Dodaj do ulubionych

jaki sklep internetowy?

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.12.06, 20:24
witam, jaki sklep internetowy radzicie otworzyc? mysle cos o auto alarmach ia czesciach do komputere? lub auto czesci i alaramy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja7 Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 23:19
      chyba sam musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie
      • Gość: david561@wp.pl Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:04
        A jakimi środkami dysponujesz? Czy znasz się na autoalarmach? CZy masz dobre
        dojścia do hurtu? Na te i na wiele innych pytań należy sobie odpowiedzieć,
        przygotować dobry plan marketingowy, wypozycjonowac towar itp.
      • Gość: Krzysiek84 Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:58
        Nom... na prawdę rzeczowe forum. Szczerze polecam :)
      • Gość: gość Re: jaki sklep internetowy? IP: *.autocom.pl 01.02.07, 16:22
        Zobacz tutaj:
        www.auto-moto.sklep.pl

Niecałe 600 zł i masz sklep :)
    • artremi Re: jaki sklep internetowy? 18.12.06, 22:47
      Ja mam nieco inne pytanie: czy mozecie polecic osobe ktora projektuje sklepy
      internetowe? Chce rozwazyc rozne bazy danych i technologie.... Bede miala ok 200
      produktow na start, ale chce miec mozliwosc na ok 1000 produktow.
      Takze bedzie mnie interesowalo przykmowanie kart platniczych.

dziekuje z gory!
      -Ewa
      • Gość: 78 Re: jaki sklep internetowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:53
        www.sote.pl
        www.i-store.pl
        • artremi Re: jaki sklep internetowy? 19.12.06, 18:23
          Dziekuje!!
      • Gość: Pio wielkich wymagań nie masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:46
        tyle potrafi każdy sklepik za free
    • Gość: Arek Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 02:38
      Litosci tylko nie sote.pl! Tego sie nei da wypozycjonowac w wyszukiwarkach.

Tu masz link do forum o e-biznesie - ebiznesmeni.pl/index.php
      Ludzie tam odpowiedzą na każde pytanie związane z e-biznesem. Sam sprawdziłem i
      pomogli :)
      • Gość: ja7 Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:34
        dlaCZEGo nie sote?
        tyle sklepow na ich oprogramowaniu działa ;-)
        Nie strasz, bo ja zamierzam zakupić właśnie sote!
    • Gość: Tomek Re: jaki sklep internetowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 00:46
      Fajny link, dzieki
      • zapalony-podroznik Re: jaki sklep internetowy? 05.01.07, 00:53
        A no... tez sie zarejestrowalem... :) Dzieki za cynk! :)
    • pawelt19801 Re: jaki sklep internetowy? 01.02.07, 10:58
      Jak już otworzysz sklep to zapraszamy do współpracy

Czym jest pozycjonowanie stron
      Najskuteczniejszą - formą reklamy w internecie.
      Reklamą – w najbardziej dynamicznie rozwijającym się kanale dystrybucji –
      internecie.
      Wyprofilowaną – docierającą wprost do konkretnego klienta.
      Tanią – w porównaniu do innych sposobów reklamy firmy, produktów i usług.

Jesteśmy Sp. z o.o. z wieloletnim doświadczeniem w pozycjonowaniu
      Ceny już od 300 zł za kwartał, czyli 100 zł/msc
      Liczne dodatki do usługi, 3 miesięczne umowy

inter7net.pl
      SKUTECZNE POZYCJONOWANIE
      • Gość: Pio spie.rd.alaj spamerze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:50
        proponuję poszukać poważnych firm zajmujących sie pozycjonowaniem, nić dać
        utopić stronę kolesiom, którzy o klienta walczą na forach he he
        pamiętaj, że jak ci spieprzą stronę to potem truuuuuuuuudno i o wiele drożej
        wszystko wyprostować;
        nie daj się wyrolować leszczom!
        • tomek813 Re: spie.rd.alaj spamerze :) 11.02.07, 20:10
          Dokładnie! Pozycjkonowanie to poważna sprawa. Zarejestrowałem się na tym forum
          ebiznesowym, co ktoś wyżej podał i popadałem w jakieś kompleksy. Widać, ze
          ludzie znają się na rzeczy. Co do sote to nie wiem - to jest chyba płatne.
          Lepiej jest wykorzystać darmowy skrypt na Oscommerce. Zreszta sam poszukaj na
          tamtym forum
          • tomek813 sprawdź firme! 11.02.07, 20:49
            Wracajac jeszcze do pozycjonowania! Jak na prawde chcesz znaleźć firmę, która
            umie to robić, to wpisz dla przykładu:
            www.google.pl/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B2GGGL_enPL177&q=pozycjonowanie+stron+krak%C3%B3w
            www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1B2GGGL_enPL177&q=pozycjonowanie+stron+warszawa&btnG=Szukaj&lr=
            albo samo pozycjonowanie stron:
            www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1B2GGGL_enPL177&q=pozycjonowanie+stron&btnG=Szukaj&lr=
            I wybierz firmę, która jest u góry w indeksie, a nie w boksach reklamowych na
            innym tle. Wtedy bedziesz mial pewność, że to dobra firma, bo sama siebie umiała
            wypozycjonowac. Prawdopodobnie taka firma nie bedzie super tania, ale jak chcesz
            dobrej jakosci buty to tez nei idziesz na targ, tylko do porzadnej firmy. Tu
            jest to samo - oczywiście mozesz też zlecić komuś z Allegro pozycjonowanie za 5
            zł - -hehehe! ;)

Powodzenia,
            Tomek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka