Gość: zainteresowany IP: *.devs.futuro.pl 11.01.05, 16:08 widzę że od jakiegos czasu konsekwętnie jakos tam działasz w Krakowie, jesli nie sa to czcze słowa, to moze pochwaliłbyś sie tym na forum - mam pewne podstawy , by sądzic , że.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: do adam.67 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:38 że wykorzystuje naiwnych do podsyłania pomysłów? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: do adam.67 11.01.05, 16:48 Gość portalu: w napisał(a): > że wykorzystuje naiwnych do podsyłania pomysłów? e, nie, byłbym skończonym frajerem licząc na to, że ktokolwiek "podeśle pomysły" a ja je po prostu wykorzystam. Jak ktoś niejeden raz zauwazył na tym forum, ktoś kto ma tzw. pewniaka, to na pewno nie podzieli się informacją, tylko sam będzie z niej korzystał. A mnie chodzi o współpracę i to bynajmniej nie z "naiwnymi" ;-) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: do adam.67 11.01.05, 16:45 no działam, myślę o różnych rzeczach, ale nie rozumiem co to znaczy że "pewne podstawy by sądzić"??? to zarzut czy zaproszenie do dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: do adam.67 IP: *.devs.futuro.pl 11.01.05, 21:02 a jak myslisz? podaj choć 2, 3 rzeczy z zakresu twojej działalności, a ja uchylę rabka tajemnicy kim jestem i o co mi chodz Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: do adam.67 12.01.05, 08:24 ależ oczywiście podam, podam, ale serdecznie zapraszam na priv, jeśli można (no bo jak chodzi o rąbek tajemnicy), jestem do dyspozycji. pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś