markus2312 01.12.05, 19:51 szukam osob z ciekawym pomyslem, ktore nie maja srodkow lub poszukuja wspolnika ,tylko powazne oferty prosze , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOŚĆ Re: ZAINWESTUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 00:54 Mam pomysł potpatrzony u kilku ludzi robiących "kokosy" na bardzo prostej, nieryzykownej działalności. Okres obrotu pieniądza około jednego roku, zysk po opodatkowaniu 30-60%. Każda złotówka włożona jest do wyjęcia, więc nie ma ryzka utopienia pieniędzy. Potrzeba na uruchomienie 500 tys. zł. Jak zabezpieczyć się przed podebraniem pomysłu przedz potencjalnego wspólnika ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liowa Re: ZAINWESTUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 09:46 Też szukam,najwiekszy problem to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
markus2312 Re: ZAINWESTUJE 02.12.05, 11:47 napisz prosze jaka kwote jestes sklonny zainwestowac, jeden pomysl juz mam, ale potrzeba sporej kwoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizneswoman Re: ZAINWESTUJE IP: *.pools.arcor-ip.net 02.12.05, 11:20 Ja tak samo szukam ewentualnie kompetentnej osoby do otwierania interesu. Jako pomysl mam 1) kawiarnie z piekarnia w jednym 2)restauracje sushi 3) restauracje w stylu staropolskim, goralskim 4)przedszkole/zlobek prywatny z nauka jezykow obcych itp. Miasta, miejsce itd. mozna omowic. ffm8011@yahoo.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sellio Re: ZAINWESTUJE IP: *.sanetja.pl 03.12.05, 11:40 A ja wszystkim Wam polecam serwis www.szukam-inwestora.com To bardzo fajne miejsce gdzie spotykają się idee z pieniędzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
salem7 Re: ZAINWESTUJE 11.12.05, 03:03 heh.. a ja tu raz spotkałem sie z takim inwestorem.. porozmawiałem.. dałem dosyć dobry zarys "własnej roboty biznes plan".. i gość sobie otworzył interes... - a ja nawet nie mam pracy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: ZAINWESTUJE 06.12.05, 15:59 aha, dopiero teraz zauważyłem pod jakim nikiem występuję - prosze się nie sugerować, to raczej przekorna ksywka :) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia994 Re: ZAINWESTUJE 10.12.05, 18:46 Ja mam pomysł, chyba dobry. Szyjcie szmaty>!!! Odpowiedz Link Zgłoś