Dodaj do ulubionych

Załamka w moim lumpeksie

IP: 83.168.106.* 25.10.05, 23:30
Witam!
Czy ktoś z Was też ma kłopoty z handlem w lumpeksie? U mnie się właśnie
pojawiły.Mam nadzięję że przejściowe......niestety spadek sprzedaży jest tak
duży że boję się że nie dam rady tego dłużej ciągnąć. Proszę osoby z tej
branży o kilka uwag abym miała jakiś punkt odniesienia.
Pozdrawiam,
E.
Obserwuj wątek
    • Gość: bart Re: Zal/amka w moim lumpeksie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 08:44
      niewiem czy cie pociasze ale umnie tez doslownie zalamka gdyby jeszcze towar byl lepszy
      • Gość: maszka Re: Zal/amka w moim lumpeksie IP: *.toya.net.pl 26.10.05, 21:21
        Jak ma się handel nie załamać ,skoro w ostatnim okresie powstały na każdej
        ulicy przynajmniej trzy lub cztery nowe sklepy i każdy ma nadzieję że zarobi
        duże pieniądze ,a prawda jest zupełnie inna .Ludzie chcą dzisiaj towar firmowy
        najlepiej żeby był prosto z ostatniej kolekcji firm z najwyższej półki i gdyby
        kosztował grosze.A to jest niestety niemożliwe .Takiego towaru jest niestety
        mało i w hurtowniach coraz droższy.Jak dzwonię po hurtowniach i dowiaduję się
        że lepsze rzeczy kosztują od 40 do 60 zł za kilogram to zastanawiam się czy
        dzwonię do hurtownii czy do jakiegoś sklepu. powoli sklepy z odzieżą używaną
        zamienią się w butiki na rynku zostaną tylko największe i najsilniejsze które
        same sprowadzają towar lub mają bardz dobrego dostawcę.
        • Gość: Ewa Re: Zal/amka w moim lumpeksie IP: 83.168.106.* 27.10.05, 19:18
          Witam!

Totalna załamka.
          Ludzie w tym tygodniu wolą znicze niż ciuchy....
          • intergral Re: Zal/amka w moim lumpeksie 28.10.05, 22:25
            Moze przed swietami bedzie lepiej, a moze dodatkowo solidne i tanie polskie buty zimowe, polary, czapki, rekawiczki /najlepiej kolorowe chinskie po 10 na stadionie, a po 20 u ciebie;-)/, szaliki, reczniki, prosta solidna bielizna pomoga w interesie. W sklepach mozna znalesc adresy na opakowaniach. Troszke nowego polskiego towaru nie zaszkodzi. Na dodatkach mozna niezle zarobic. Muszisz rozszerzyc asortyment bo sam ciuchlad to juz chyba troszke za mało.

powodzenia
            • liowa Re: Zal/amka w moim lumpeksie 30.10.05, 21:54
              Nie chcę nikogo załamywać,ale przed świętami będzie tylko gorzej.Ludzie kupują
              wtedy jedzenie,nowe rzeczy na prezenty , a szmatexy stoją wtedy
              puste.Handlowałam tym 15 lat ,więc wiem co piszę.Współczuję wszystkim.Ludzie
              ganiają w dni dostawy od sklepu do sklepu i wybierają co lepsze ciuchy, a resztę
              trzeba mocno przeceniać żeby cokolwiek odrobić.
    • Gość: lump Re: Załamka w moim lumpeksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:38
      Witam,

nie wszystkie lumpeksy cienko przęda :)

Dwie najważniejsze rzeczy:
      - bardzo dobry towar od bezpośredniego importera.
      - odpowiedni marketing

Pozdrawiam
      Andrzej
      (app3@op.pl)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka