ulekhyr 08.02.16, 16:20 Chodzi o spółkę z o. o. zatrudniającą kilkudziesięciu pracowników. Jak się do tego zabrać od strony formalno - prawnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.emik Re: Sprzedaż firmy 09.02.16, 21:19 Sama sprzedaż udziałów to formalność - oczywiście notarialnie, później aktualizacja w KRS, GUS, US, zapewne w ZUS. Ale najpierw trzeba chętnych znaleźć :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.walik1 Re: Sprzedaż firmy 16.04.19, 11:58 Jeżeli chodzi o sprzedaż firmy/spółki. Proponuje zlecić to fachowcom. Ja też myślałem że sam sobie z tym poradzę wraz z moim prawnikiem. Ale jak się okazało to szło mi ciężko. Zajmuje to masę czasu i energii. Znajomy polecił mi tą firmę rsq-associates.pl/sprzedaz-firmy-produkcyjnej-uslugowej/. I cały proces przeprowadzili sprawnie i perfekcyjnie. Począwszy od przygotowania oferty sprzedaży poprzez znalezienie odpowiedniego inwestora a skończywszy na zrealizowaniu transakcji. Reasumując spokojnie mogę ich polecić Odpowiedz Link Zgłoś
spiritfarer_20 Re: Sprzedaż firmy 11.09.24, 10:34 Zakładam, że temat już nieaktualny, ale może będzie tu ktoś szukał pomocy w tym temacie. Szczerze polecam firmę, która pomaga przedsiębiorcom przebrnąć przez sprzedaż firmy od A do Z :) - sprzedaj-firme.pl Odpowiedz Link Zgłoś