Dodaj do ulubionych

czy hurtownia odzieży używanej to dobry pomysł?

06.11.05, 21:47
Myślę nad otwarciem hurtowni odzieży używanej. Chciałabym sprowadzać ją
bezpośrednio z NIemiec, austrii lub szwajcarii, czytałam, że są tam sortownie
odzieży, które wysyłają rzeczy na eksport, także do polski. Czy znacie kogoś,
kto kupuje bezpośrednio z tych sortowni? Znam bardzo dobrze jezyk niemiecki,
ale nie mam kontaktów. co w ogóle myślicie o tym pomysle?
Obserwuj wątek
    • korneliap Re: czy hurtownia odzieży używanej to dobry pomys 07.11.05, 08:23
      teraz w modzie jest odziez angielska wiec najlepsza by byla taka hurtownia
      • Gość: baca Re: czy hurtownia odzieży używanej to dobry pomys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:48
        Witam.Zamierzam otworzyć sklep z odzieżą używaną.Myślałem na kupnem w
        Niemczech,mam pewne adresy(chociaż nie są one sprawdzone),ale zawsze lepsze to
        niż nic.Jeżeli chcesz porozmawiać to napisz na maila baca757@wp.pl
        Pozdrawiam :)
    • Gość: Alicja Re: czy hurtownia odzieży używanej to dobry pomys IP: 64.122.133.* 08.12.05, 00:27
      Moim zdaniem otwarcie takiej hurtowni to dobry pomysl,mam do ciebie propozyjcie
      (odziez amerykanska sortowana) napisz na uval@poczta.fm
      • Gość: liowa Re: czy hurtownia odzieży używanej to dobry pomys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 09:42
        Jak ktoś chce sprowadzać odzież z Niemiec to niech lepiej da mnie te pieniądze ,
        zrobie z nich użytek np. kupię dzieciom potrzebne rzeczy.Tak piszę ponieważ znam
        bardzo dobrze towar niemiecki, handlowałam nim długie lata i wiem, że to co
        teraz Niemcy wyrzucają nadaje się jedynie na czyściwo.Zapewniam,że to stracone
        pieniądze.Kto nie wierzy niech ryzykuje, ale ja naprawdę nie mam w tym interesu
        żeby was straszyć.Sprowadzałam z mężem swego czasu całymi tirami, nieraz
        płakałam z przerażenia jakie są straty.
        • Gość: kama Re: czy hurtownia odzieży używanej to dobry pomys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:24
          To prawda ,prowadzę sklep z odzieżą używaną i kupuję tylko towar angielski i
          włoski.Niemiecki nadaje się tylko to wyrzucenia.
          • Gość: zuz13 do Kamy IP: *.gdynia.mm.pl 09.12.05, 19:11
            HEJ, Kama, mam pyt skąd bierzesz włoską??
            pzdr
            • Gość: baca Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:16
              Dużo czytam na temat odzieży używanej.Z tego co zauważyłem to dużo ludzi
              narzeka na jakość odzieży sprowadzanej z Niemiec więc definitywnie
              zrezygnowałem z tej opcji zakupu,mimo tego że Niemcy są blisko.Zastanawiam się
              teraz nad odzieżą z Włoch ponieważ większość naszych,,lumpików" sprzedaje
              odzież z już wcześniej wspomnianych Niemiec,Anglii i Skandynawi.Znalazłem pewne
              Włoskie firmy które oferują swoją odzież(oczywiście w Włoszech).Dlatego mam
              prośbę do ludzi którzy mają wiedze na temat jakości odzieży Włoskiej,aby
              podzieliły się swoimi spostrzeżeniami.Nie proszę o podanie adresów hurtowni,bo
              to Pństwa indywidualna sprawa,a jedynie o wrażenia dotyczące jakości.Chyba dużo
              ludzi jest zainteresowanych tego typu odzieżą.Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka