Dodaj do ulubionych

Producent tkanin bawełnianych

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.09.02, 11:51
Poszukuję producenta tkanin w 100% bawełnianych, któremu mogłabym zlecić do
prosukcji własne wzory. Ilość poszczególnego materiału jednorazowo na pewno
nie powinna przekraczać kilkudziesięciu metrów. Czy ktoś jest chętny?
Obserwuj wątek
    • seweryneczek Re: Producent tkanin bawełnianych 28.12.16, 17:59
      odwiedzając ten sklep byłem bardzo zadowolony z wielkiego wyboru tekstylii domowych co wybrałem sobie odpowiednie rzeczy które mi się podobały co obsługa pomogła mi wybrać z czego się ucieszyłem co polecam wszystkim zainteresowanym bo naprawde warto.
    • seweryneczek Re: Producent tkanin bawełnianych 30.12.16, 14:47
      Gość portalu: Szpulka napisał:

> Poszukuję producenta tkanin w 100% bawełnianych, któremu mogłabym zlecić do
      > prosukcji własne wzory. Ilość poszczególnego materiału jednorazowo na pewno
      > nie powinna przekraczać kilkudziesięciu metrów. Czy ktoś jest chętny?
    • seweryneczek Re: Producent tkanin bawełnianych 30.12.16, 16:02

odwiedzając ten sklep byłem bardzo zadowolony z wielkiego wyboru tekstylii domowych co wybrałem sobie odpowiednie rzeczy które mi się podobały co obsługa pomogła mi wybrać z czego się ucieszyłem co polecam wszystkim zainteresowanym bo naprawde warto.
    • seweryneczek Re: Producent tkanin bawełnianych 30.12.16, 16:03
    • r.emik Re: Producent tkanin bawełnianych 14.03.17, 16:38
      Temat stary, ale rynek od tamtego czasu raczej się nie zmienił, więc żeby się opłacało to pewnie dla większych ilości należałoby zamówić w Chinach, albo innym azjatyckim państwie...
      ----------
      automatyka i napędy do bram

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka