misiek121319 17.07.07, 15:38 chce otworzyc budke z fast foodem. co musze zrobic? co musi miec taka dzialalnosc?? Jak zaczac? pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: mala gastronomia IP: *.stk.vectranet.pl 17.07.07, 15:43 JA też się nad tym zastanawiam. Z tego co wiem to na 100% musisz mieć zgodę sanepidu. Otworzyć trzeba działalność,mieć lokal,sanepid. W co taka budka będzie wyposażona zależy od Ciebie. Jeżeli chodzi o wymogi sanepidu to zadzwoń do nich i się dowiedz. Nie wiem od czego zależy że niektóre budki mają wc a inne nie mają. Jak się dowiesz to napisz,chociaż moim zdaniem WC to już + dla budki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adriano8888 Re: mala gastronomia 22.08.07, 12:30 Ja też zastanawiam się nad rozkręceniem takiego biznesu. Tylko właśnie nie wiem jaki to powinien być typ lokalu. Chyba najtaniej i najwygodniej jest kupić używaną przyczepę gastronomiczną. Ale może jest coś jeszcze wartego uwagi. I jeszcze wymagania senepidu. Wiem, że chyba bieżąca woda musi być, ale co poza tym? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś