Dodaj do ulubionych

Program do małej księgowości - prośba o pomoc

IP: *.timplus.net 04.12.14, 20:48
Witam serdecznie, szukamy z żoną względnie taniego oprogramowania do prowadzenia rozliczeń. Niestety, zawiedliśmy się na tych darmowych próbkach. Czy ktoś korzystał może z Sage Symfonia? Bratowa zajmuje się księgowością i u nich w firmie z tego korzystają od dłuższego czasu. Twierdzi, że to solidne narzędzie dla niewielkich firm i że raczej nie znajdziemy nic w podobnej cenie, co zarazem mogłoby konkurować pod względem jakości (jak patrzę, wychodzi coś około 80 zł miesięcznie). Mówi, że poszukiwaniem darmówek powinniśmy dać sobie spokój i lepiej zainwestować w produkt komercyjny, ale sprawdzony. jak mówię - potrzebujemy tego do uproszczonej księgowości, a więc bez szaleństw. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • zarmak Re: Program do małej księgowości - prośba o pomo 05.12.14, 10:27
      Jeśli księgowa poleca, to nie ma co, a 80 zł miesięcznie, to bardzo rozsądna stawka :)
    • Gość: Joanna Re: Program do małej księgowości - prośba o pomo IP: *.torun.mm.pl 26.01.15, 14:52
      Witam serdecznie.
      Do uproszczonej księgowości polecam Małą Księgowość Rzeczypospolitej, koszt 59zł na rok i jest tam wszystko co trzeba, łącznie z płacami i środkami trwałymi.
      Używam go od 2006 r i jest super.
      Od roku księguję również w Symfonii, też mi się podoba ale do pełnej księgowości jak np. w sp. z o.o.
      Pozdrawiam.
      • Gość: weewqrm Re: Program do małej księgowości - prośba o pomo IP: *.205.243.185.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.11.16, 13:47
        ja też używam do prowadzenia swojej księgowości Mała Księgowość rzeczpospolitej. Polecam przy małych działalnościach
    • ja_cekk Re: Program do małej księgowości - prośba o pomo 05.11.15, 13:39
      Tanie podróbki zazwyczaj się nie sprawdzają. Tym bardziej że księgowość w firmie to dość poważna kwestia i tutaj nie można sobie pozwolić na jakieś niedopatrzenia. Ja osobiście u siebie w firmie korzystam z Symfonii i myślę że to jest bardzo dobry program do tego żeby samemu prowadzić sprawy rachunkowe firmy. W razie gdy nie jesteśmy pewni siebie można na początku dokupić oferowaną gwarancję do produktu gdzie mamy nieograniczoną możliwość korzystania z porad specjalistów SAGE. No i cena wg mnie też nie jest wygórowana, także powinniście być zadowoleni.
    • dariuso4 Re: Program do małej księgowości - prośba o pomo 18.11.15, 21:46
      moją firmę rozliczam z programem Superksięgowa, jest prosty w obsłudze, ma m.in. bieżącą weryfikację statusu podatnika VAT, przypomina o terminach skradania deklaracji. Działa po zalogowaniu, wiec biuro mam pod ręką
    • joanela Re: Program do małej księgowości - prośba o pomo 05.07.16, 10:46
      Mam nadzieję że zdecydowali się Państwo jednak na Małą Księgowość Rzeczpospolitej, bo jest tego warta. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka