Gość: Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:52 A gdzie to można zamówić ? Bo jestem zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meg Re: Zarobić na odchudzaniu IP: 217.149.249.* 17.05.05, 10:13 www.lifeline.pl polecam. to rzeczywiscie dziala!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Zarobić na odchudzaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:30 Dzięki za namiar. W końcu sie wezme za siebie nie bawiać się w kucharza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kraszpl Re: Zarobić na odchudzaniu 17.05.05, 10:33 Ja wyprobowalam i musze przyznac, ze procz tego, ze dobrze sie czuje i schudlam :) to pierwszy raz od dawna jem regularnie a mialam straszny z tym klopot przez moj tryb zycia, czyli calkowity brak czasu :(. No i trzeba przyznac, ze jedzenie smaczne i serio lekkie a nie jakas tragedia, na ktora jestem uczulona tj. mam straszny problem z konserwantami i wzmacniaczami smaku i zapachu i jedzenie na miescie czesto konczy sie dla mnie totalnym zlym samopoczuciem :(. Jem jedzenie z lifeline i nie mialam jeszcze takich klopotow :) no i udalo sie pozbyc pare kg :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zarobić na odchudzaniu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:54 Dzięki za linka! Zamówiłem na jutro i przekonamy się czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kraszpl Re: Zarobić na odchudzaniu 17.05.05, 10:26 Strona www.lifeline.pl i telefon (22)8551365. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Zarobić na odchudzaniu IP: 212.160.138.* 17.05.05, 10:27 no właśnie gdzie zamówić, nigdzie nie ma takiej firmy-ani w internecie, ani w biurze numerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbat Silownia albo zdrowie - wybor nalezy do ciebie IP: *.taeu.com 17.05.05, 10:47 Ja zrzucilem 11 kilo ale zajelo mi to 12 miesiecy na silowni. Jeszcze chcialbym 2-3 kilo i bedzie w przyzwoitych widelkach (180 cm,, 76 kg, 31 lat) Chyba cos przekonsze i sprawdze jak to dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okt Re: Silownia albo zdrowie - wybor nalezy do ciebi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:06 Przekonsz, a jeszcze lepiej: przekąś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Zarobić na odchudzaniu IP: 81.210.87.* 17.05.05, 11:07 Znam, znam :-) Ja tez probowalam,a wlasciwie to zamawialam kilka razy. Nie wiedzialam,ze dietetyczne jedzenie moze byc takie roznorodne. Oni maja kilka menu i naprawde smaczne jedzonko - zaskakujaco! Do tego dietetyczne :-)Przekalkulowalam koszty i w sumie zamiast chodzic po knajpach i jesc po pracy o dziwnych porach wole zamawiac. Trzeba chudąć - idze lato! polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzien Nie wiedzialem ze komentarze tez sa sponsorowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:14 :) Odpowiedz Link Zgłoś