Gość: Cynio IP: *.proxy.aol.com 04.03.01, 14:22 Chociaz mam 44 lata dalej gram w pn.I jak weszlismy do finalu to przed meczem rytualnie nie ogolilem sie.To pana rytual p.Kaziu.Duzo zdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IRBIS Re: umywalka na sciance zrobionej z plyt kartonowo-gipsowych IP: 212.244.179.* 04.08.01, 08:06 Stanowczo nie pruj płyt, nie dodawaj desek, listew itp. Wbrew pozorom na płycie gipsowej można powiesić dość znaczny ciężar (patrz poprzedni list). Umywalka w rogu - to zwykle 4 kunkty zaczepienia, więc duży zapas "nośności". Przestrzegam przed uwywalką na nodze - przejmuje ona ciężar tylko pozornie. Co do szafki nie wiem, ale ta rada brzmi rozsądnie. (mam dom w 100% ze ścianami g-k od 15 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: umywalka na sciance zrobionej z plyt kartonowo-gipsowych IP: 193.227.223.* 04.08.01, 14:57 witam do wszystrkich porad dorzucilbym jeszcze silikon mam umywalke 2 sruby i przed polaczenie doklejona na silikon do kafelek trzyma sie od 3lat i zaden problem test w/w umywalka przeszla z dzieckiem mojego kumpla 3 i pol letnie dzieciatko powiesilo sie bna niej dla zabawy i pomimo gwaltownych ruchow wszystko ok pozdr marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benis Re: Dobra praca IP: 195.94.207.* 24.08.01, 12:39 Nie ma sensu wysylac do Wielkiej Piatki, no chyba, ze jest sie wybitnym. Do nich zglaszaja sie tysiace studentow. Trzeba po pierwsze wiedziec czego sie chce i szukac na wlasna reke. Ja tak zrobilem i na 7 wyslanych CV do kilku najlepszych w Polsce firm z danej branzy dostalem 2 odpowiedzi. Teraz dostalem prace w jednej z nich. I naprawde bardzo daleko mi do wybitnosci, bardzo daleko. Fakt, ze staralem sie o praktyki w dosc nietypowym dziale (jak sie potem okazalo), ale probowac trzeba. W kazdym razie zycze szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś