Gość: adekk IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.12.06, 20:24 witam, jaki sklep internetowy radzicie otworzyc? mysle cos o auto alarmach ia czesciach do komputere? lub auto czesci i alaramy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja7 Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 23:19 chyba sam musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david561@wp.pl Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:04 A jakimi środkami dysponujesz? Czy znasz się na autoalarmach? CZy masz dobre dojścia do hurtu? Na te i na wiele innych pytań należy sobie odpowiedzieć, przygotować dobry plan marketingowy, wypozycjonowac towar itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek84 Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:58 Nom... na prawdę rzeczowe forum. Szczerze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jaki sklep internetowy? IP: *.autocom.pl 01.02.07, 16:22 Zobacz tutaj: www.auto-moto.sklep.pl Niecałe 600 zł i masz sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś
artremi Re: jaki sklep internetowy? 18.12.06, 22:47 Ja mam nieco inne pytanie: czy mozecie polecic osobe ktora projektuje sklepy internetowe? Chce rozwazyc rozne bazy danych i technologie.... Bede miala ok 200 produktow na start, ale chce miec mozliwosc na ok 1000 produktow. Takze bedzie mnie interesowalo przykmowanie kart platniczych. dziekuje z gory! -Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: jaki sklep internetowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:53 www.sote.pl www.i-store.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio wielkich wymagań nie masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:46 tyle potrafi każdy sklepik za free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 02:38 Litosci tylko nie sote.pl! Tego sie nei da wypozycjonowac w wyszukiwarkach. Tu masz link do forum o e-biznesie - ebiznesmeni.pl/index.php Ludzie tam odpowiedzą na każde pytanie związane z e-biznesem. Sam sprawdziłem i pomogli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja7 Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:34 dlaCZEGo nie sote? tyle sklepow na ich oprogramowaniu działa ;-) Nie strasz, bo ja zamierzam zakupić właśnie sote! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 00:46 Fajny link, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
zapalony-podroznik Re: jaki sklep internetowy? 05.01.07, 00:53 A no... tez sie zarejestrowalem... :) Dzieki za cynk! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelt19801 Re: jaki sklep internetowy? 01.02.07, 10:58 Jak już otworzysz sklep to zapraszamy do współpracy Czym jest pozycjonowanie stron Najskuteczniejszą - formą reklamy w internecie. Reklamą – w najbardziej dynamicznie rozwijającym się kanale dystrybucji – internecie. Wyprofilowaną – docierającą wprost do konkretnego klienta. Tanią – w porównaniu do innych sposobów reklamy firmy, produktów i usług. Jesteśmy Sp. z o.o. z wieloletnim doświadczeniem w pozycjonowaniu Ceny już od 300 zł za kwartał, czyli 100 zł/msc Liczne dodatki do usługi, 3 miesięczne umowy inter7net.pl SKUTECZNE POZYCJONOWANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio spie.rd.alaj spamerze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:50 proponuję poszukać poważnych firm zajmujących sie pozycjonowaniem, nić dać utopić stronę kolesiom, którzy o klienta walczą na forach he he pamiętaj, że jak ci spieprzą stronę to potem truuuuuuuuudno i o wiele drożej wszystko wyprostować; nie daj się wyrolować leszczom! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek813 Re: spie.rd.alaj spamerze :) 11.02.07, 20:10 Dokładnie! Pozycjkonowanie to poważna sprawa. Zarejestrowałem się na tym forum ebiznesowym, co ktoś wyżej podał i popadałem w jakieś kompleksy. Widać, ze ludzie znają się na rzeczy. Co do sote to nie wiem - to jest chyba płatne. Lepiej jest wykorzystać darmowy skrypt na Oscommerce. Zreszta sam poszukaj na tamtym forum Odpowiedz Link Zgłoś
tomek813 sprawdź firme! 11.02.07, 20:49 Wracajac jeszcze do pozycjonowania! Jak na prawde chcesz znaleźć firmę, która umie to robić, to wpisz dla przykładu: www.google.pl/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B2GGGL_enPL177&q=pozycjonowanie+stron+krak%C3%B3w www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1B2GGGL_enPL177&q=pozycjonowanie+stron+warszawa&btnG=Szukaj&lr= albo samo pozycjonowanie stron: www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1B2GGGL_enPL177&q=pozycjonowanie+stron&btnG=Szukaj&lr= I wybierz firmę, która jest u góry w indeksie, a nie w boksach reklamowych na innym tle. Wtedy bedziesz mial pewność, że to dobra firma, bo sama siebie umiała wypozycjonowac. Prawdopodobnie taka firma nie bedzie super tania, ale jak chcesz dobrej jakosci buty to tez nei idziesz na targ, tylko do porzadnej firmy. Tu jest to samo - oczywiście mozesz też zlecić komuś z Allegro pozycjonowanie za 5 zł - -hehehe! ;) Powodzenia, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś