Dodaj do ulubionych

meble do biura

IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.17, 15:35
Sklep internetowy z meblami biurowymi.
krzesła, fotele, biurka, szafki, regały, itp.
Cena producenta.

www.officemarket.com.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Retro64 Re: meble do biura IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.17, 16:54
      szukam fotela kubełkowego do do kawiarenki - jaka cena?
    • maxiqueen Re: meble do biura 25.01.18, 22:22
      Warto też pomyśleć o ściankach działowych do biur. Mogą pomóc w dobrym zaprojektowaniu pomieszczeń pracowniczych. Z polecanych firm które znam, mogę podać Sowana.
    • qworum Re: meble do biura 28.02.19, 14:25
      Ja akurat z doświadczenia wiem, że na początku to lepiej jest pracować na takich meblach jakie są najtańsze. Tym bardziej jeśli wynajmuje się biuro. Ja swoje pierwsze meble to miałem takie standardowe. zresztą biuro wynajmowałem od CitySpace wiec nie musiałem się martwić o takie rzeczy jak szafki itp. Za to teraz urządzając już kupione na firmę miejsce wybieram takie pasujące do mojej działalności i do firmy. A na początek to byle taniej.
    • skyfall001 Re: meble do biura 25.03.19, 07:54
      Jak szuka się mebli do biura to chyba wypadałoby po prostu przejrzeć dostępne oferty? To byłoby szybciej niż pytanie się na forum
    • rrafi Re: meble do biura 03.04.19, 10:55
      ale że ten sklep polecasz czy pytasz o niego?
    • logistykapl Re: meble do biura 28.04.19, 07:59
      wysyłacie za granicę?
    • 101lulilaj90 Re: meble do biura 21.11.19, 08:54
      Jeśli są wśród was osoby, które chcą uniknąć wnętrz nudnych i bez wyrazu, wówczas powinni zajrzeć na tę stronę, link. Znajdziecie tu pomysły na aranżację wnętrz przeznaczonych na biuro i gabinet, z zastosowaniem mebli antycznych. Nadają one wnętrzu niebywałego ciepła i nietuzinkowego wyrazu.
    • sabitracz Re: meble do biura 31.12.19, 11:12
      Równie bogatą ofertę znalazłam na stronie www.bemondi.pl/przeznaczenie/meble-biurowe/ Bardzo efektowne, stylowe i solidne meble.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka