Dodaj do ulubionych

TO MOJ POMYSL NA INTERES NAPISZCIE CZY DOBRY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:18
WPADLEM NA POMYSŁ ABY HANDLOWAC NA TARGU I STWORZYC JEDYNE W SWOIM RODZJU
STOISKO(TAK MI SIE WYDAJE JAK SIE MYLE TO NAPISZCIE.A WIEC POSTANOWIŁEM ZE
BĘDE HANDLOWAC PRZYPRAWAMI,HERBATAMI I KAWAMI SWIATA (NA WAGĘ.MYSLIE ZE
BEDZIE TAKIE STANOWISKO PRZYCIĄGAJACE.CHCE STWORZYC SWOISTY KLIMAT A JAK
DOBRZE PUJDZI TO OTWORZYC JAKIS MALY PRZYTULNY SKLEPIK.JAK MYSLICE DOBRY
POMYSŁ.INTERESUJĄ MNIE WASZE OPINIE CZEKAM
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: TO MOJ POMYSL NA INTERES NAPISZCIE CZY DOBRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:07
      Biznes na bazarku, to przygoda naprawdę dla twardzieli! Może zacznij wiosną,
      żeby Ci przed zimą na ten sklepik starczyło. Wydaje mi się jednak, że tam nie
      chodzą ludzie z wielkimi wymaganiami, którzy by się delektowali różnymi
      odmianami kawy czy herbaty. No ale nakład finansowy nie jest duży, w razie
      czego resztki opchniesz znajomym. Od czegoś trzeba zacząć.
    • Gość: CODI Re: TO MOJ POMYSL NA INTERES NAPISZCIE CZY DOBRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:47
      Każdy sposób jest dobry na swój sposób, tak jak powiedział poprzednik
      podejżewam że twoja docelowa klientela nie chodzi na bazarki po takie żeczy.
      Przy dobrej lokalizacji może było by to rentowne ale i tak nie liczył bym na
      kokosy. Ale najważniejsze to generować pomysły, zawsze kiedyś można trafić
      na ten właściwy. Po drugie trzeba się w między czasie dokształcać na własną
      rękę aby jak się trafi okazja umieć umiejętnie ją wykorzystać.

Pozdrawiam i życzę Ci dużo sukcesów.
      CODI.
    • Gość: Didi Re: TO MOJ POMYSL NA INTERES NAPISZCIE CZY DOBRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:58
      witam

bez urazy, ale pomysl chybiony. Herbatki, kawy na wage, to nie dla rencistow,
      (wiekszosc wlasnie tam chodzi). To nie jest produkt dla masowego klienta.:-(
      lepiej zastanow sie na sprzedaz swiezych produktow jakiejs piekarni. wtedy
      mysle to wypali, no i bedzie obrot. A jak to zrobisz, to daj znac, wstawie do
      ciebie dwa produkty z kuchni regionalnej z podlaskiego, produkty ktore naprawde
      dobrze chodza.
    • Gość: x Re: TO MOJ POMYSL NA INTERES NAPISZCIE CZY DOBRY IP: *.chello.pl 18.01.05, 18:07
      u mnie w miescie na bazarze jest takie stoisko i prosperuje
      glownie herbaty owocowe( takie z suszonymi owocami)
    • warium Re: TO MOJ POMYSL NA INTERES NAPISZCIE CZY DOBRY 18.01.05, 18:17
      Nie będziesz wiedział jeżeli tego nie zrobisz.
      Sam pomysł jest ważny ale potem wykonanie i konsekwencja.... też
      Cóż mogą poradzić Ci ludzie żyjacy w innych regionach. Pomysł jest typowo
      lokalny, tzn zawężony do najbliższego otoczenia.
      Zbierz informacje wśród najbliższych znajomych. Może zrób sondę wśród klientów,
      którzy kupują na bazarze ????
      Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: TO MOJ POMYSL NA INTERES NAPISZCIE CZY DOBRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:00
        Uwazam ze pomysl nie jest zly, sama mam firme /co prawda zupelnie inna branza -
        turystyka/ ale pamietam jak zaczynalam ; wiele osob nie wrozylo mi sukcesu, a
        ja wierzylam w to co robie i sie oplacilo.
        Zycze wytrwalosci i sukcesu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka