izabella80ff 26.01.14, 13:17 Potrzebuję dobrego programu księgowego dla mojej firmy. Z jakich korzystacie i który warto zakupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialewak Re: Księgowosć w firmie 29.01.14, 15:25 W swojej firmie korzystamy z programu Lefthandu, Pełna Księgowość. Można go przetestować przez 35 dni za darmo i przekonać się czy spełnia Twoje wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_b_undy Re: Księgowosć w firmie 06.05.14, 14:48 marialewak napisał(a): > W swojej firmie korzystamy z programu Lefthandu, Pełna Księgowość. Można go prz > etestować przez 35 dni za darmo i przekonać się czy spełnia Twoje wymagania. Ja też korzystam z lefthanda. Co prawda ich mniejsze programu nie mają w necie jeszcze tyle opinii co Pełna Księgowość, ale z czystym sumieniem polecam. Ja po pierwszych testach się zdecydowałam i nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka6156 Re: Księgowosć w firmie 20.11.14, 11:57 to też zależy czym konkretnie zajmujesz się do podatku dochodowego, leasingu finansowego, rezerw na zobowiązania, odpisów na zapas to sprawdza się 24ivalue.pl, to ekspercki system, przed skorzystaniem można sprawdzić bezpłatną wersję demo. Najważniejsze jest to, że system pracuje jak ekspert i dokładnie prowadzi, dobrze sprawdza się też do sprawdzenia własnych wyliczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
ifirma Re: Księgowosć w firmie 13.02.14, 13:10 Cześć, izabella80ff. Jeśli nadal poszukujesz programu księgowego dla Twojej firmy, to może warto pomyśleć o księgowości internetowej? Zarządzasz swoimi dokumentami z telefonu lub komputera, system automatycznie księguje Twoje dokumenty, więc nie ma mozliwości błędu, sami wysyłamy za Ciebie deklaracje... Co Ty na to? Możesz przetestować u nas przez 3 miesiące za darmo program do księgowości internetowej i sprawdzić, czy program Ci odpowiada. Nasi księgowi z chęcią ze wszystkim Ci pomogą. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria109 Re: Księgowosć w firmie 28.03.14, 14:59 Witam serdecznie - jeśli o program chodzi, to zależy czy ma on być dla KPiR czy KH. Optima i eNova są OK, dla uproszczonej księgowości jest też Mała Księgowość Rzeczpospolitej. Warto czasem rozejrzeć się po rynku lokalnym, czy nie ma autorskich programów, które są warte uwagi, np. KSP Logotech na Śląsku. A jeśli chodzi u księgowość internetową to z całą pewnością mogę polecić aplikację Saldeo, która integruje się chyba ze wszystkimi programami księgowymi na rynku. Daje dostęp on-line dla klienta: ma on wgląd w historię rozliczeń księgowych, archiwum dokumentów oraz program do wystawiania faktur/ rachunków, które potem łatwo i szybko importuje się w programie księgowym, na którym pracuje biuro. Mam nadzieję, że trochę pomogłam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
exfrom Re: Księgowosć w firmie 09.05.14, 19:21 izabella80ff napisał(a): > Potrzebuję dobrego programu księgowego dla mojej firmy. Z jakich korzystacie i > który warto zakupić? Mała Księgowość - to całkiem przyzwoity program i bardzo go Tobie polecamy. http://kancelaria-expert.pl Odpowiedz Link Zgłoś
poradnik.wfirma.pl Re: Księgowosć w firmie 13.02.15, 10:57 To jeszcze dorzucimy kompleksową platformę księgowości internetowej wfirma.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
konczynk Re: Księgowosć w firmie 30.07.20, 12:27 ja mogę śmiało polecić program księgowy enova. Naprawdę jeden z lepszych jakie są dostępne na rynku moim zdaniem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księgania Re: Księgowosć w firmie IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.21, 20:37 To ja polecę enova365 jako oprogramowanie zdecydowanie podążające za zmianami w prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiegania Re: Księgowosć w firmie IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.21, 20:40 Polecam dla małych i dużych firm i biur rachunkowych skorzystać ze sprawdzonych rozwiązań. Na naszym rodzimym rynku zecydowanie prym wiedzie enova365 Odpowiedz Link Zgłoś
m.czarneckaa Re: Księgowosć w firmie 26.03.22, 11:47 Myślę, że w przypadku prowadzenia działalności lepiej sprawdzi się korzystanie z usług dobrego księgowego lub biura rachunkowego. Mogę polecić biuro, z którego korzystam we Wrocławiu. Zespół specjalistów z FajnyKsięgowy pomógł mi wprowadzić nowe rozwiązania usprawniające obieg dokumentów oraz zoptymalizować koszty mojej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś