bobasek21 04.09.07, 13:08 Mam pytanie czy jest ktos kto nie otrzymal potwierdzenia udzialu w konkursie?czekam juz kilka dni i nie dostaje zadnej odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymon_pg Re: Potwierdzenie!!! 04.09.07, 14:48 Również nie otrzymałem takiego potwierdzenia. Wysyłałem mailem. Organizator zapewne się nie spodziewał takiego odzewu. Powinni wjakoś oficjalne zareagować w tej sprawie.. Chociażby stworzyć stronę internetową (w bankowym serwisie) z listą nazwisk autorów biznesplanów wysłanych w terminie i przyjętych do konkursu. Czuję się nieswojo z faktem iż wysłałem blisko półtoraroczną pracę nad pomysłem, a teraz ona jest w próżni i tak napradę nie wiem czy doszła. Autoresponder mailowy też byłby dobrym rozwiązaniem. Cóż, wszyscy się uczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
d.adwentowska Re: Potwierdzenie!!! 04.09.07, 20:34 Hm. Wysłałam 30.08. w okolicach godz. 23. Potwierdzenie przyszło 31.08. ok. godz. 14. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz558 Re: Potwierdzenie!!! 05.09.07, 00:33 ja tez do tej pory nie dostałem potwierdzenia. hallo co jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
prestonq Re: Potwierdzenie!!! 05.09.07, 01:12 już po czasie wniosek ? nie zostawiaj nic na ostatnia chwile Odpowiedz Link Zgłoś
iminlove Re: Potwierdzenie!!! 05.09.07, 11:29 No bez przesady. Ja wysłałam 31 koło 11 rano i po jakichś trzech godzinach dostałam potwierdzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
katigroszek Re: Potwierdzenie!!! 10.09.07, 01:11 Ja wysłałem mailem z dwutygodniowym chyba wyprzedzeniem prosząc o potwierdzenie i odpowiedzieli po jakichś trzech dniach. ------------------------------------ "Niewielu ludzi myśli, ale każdy chce mieć swoje zdanie." Bertrand R. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_pg Re: Potwierdzenie!!! 06.09.07, 15:30 Potwierdzenia wysłania dotąd nie otrzymałem. Ale wcale mnie to nie dziwi, ponieważ dodzwoniłem się tam i dowiedziałem się jedynie tego, że mailem spłynęła bardzo duża ilość zgłoszeń, na które po prostu nie są w stanie w tak krótkim czasie odpowiedzieć. Wybierają więc teraz te ineteresujące biznesplany i pewnie wtedy się dowiemy. Niezły ukrop tam muszą mieć :) Pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
kostka451 Re: Potwierdzenie!!! 06.09.07, 17:53 A czy dowiedziales sie jak postepuja prace ze sprawdzaniem biznes planow? Pewnie nic konkretnego nie powiedzieli, ale moze mowili kiedy moga zaczac informowac 12 finalistow? Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_pg Re: Potwierdzenie!!! 07.09.07, 14:16 Nie dowiedziałem się niczego więcej.. Żeby zdobyć numer tel. aby móc kogoś zapytać z pracowników, musiałem przyjechać z innego miasta i pojawić się w siedzibie :) Cóż trzeba czekać... Odpowiedz Link Zgłoś