowego jeśli interesuje Cię promocja firmy w internecie, to zgłaszaj się do specjalistów.

Pozdrawiamy - Agencja marketingowa w Warszawie
    • ains Re: Promocja twojej Firmy w internecie 27.06.15, 21:27
      ogólnie mając firmę, zeby się rozwijać to baza danych jest nieodłącznym elementem. Spis rekordów, które umożliwią nam łatwiejsze kontakty z innymi, bo nie trzeba szukac w sieci wszystkiego, albo czekac na polecenie u znajomych znajomego.
    • dudu666 Re: Promocja twojej Firmy w internecie 14.01.16, 10:20
      Można też wziąć udział w konkursie jest taki na blogi firmowe dla producentów

bruxer.wordpress.com/najlepsze-blogi-producentow/
    • ne-n Re: Promocja twojej Firmy w internecie 27.03.16, 11:46
      Dobrym rozwiązaniem jest serwersms.pl - marketing mobilny cieszy się teraz dużą popularnością, zważywszy na to, że większość z nas posiada smartfona. System serwersms można skonfigurować ze swoją stroną internetową, ma przyjazny panel, koszty nie są wysokie, także według mnie warto spróbować wdrożyć takie działania.
      • Gość: andrzej m. Re: Promocja twojej Firmy w internecie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.17, 13:27
        wydaje mi się ze najlepiej postawic na pozycjonowanie stron. Dodatkowo dobrac jakis serwis społecznosciowy. Tak bedzie chyba najskuteczniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka